Alles was piekfijn in orde.

prima service. vlees ed. was ruim voldoende alleen de stokbroden vielen tegen. lange slappen dingen.

Zijn anders gewend

De chipocolata worstjes warenverschrikkelijk heet gekruid daar moet wel iets fout mee zijn gegaan Want normaal zijn ze heerlijk Kipspiesjes waren enorm zout terwijl die normaal ook erg lekker zijn We hadden voor 18’personen besteld en verschillende zeide dat t idd te pittig en te zout was en ze dit niet gewend zijn van bbq a tot z Erg jammer dat is uiteindelijk ook in de kliko beland en dat is is dood zonde! Salades en andere vlees was prima!

Top service en heerlijk gegeten!!

Graag tot een volgende keer!!

Was weer heerlijk

Alles was weer goed geregeld en lekker

Prima service en goede kwaliteit

Bestelling werd op afgesproken tijd netjes bezorgd. Alles was netjes verpakt en keurig verzorgd. Veel keuze in barbecue schotels. Ophalen makkelijk, alles buiten zetten en binnen afgesproken tijd werd alles opgehaald.

Kwaliteit van het vlees en vis was super maar de salades mogen wat beter !

Kwaliteit van het vlees en vis is goed ! Wordt netjes en alles schoon aangeleverd en uitleg is prima . De kwaliteit van de salades was matig en koude schotel was wat weinig voor ons aantal mensen

Goed eten en goede service

Zoals altijd goed

Weeeeeeer helemaal top

We hadden een ander menu gekozen. Was weer super

Alles wat beloofd werd is waargemaakt, zoals altijd. Het vlees is heerlijk evenals de salades! Aardige bezorgers

Super goed!!

Heerlijk eten!! En goede service! Als je een mail stuurt of belt krijg je super snel een reactie terug. Denken ook graag mee voor een oplossing. Zou ze zeker aanraden!!

Goed verzorgd en netjes.

Goed kwaliteit en service. Zeer tevreden.

Tevreden

Goed georganiseerd

Uitstekend verzorgd niets op aan te merken

Zie biven

Dit is de tweede keer. En zeker niet de laatste keer dat ik n bbq besteld heb. Perfect

Het was weer supergoed geregeld en smaakte perfect.

De leden van onze vereniging vonden alles heel smaakvol.

Perfect geregeld

Keurig op tijd geleverd, volgens afspraak ook weer netjes opgehaald en erg lekker

Goed verzorgd.

Was makkelijk te bestellen en om eventueel te wijzigen. Goed verzorgd. Geen afwas te doen .en weer netjes opgehaald..en ook heel lekker.

Alles perfect geregeld

Mijn ervaring is dat de medewerkers met je mee denken en aanbevelingen doen. De bezorgers waren uitermate vriendelijk dit gold ook voor de ophaler. Alles perfect afgehandeld.

Prachtig

Netjes bezorgd en opgehaald vriendelijke chauffeurs en het eten was fantastisch

Helemaal prima geregeld.

Bij de online bestelling bleek het niet mogelijk voor 47 personen te bestellen terwijl dat wel zou moeten kunnen. Na telefonisch contact meet een van de medewerkers de puntjes op de i gezet en de offerte ontvangen. Gelijk de bestelling gedaan voor 2 dagen later. Ik merk dat alle medewerkers erop ingesteld zijn om de dingen op korte termijn te regelen. Dit is de kracht van het bedrijf en is door ons als erg fijn ervaren. Mochten we volgend jaar weer een BBQ houden, dan zeker weer bij jullie. Dankjewel.

Keurig op tijd geleverd

Super heerlijk gekruid vlees en salades en sauzen Iedereen heeft ervan gesmuld zelfs de kleinste van 1,5 jaar

Top!

Vanaf het contact met de medewerkers tot en met de levering van de bestelling en het weer ophalen: in één woord GEWELDIG! Goede kwaliteit van het BBQvlees en van de salades. Fijn dat er een filmpje te zien was voor het gebruik van de barbecue. Ik werd goed en op tijd ingelicht over het tijdstip van bezorgen en ophalen.

Alles is top!

Makkelijk, lekker en een geweldige service! Wat wil je nog meer?

Doe al jaren bestellen bij jullie..zelfs als we in de Ardennen zitten..altijd prima geregeld en netjes geleverd