Top!

Prima bezorging, mooi optijd. Vlees, salades en sausjes smaken goed. Hoeveelheid is ook goed per persoon.

Goed.

Voor ouderen boven 70+ minder vlees, Meer koude schotel met, en wel, draadjesvlees! Erwten weglaten. Perziken, fruit op sap. Hoeft niet vers te zijn [blik]. Knoflooksaus met natte/Chinese knoflook, gember en platte peterselie [ met mayonaise van AH, volle koffiemelk en enkele druppels maggi].

Super goed en meer dan voldoende

De salades waren echt gevarieerd en erg smakelijk. Wij hadden 3 soorten pakketten besteld. We hadden voor de zekerheid meer stokbrood besteld maar dit was echt niet nodig geweest. Min puntje was de biefstuk spies die was erg taai. Maar voor de rest is het zeker voor herhaling vatbaar.

geweldig voor herhaling vatbaar

we hebben lekker gegeten alles was goed geregeld mooi op tijd geleverd en alles weer netjes op afgesproken tijd opgehaald AZ bedankt tot de volgende keer gr

Het was heerlijk we hebben er van genoten bedankt voor de goede service

gewoon troep

bbq werd nauwelijks warm, zaten gewoon gaten in de branders, bel je hun daarover krijg je te horen leg het vlees maar achteraan op de bbq daar word hij warmer. Stokbrood net kauwgom, is halve week later nog kauwgomachtig goed voor de vogels. vlees....hamburgers krimpen tot meer als helft formaat, niks als water. Biefstuk niet gaar te krijgen vol met pezen. Eenmalig never nooit meer

Goed vlees, voldoende salades, goede service

Al eerder besteld maar blijf dit een super bedrijf vinden.

Heerlijk gegeten

We hadden 1 kindermenu en 5 mixed grill menu's. Alles werd netjes en op tijd geleverd. Het eten was meer dan voldoende. Een dag later nogmaals ervan gegeten. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

meer dan goed

super , kwa kalitiet als afspraak en levering.

Prima service, prima kwaliteit!

Zie boven. Niets aan toe te voegen.

Perfect...

Netjes afgeleverd, op alle vragen netjes een antwoord, namem de tijd ervoor.

Een bedrijf die je kan vertrouwen en ze zijn stipt op de af gesproken tijd, en het eten was voor treffelijk en alles was lekker vers.

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd

A-Z Leverd op nette wijze de spullen aan. Goed gekoeld en mooi op tijd. Alles zag er ook deze keer weer goed uit.

Alles wordt voor je geregeld.

Ideaal dat je niet meer hoeft te stressen, heb ik genoeg, vinden ze het lekker, uren in de keuken en doodmoe tijdens de BBQ. De kwaliteit van het vlees en bijbehoren was erg goed. Stokbrood heel lekker! Klein minpuntje vond ik de extra bestelde gemengde salade met dressing, ik had daar iets meer van verwacht. Maar iedereen vond alles heerlijk en prima. Leuke gele borden, zomers kleurtje. Bestek, borden, vlees worden geseald geleverd, overige producten in afgesloten plastic bakjes. Alles is gekoeld en met 2 lege schappen in je koelkast kun je toch wel alles kwijt voor een onbezorgde BBQ.

Zeer kompleet en smaakvol!

Het was al weer even geleden, maar het was weer voortreffelijk! Alles netjes op tijd en goed verpakt geleverd. Het was ruim voldoende en heerlijk vlees!

prima service, zeer smakelijk en goede kwaliteit

Een zeer prettige wijze van contact en afhandeling waarbij de geleverde waren van bijzonder goed kwaliteit zijn

Ik ben niet iemand die snel iets schrijft, maar wij zijn zeer tevreden het was echt super. Dankjewel

We hebben lekker gegeten en t was ruim voldoende

We hebben lekker gegeten en t was ruim voldoende

Weer ontzettend genoten van jullie bbq ,niet alleen ik, maar nog 7 andere.Van levering tot ophalen van de spullen.We zullen eerstdaags weer een bbq organiseren en zullen we weer gebruik maken van jullie uitstekende bbq en service.

Compleet ontzorgd!

Wederom een hele fijne ervaring bij AZ. Netjes op tijd, als volledig geleverd waardoor we zorgeloos hebben kunnen genieten van de bbq (zelfs 3 dagen!) Enorm tevreden over de hoeveelheden en levering. Snel weer!

Goed geregeld en goed verzorgd

Al meerdere keren hebben we genoten van de bbq service van A-Z. Goed geregeld, uitgebreide keuze in de menu's en andere produkten! Dank jullie wel! Fam.Smits

Verrukkelijk

Hebben het burger en buns pakket gehad. Wilde wel eens wat anders dan de standaard lapjes vlees ( hoewel die ook lekker zijn hoor) Zoveel positieve reacties gehad op het eten!!! Bedankt voor de super service!!! Voor de volgende Bbq nodige we jullie weer uit!!

Het vlees was uitstekend en de sausjes ook e het fruit was lekker vers

Mooi vlees, geen afwas, top tot de volgende keer

Heerlijk

Goed vlees, lekkere salades. Wij en de gasten hebben genoten! Bestelling is erg duidelijk en bezorging/communicatie top! Enig minpuntje: word te laat opgehaald waardoor je toch zelf gaat afspoelen omdat je het niet 2 dagen wilt laten staan.