Goed eten, nette bezorging en afhandeling!

Netjes binnen aangegeven tijdblok geleverd en opgehaald. Goed en veel vlees, prima sauzen en salades!

Vlees was erg vet

Jammer, maar het vlees was erg vet, zelfs de kipfilet

Lekkere luxe Bbq

Heerlijk vlees, perfect! Zalig brood Goedkope huzarensalade Weinig fruit en eenvoudige salade voor 9 personen voor een luxe bbq. Veel te weinig saus en erg eenvoudig voor een luxe bbq

Netjes en heerlijk eten.

Zeer netjes verzorgd en compleet geleverd. Schoon en netjes. Geen opmerkingen. Heerlijk gebbqed aan huis gebracht en gehaald. Lekker eten. We steengrillen al jaren via A tot Z vaak met kerst maar ook dit gaat ook vaker gebeuren! Zeker aanbevolen op het vakantiepark waar we zaten en thuis. Een dik verdiende 10

Fantastisch

Ter ere van 40-jarig jubileum van collega en mij een BBQ gegeven voor onze vriendengroep van 12 man. Enorm goed geregeld. Er was genoeg voor iedereen. Duidelijke website en bij vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan. En wat is het heerlijk dat de afwas voor je wordt gedaan! Zeker voor herhaling vatbaar.

Top BBQ

Wederom besteld bij AZ en weer erg genoten. Vriendelijke service bij bezorging en zeer compleet menu. Genoeg voor iedereen! Bedankt!

Top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Ook deze keer was het weer een super ervaringen! Het was heerlijk. We hebben lekker genoten. Alles was echt vers en voldoende. Toppie! Tot de volgende keer:)

Lekker en geen zorgen

Was goed het vlees. Alles was er genoeg van. Heb er de dag erop nog van kunnen eten op de bbq.

Geweldig!

Heerlijk gegeten met onze vriendengroep. Alles fijn geregeld, het bezorgen. Alles erop en eraan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super bbq, heel lekker.

Alles super netjes verzorgd. Bbq schoon afgeleverd, en eten was heerlijk. Salades en sauzen meer dan genoeg. Was gewoon top.

het was wederom weer super

Het was weer goed verzorgd, dikke pluim.

super alles goed geregeld

Zeer goed, eten was erg goed en alles keurig bezorgd zoals afgesproken. Wij hebben een leuke avond gehad en zullen jullie zeker aan andere mensen aanbevelen.

zoals altijd was alles weer prima geregeld en genoten we van het heerlijke eten.

zie boven

Voor herhaling vatbaar

Heerlijk gegeten lekker vlees enz. Onze bbq deed het maar aan 1 kant Maar na 1 telefoontje kwam er na ongeveer 1 uur een chauffeur de bbq omruilen hij nam de oude mee en liet een grotere achter na eerst geprobeerd te hebben of deze het wel deed na dit wat zeker geen afbreuk was konden wij weer vrolijk verder bbq als het nodig is zal ik zeker weer een beroep op a-z bbq doen makkelijker kan niet alles wordt keurig verpakt afgeleverd en vuil weer opgehaald door vriendelijke en nette chauffeurs het enige wat je zelf nog moet doen is het vlees bakken en op eten alleen maar lof want ook als er een probleem is laten ze je niet zitten maar staan voor je klaar Misschien een tip is als alles afgeleverd wordt de bbq proberen of die het wel goed doet scheelt jullie weer een ritje

Super goed verzorgd.

Het was in 1 woord geweldig. Goede service. Heerlijk vlees salades en brood. Fijne barbecue. En alles op de afgesproken tijd gebracht en weer opgehaald.

Heerlijke bbq van vlees en vis

Superlekkere bbq geleverd op ons weekendadres in de Belgische Ardennen. Alles netjes verpakt en heel lekker!! Zeker een aanrader! Tijd van levering van tevoren netjes gecommuniceerd.

Goede service, heerlijk vlees met salades en sauzen.

Geen zorgen over het eten tijdens onze BBQ. Heerlijk vlees met salades en sauzen. (Was zelfs teveel) Goede communicatie met de klant over bezorg- en afhaaltijden. Top geregeld.

Super geregeld.

Alles was op en top geregeld. Goed vlees Lekkere sauzen.

Uitstekende kwaliteit van vlees, vis en salades

Voor de 3e keer A-Z ingeschakeld om onze BBQ te verzorgen. De kwaliteit en service lijkt alleen maar verder te ontwikkelen. Alles was weer perfect geregeld en alles was zeer smakelijk. Echt een aanrader dit bedrijf.

Alles goed geregeld. Lekker vlees en heerlijke salades! Echte aanrader.

Lekker vlees, heerlijke salades. Goed geregeld met brengen en ophalen van de spullen.

goede kwaliteit en ontzettend lekker

goede kwaliteit en ontzettend lekker

Gezellig met de familie

Fijn dat er verschillende pakketten te bestellen zijn. Zo is er voor iedereen voldoende keuze. Lekkere salades en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Zolas wij gewend zijn zeer goed

Heerlijke menu's goede BBQ alles lekker ,netjes en mooi tijdige bezorging en de communicatie is 100% top een grotepluim verdienen jullie, alles alweer goed geregeld !

Goede service prima geregeld. Goede prijs/ kwaliteit

Alles supergoed verzorgd. Kon niet beter. Aardige vriendelijke bezorger.

Uitstekend! Volgende keer weer bij jullie. Wat we miste bij de extra royale bestelling was de aardappelsalas. 1 bakje huzarensalade en een bakje fruit vonden we wat aan de krappe kant voor 7 personen