Perfect verzorgd!

Duidelijke presentatie van de menu's, fijn meegedacht in hoe dingen goed te regelen, heerlijk gegeten en geen opruimwerk. Zorgeloos gebarbecued!

Super service en heerlijk eten

Een bbq organiseren is een makkie met AZ bbq, werkelijk alles zit er bij servies, bestek stokbroden sauzen salades heerlijk vlees en natuurlijk de bbq! Echt een aanrader!

Geweldig verzorgd en heerlijk gegeten.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het vlees was heerlijk. Onze gasten hebben er volop van genoten. Echt een aanrader.

Supergoed geregeld en heerlijk eten!

Echt heel goed! Je hoeft alleen de BBQ aan te steken!

Geen gedoe, ideaal!!

Netjes verzorgd, goed eten, volgens afspraak afgeleverd. Je hebt zelf totaal geen gedoe. Echt een aanrader!

Weer top

Meerdere keren per jaar bestellen we bbq en gourmet! Het was zoals altijd weer super!

lekker en voldoende

Onbezorgd en lekker gegeten! perfecte service

Voor herhaling vatbaar. heerlijk !!

Keurig optijd bezorgd. Prima vlees heerlijke sausjes en salade en vers fruit. Netjes alles weer opgehaald op de afgesproken tijd. Zo handig dat alles geregeld is van eten tot bestek, borden bbq enz. Zeker een aanrader.

Lekker makkelijk!

Het bestellen loopt soepel en eenvoudig. Middels de chatfunctie via de website is het gemakkelijk vragen stellen en aanvullende informatie uit te wisselen.

geweldig

de kwaliteit van de pakketten was uitstekend, het tijdslot wat een dag van te voren via de mail en per sms verstuurd werd, werd goed nageleefd. kortom......... een heel tevreden iemand en mede bbq ers die heel erg genoten hebben van een geslaagde bbq.

Hele goede kwaliteit en vooral een super service!

Mooie mix aan verschillende gerechten en zeer compleet. Alles zit ook super netjes geseald. Enige wat er mist bij de standaard sauzen in knoflooksaus.

Heerlijk!

Op maat aanbieding. Goede kwaliteit. Goede communicatie.

Levering en vleespaketten perfect!

Wij bestellen ieder jaar en altijd fantastisch. Helaas werd dit jaar de bbq niet heet genoeg. Snel kolen gekocht en op de eigen bbq gedaan. We hopen de volgende keer dit niet weer te hoeven doen.

Fantastisch goed geregeld en lekker!

Volgende keer weer!

Makkelijk, op tijd en heerlijk

De bbq was lekker, de bakker was op tijd, en heel rustig en vlot in omgang, geen stress, echt heerlijk feesten zo.

Helemaal top

Op tijd geleverd, heerlijk gekruid vlees. Nog nooit zo gemakkelijk voor veel personen een BBQ geregeld, zeker aan te bevelen Al mijn gasten hebben genoten van het heerlijke vlees, salades en fruit. Er was meer dan genoeg

Super geregeld!

Keurig optijd bezorgd. Prima vlees, vegetarische, visschotels en kindermenu's. Heerlijke sausjes en salade en vers fruit. Netjes alles weer opgehaald op de afgesproken tijd. Zo handig dat alles geregeld is van eten tot bestek, borden bbq enz. Zeker een aanrader.

Uitstekende service en eten.

Goede kwaliteit en uitstekende prijs.

Heerlijke bbq

Zowel vlees als vis besteld. Beide waren heerlijk, met alle salades, sausen en stokbrood hebben we allemaal voldoende gegeten. Bezorging voor halen en brengen was ook prima geregeld. We werden netjes op de hoogte gehouden wanneer we de levering konden verwachten

Weer een leuke bbq dankzij A-Z bbq

Onze ervaringen zijn en blijven goed. Het concept werkt nog steeds goed. Goede hoeveelheid (misschien iets te veel) van vlees, salades en andere zaken. Vers. Netjes verpakt. Afspraken worden bijna allemaal nagekomen. Datgene wat niet goed ging, werd gemakkelijk hersteld. Tijdstippen waarop werd afgeleverd en opgehaald stemden overeen met datgene wat werd doorgegeven. Communicatie helder en duidelijk. Volgende keer weer.

Super slechte kwaliteit!!!

Het vlees smaakte of helemaal nergens naar of het was echt mega pikant. Ook voor de kinderen waren de hamburgers en worstjes super pikant. Zij hebben er niks van gegeten. Het enige wat lekker was, was het stokbrood, de cocktailsaus en het fruit. Aan de salades zat ook geen smaak!!! Echt geen aanrader dus, zonde van het geld. Ons vakantiepark Topparken heeft ons dit overigens aangeraden.

De bbq deed het niet goed genoeg.

De gasbbq brandde niet overal en als we de vlam harder of zachter wilde zetten viel hij weer helemaal uit. Bestek was top Salade was top Vlees was top

Goud waard

Heb voor de tweede keer AZ bbq besteld . Deze keer was het voor 60 pers. Alles was in 1 woord toppie . Ik raad het iedereen aan bv met feestdagen. Vanaf 5 pers heb je nergens geen omkijken na hoef je alleen drank te halen . Nogmaals een 10 met een griffel

Geweldig in een woord

prima levering en het vlees werd erg gewaardeerd,salades lekker en toetje uitmuntend!

we zijn erg tevreden ,zowel over levering en ophaal en het eten was uitstekend!