Uitstekend vlees en salade alles netjes geregeld het was top en zeker aanbevolen voor andere

Snelle levering, goede service en prima kwaliteit

Snelle levering, goede service en prima kwaliteit

Supergoede service en overheerlijk

Fijne service (even 10 minuten voor bezorgen gebeld door chauffeur). Heerlijk gegeten.

Super! BBQ was heerlijk en ruim voldoende! Goede service!

Super! BBQ was heerlijk en ruim voldoende! Goede service!

Altijd prima kwaliteit

Al.jaren bestel ik bij A-Z, zelfs mijn ouders deden dat vroeger al. Altijd prima kwaliteit en alles pico bello verzorgd en bezorgd!

Fantastische service

Al meerdere malen besteld. Altijd keurig op tijd bezorgd en opgehaald. Ook de chauffeurs beleefd en netjes. Eten goed verzorgd, vers en lekker. Zeker een aanrader.

Ook dit jaar is onze team BBQ zeer geslaagd.

Zorgeloos komt op het afgeproken tijdstip al het lekkers. Niet alleen de vlees/vis/vega pakketten , maar lekkere sauzen en aparte salades, heerlijk vers stokbrood . Lekker kliederen met BBQ/bestek/borden en zonder af te wassen alles teruggeven geeft onplezierig werk uit handen. Kleine tip is om ook blikjes drinken, biertafels en een partytent op te nemen in het assortiment zodat we alles een volgende via 1 muisklik kunnen bestellen. Ook meer afsprakenblokken, bijv. tussen 14:00 en 16:00 uur zou extra toegevoegde waarde zijn.

Alles correct geleverd en verzorgd. Echt een aanrader, ook de berichten van leveringstijd en ophaaltijd netjes via sms en mail .

Uitermate correct, meedenkend, en klantvriendelijk.

Prima verlopen.

Goede service, snel, eenvoudig te bestellen, nette afhandeling, prima eten

Goede service, snel, eenvoudig te bestellen, nette afhandeling, prima eten

Alles keurig en op de afgesproken tijd bezorgd

Alles was keurig vacuum en schoon verpakt en netjes in kratten gesorteerd. Ook de instructiefilm over het dekken en sorteren was handig. Niets anders dan lof.

Top geregeld

Wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de services van A-Z, altijd goed geregeld!

Top geregeld en heerlijk gegeten!

Met wat vrienden een villa gehuurd in Oosterhout. Bbq netjes optijd gebracht zelfs al voordat wij er waren en vonden het prima om bij de receptie neer te zetten. We hebben heerlijk gegeten! Bedankt!

Makkelijk, snel, grote hoeveelheden, goed geregeld Kindermenus waren ook een succes

Alleen BBQ menu opgehaald. Lekker vlees en sausen, alleen beetje te weinig koude schotel voor 5 personen. Goed voor tweede ronde, Bedankt. Fam. De klein

Zelfs in België goede service

Wij hadden een barbecue besteld voor een locatie in België. Alles was keurig netjes afgeleverd, meer dan voldoende vlees en salades. Chauffeur heeft ons nog even geholpen met de gasfles. Super service!

Zeer verzorgd en lekker

De bbq is geweldig verzorgd en t vis pakket is zeker een aanrader. T vegetarisch menu is niet echt iets speciaals, misschien kan er iets gedaan worden met tofublokjes als satespiesje , en ook de halumi en mais werd matig ontvangen. Maar verder prima in orde, we gaan dit zeker vaker doen!

Weer perfect geregeld!

We hebben nu al 5x gebruikt gemaakt van de diensten van A-Z en zijn zeer tevreden. We BBQ-en met de buren eens per jaar. Met A-Z hoeven we helemaal niets te doen, behalve grillen en eten. Ze brengen het netjes in kratten. Alles is goed verpakt. Je krijgt een mail wanneer ze het weer komen halen. Je zet alles (mag zelfs nog vuil) buiten en hoeft niet eens thuis te zijn. Je krijgt dan ook weer netjes een mailtje dat alles in goede orde is opgehaald. Ideaal! Tot volgend jaar!

Alles keurig verzorgd en lekker voor herhaling vatbaar

Makkelijk te bestellen en heerlijk om te eten

Prima communicatie

Prima, alles volgens afspraak, Goed verzorgd. Heel lekker.

Bijdrage aan een BBQ feest

Als start van ons dansseizoen een heerlijke BBQ geleverd door A-Z waar de trainster en trainer volop van genoten hebben. Heerlijk en mooi vlees compleet met sauzen en salades. Voor herhaling vatbaar was de conclusie.

Op en top geregeld!!

Al jarenlang klant en voor nu en nog steeds!! Alles perfect geregeld en het eten is vers en heerlijk en precies genoeg!!

Eenvoudig te regelen en fijne service

Een fijne service vanuit A-Z Barbecue. Op tijd geleverd met fijne communicatie vooraf. Goede producten en overzichtelijk bezorgd. Iedereen was zeer tevreden.

Top service, top smaak, top levering, duidelijke communicatie

Een heerlijke dag ervaren door de complete service van a-z. En dan niet alleen met de bestelde goederen maar ook de attente en vriendelijke chauffeurs. Volgende keer weer onze complimenten van ons en de hele familie die heeft genoten vd maaltijd. Chapeau.