netjes op tijd eten is gewoon goed

eten is goed en genoeg makkelijk met brengen en ophalen netjes verzorgd

Alles snel en op tijd geleverd.

Er was meer dan genoeg voor iedereen. Alles was lekker en vers. Niks op aan te merken. Op tijd geleverd en ook netjes opgehaald tijdens het aangegeven tijdblok.

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed

niets op aan te merken

heel klantvriendelijk, goede kwaliteit en veel gemak, alles is keurig verzorgd

Grandioos

Het was niet de eerste keer, maar wel met gebruik van ook meerdere vegatarische menu:s. Jammer dat er geen onderscheid is bij het toebehoren, zoals de salades.

Top wat een goede service

De bbq wat aan ons geleverd was in een woord geweldig Alles was ruim voldoende en mooi verzorgd Zeker weer bij a&z bestellen als we weer een grote bbq feest hebben

Heerlijk vlees en salades

Service is top. Het vlees was meer dan voldoende. Lekkere salades en stokborrd. Je wordt tijdig geïnformeerd omtrent levering en weer ophalen. Zeer vriendelijke medewerkers.

Alles mooi hygiënisch verpakt en brand schoon

Alles was perfect. Super schoon, netjes geseald (bestek en borden). Eten was genoeg, salades lekker. Picobello !

Blij verrast

De hele familie was blij verrast ze hadden niet verwacht dat het zo lekker was.

Goede service vriendelijk goede kwaliteit

Ik heb geen ervaring maar ben blij verrast met wat we kregen de perfecte service en vriendelijke medewerkers Alle afspraken zijn nagekomen

Geweldige service en lekker eten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Het eten was erg lekker, goed verzorgt. Ruim voldoende vlees en salades. Ook bij het afhalen werden we weer goed op de hoogte gehouden. Een aanrader!

Super geregeld weer.

Alles netjes op tijd geleverd . Vlees zoals gewend heerlijk Voldoende saus en salades Ruim voldoende stokbrood Besteld voor 16 personen , maar kregen maar een middel/ kleine BBQ ,was wel te klein . Had liever gezien dat we een grote of twee middel/kleine hadden gekregen . Je wordt goed op de hoogte gehouden ,wanneer ze brengen en ophalen. De volgende keer weer , lekker gemakkelijk.

Zoals altijd goed geregeld !!

Alles weer netjes verzorgd...

Geweldige service goed verzorgd

Alles goed op tijd je wordt goed op de hoogte gehouden fantastisch!!!!

Via mijn werk een tegoedbon gehad van A-Z barbeque. Afgelopen zaterdag heb ik deze gebruikt voor het bestellen van diverse A-Z barbeque menu's. Deze werden keurig op de afgesproken tijd geleverd en alles zat netjes verpakt. De salades, vlees en toebehoren waren ruim voldoende om met een groep grote vleeseters van te kunnen genieten.

Nette levering, prima vlees+salades+brood en geen afwas!

Wij hadden een buurtbbq en bestelden voor de 5e keer bij AZ. Was weer prima! Lekker vlees, meer dan voldoende salades, sausjes en brood. Erg handig ook dat de vuile vaat gewoon weer opgehaald! Tot de volgende keer :)

Erg lekker!

Bestellen van de bbq is erg makkelijk. Alles was mooi op tijd geleverd en vers. Het eten was ruim voldoende en super lekker! Dit gaan we zeker vaker doen

Heerlijk en gemakkelijk

We hebben heerlijk gegeten. Vlees was goed, salades meer dan genoeg en sauzen en stokbrood (was zelfs teveel). Wat een gemak heb je op deze manier.

Voor herhaling vatbaar.

Netjes verzorgd, volgens afspraak geleverd en weer opgehaald.

Was allemaal super geregeld

Prima allemaal op tijd geleverd. Kwalitatief prima producten. En van alles ruim genoeg.

Prima geregeld, prima kwaliteit

Iedere keer weer prima geregeld, volgende keer weer.

Lekker, compleet en super makkelijk

Vaste klant bij A-Z en altijd tevreden. Goed assortiment, duidelijke website en lekker vlees en salades. Deze keer hadden we een barbecue die op sommige rijen niet goed brandde. Maar verder was alles weer helemaal naar wens!

In 1 woord geweldig

We doen dit al enige tijd.om bij az te bestellen.wij zijn zeer tevreden klanten.service is prima . personeel zeer vriendelijk.en het eten is optimaal en goed verzorgd.en komen de afspraken waar.

Top service en erg lekker!

Goed geregeld. Goede afspraken kunnen maken telefonisch. Bezorging goed verlopen volgens afspraak. En niet te vergeten: BBQ vlees en toebehoren waren erg lekker. Iedereen heeft er lekker van gegeten.

Perfect geregeld

Overzichtelijke site , ruime keuze mogelijkheden , goede kwaliteit van eten , Goede communicatie en afleveren op tijd . Zeker voor herhaling vatbaar !