redelijk

vlees, salades waren goed. De bijgeleverde bbq was slecht. Rooster was krom waardoor je slecht kon bakken. Verder viel hij regelmatig uit omdat je niet goed de hoogte kon bepalen. Dat het ophalen van de BBQ ook drie dagen duren was niet prettig in deze zomer. Staan drie dage de vieze borden en bestek (met vliegen) bij je thuis.

het was een geweldige ervaring!

Ik zou op vrijdagochtend een BBQ voor de volgende dag organiseren. Maar de slager lachte mij uit toen ik naar de gas-bbq vroeg; het was blijkbaar een belachelijk idee om een dag van tevoren een BBQ te willen regelen, zeker nu het eindelijk mooi weer werd. Gelukkig kwam mijn zoon binnen die mij direct naar jullie site hielp. Hij liet mij zien hoe eenvoudig ik bestellen kon en vertelde mij ondertussen hoe goed de kwaliteit van jullie producten is. In een paar minuten hadden we de bestelling rond (net vóór 13.00 uur) Alles inderdaad van A tot Z geregeld. De kwaliteit en de kwantiteit waren helemaal naar wens. Alles werd tot in de tuin gebracht door een aardige jongen die ons ook met een lach zei dat we de borden en het bestek gewoon vuil in de kratten mochten doen. Alles werd gewoon van onze stoep weer opgehaald. Mijn zoon heeft geen woord teveel gezegd; het was geweldig!

Uitstekende service, prima vlees met heerlijke originele bijgerechten

Lekker vlees en bijgerechten. Vooral de parelcouscous en bietensalade waren erg lekker. Tip: Meer pindasaus en huzarensalade en wat minder parelcouscous en sausen. Want dit was wel te weinig/ te veel.

Klantvriendelijk

Ze zijn zeer klantvriendelijk, en echte topkwaliteit van producten. Het is zeker een aanrader.

Top!!

Super service, goede communicatie, lekker eten en allemaal heel makkelijk te regelen.

Gewoon goed verzorgd

Bestellen is simpel, eten is perfect. Goede communicatie en duidelijk per mail. Gewoon top

Uitstekend verzorgd, heerlijk vlees. Ook de salades, sausen waren erg lekker.

Uitstekend verzorgd, kwaliteit vlees was erg goed. Ook de andere gerechten waren vers en goed bereid.

het was zeer goed bezorgt

het was goed voor elkaar niet s op aan te merken mijn advies jullie kunnen gewoon bestellen

Net als de vorige keren alles prima verzorgd, netjes, schoon, goed vlees en salades sauzen meer dan genoeg. Goede communicatie, duidelijke afspraken en de afspraken worden nagekomen. Top.

Het was weer uitstekend!

Alles op tijd gebracht en opgehaald….en ook het eten was weer voortreffelijk….onze gasten waren ook zeer verrast en tevreden.

Perfecte service en uitgebreid assortiment

Ik had voor mijn sportvereniging een BBQ georganiseerd voor een grote groep mensen. Het gekozen BBQ menu (A-Z BBQ menu) was perfect en erg uitgebreid met alles erop en eraan. Het werd netjes afgeleverd en ook weer netjes opgehaald. De prijs is netjes en is het waard voor wat je krijgt. A-Z BBQ is zeker een aanrader!

gewoon top nou ja gewoon meer dan uitstekend

het was erg lekker, goed verzorgt er was overal aan gedacht. een heeeelklein minpuntje is dat de worstjes in het kindermenu erg pittig waren gevonden door de kinderen misschien een aandacht 's puntje

Toppers!

Het was voor ons een eerste kennismaking maar zéker niet de laatste. Uitstekend verzorgd, ruim voldoende aanbod aan vlees,brood en sauzen en heerlijke salade's. Ruime keuze maar ook fijn meegedacht met wat er voor onze grote groep het meest geschikt was.

Super. Zeker een aanrader.

Gewoon super.

Het was top!!

Voor de afsluiting van het kampeerseizoen zouden we een bbq organiseren.Keurig op tijd geleverd.Het was ontzettend goed verzorgd,alles wat je nodig had zat erbij.Fijn dat je zelf nergens aan hoeft te denken,en niemand hoefde af te wassen Wij waren met een grote groep en iedereen vond het heel lekker.Volgend jaar gaan we het zeker vaker doen.

Geweldige service en ruim voldoende te eten

Goede service en alles kan als je andere wensen hebt. Ze zijn goed te bereiken en het eten is erg lekker en genoeg voor 2 dagen.

Prima voor elkaar.

Met verschillende bbq menu's heerlijk gegeten. Er was ruim voldoende voor iedereen. Heerlijk vlees, sausjes, salades en brood! Super handig concept.

Goede kwaliteit en voldoende.

We hadden net geen recht op een tweede bbq maar op verzoek konden we gelukkig toch een tweede krijgen van de bezorgers, maar goed ook want 1 bbq was stuk 1 van de drie branders wilde niet branden maar hebben we met wat rommelen uiteindelijk toch gaan doen maar 2 branders waren niet te regelen. Maar we hebben toch lekker gebbq'd met 25 personen.

Zeer goed, zeker doen!

Zowel in kwaliteit als communicatie goed. Enige minpuntje, de hvh kruidenboter mag meer zijn tov de grootte en aantal geleverde stokbroden.

Heerlijk gegeten en alles was comlleet.

Bijzonder gezlig. Lekker makkelijk dat alles erbij zit. As zaterdag weer via jullie een bbq geregeld.

Prima!

bestelproces gaat soepel, betalen ook. Bezorging is keurig, ook de communicatie eromheen. En ophaalservice idem dito. Kan niet beter eigenlijk. Tip: doe wat verschillende (kleur) borden; nu heeft iedereen hetzelfde bord en weet niet meer welke van hem/haar is.

Perfect geregeld volgens afspraak. Fantastisch eten en service. Aanrader

Ik heb nu twee ervaringen met dit bedrijf en ik ben 100% tevreden. Communicatie, betrouwbaar, snelle service en geweldig eten. Ik ga hier zeer zeker opnieuw gebruik van maken. Top bedrijf

Perfect geregeld kan niet beter worden gezegd

We hadden een barbecue met de bewoners van ons appartement van ruim 40 personen. Het bestellen, bezorgen en weer ophalen is perfect geregeld. De inhoud van de bestelling, het vlees was heerlijk

En wederom zeer goed en uitstekende service!

T was erg lekker alleen de kruidenboter was al snel op misschien wat meer kruidenboter

Perfect geregeld. Erg lekker voor iedereen iet