Lekker en vers eten

Het eten was fantastisch bezorging keurig verzorgd. Eén minpunt de bbq deed het maar voor de helft. Dat was vervelend voor een groep van 15 personen.

De communicatie rondom ophalen valt erg tegen want afspraken worden niet nagekomen

Wij maken al jaren gebruik van deze service. Tot heden naar tevredenheid. Nu moesten we bijbetalen om er zeker van te zijn dat alles om 15.00 uur aanwezig was. Het ophalen ging mis. Ruim een uur na het aangegeven tijdslot was er nog iemand. Zelf maar gebeld en aangegeven dat we weg moesten. Ik zou dezelfde dag nog terug gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Dat gebeurde niet. De volgende dag rond de middag weer zelf gebeld waarna het geregeld werd.

Alles perfect geregeld.

Heerlijk eten, meer dan voldoende en alles op tijd gebracht en opgehaald.

Prima verzorgd, heerlijk gegeten en makkelijk!

Wij zijn zeer tevreden over A-Z Barbeque & Gourmet Party Service. Na al eerder mogen proeven bij familie nu ook zelf besteld. Makkelijke site. Netjes verpakt geleverd op zondag met vooraf mailbericht van aankomst tijd. Ruim voldoende vlees (van goede kwaliteit) diverse bijgerechten en stokbrood met kruidendokter. Erbij geleverd werden bordjes en bestek en twee tangen plus een barbecue op gas met duidelijke bedieningsaanwijzingen op YouTube. We hebben heerlijk gegeten en hoefden niet af te wassen, alles werd weer opgehaald op de afgesproken dag en tijd door vriendelijk personeel. Kortom alles naar wens en een aanrader voor een heerlijke en makkelijke bbq.

Heerlijk

Prima service en heerlijke BBQ. Ook zeer vriendelijke chauffeur. Dat mag ook wel eens vermeld worden. De volgende keer wederom A-Z.

Heel erg tevreden !

Ik moest een BBQ organiseren op een autocross wedstrijd voor een groot gezelschap en kwam op het idee jullie daar te laten leveren. Alles was goed geregeld, lekker en voldoende eten, alles inbegrepen van brood tot BBQ. Iedereen was heel erg tevreden! Topservice!

Lekker en netjes verzorgd p

Een aan rader

Altijd super goed verzorgd

Alles heerlijk vers! Stokbrood super lekker, vlees heerlijk mals meer dan genoeg salades en sausjes. Geweldig genoten van alles Top!

Fantastich

Al vele jaren staan julie garant voor een voortreffelijke bbq party. Service en kwaliteit staan borg voor een geweldig feest

Goed verzorgd en lekker.

Al 5 jaar onze vaste leverancier.

Vers, lekker, gemakkelijk, prijs kwaliteit top

Heel lekker en verse producten met variatie van groenten, pasta en fruit. Aardappelen wel veel te weinig tov teveel sauzen. Ook geleverde BBQ wat te klein voor 17 personen. Stipte levering en ophaling.

Super makkelijk, erg goed en compleet!

Perfect. Alles klopt!

Beter dan verwacht.

Afspraken komen ze perfect na.

Lekker, cf afspraak en goede hoeveelheid

De website is erg duidelijk, afspraken perfect nagekomen en het eten was heerlijk en meer dan genoeg.

Waanzinnig!

Goed, vers en lekker eten wat netjes is verpakt

Zoals altijd, lekker en makkelijk.

Zoals altijd, lekker en makkelijk.

Lekker en makkelijk!

Makkelijk te bestellen, veel keuze en prima kwaliteit. Alles wordt fijn thuis bezorgd!

zeer tevreden in bijna alle opzichten

komkommer en tomaat kan smakelijker

Lekker, compleet en gemekkelijk

Weekendje weg nar België met de kammereuj. Als je dan de hele dag op pad bent is het toch fantastisch dat er een lekker, compleet bbq pakket staat. Wel zo gemakkelijk als je het niet allemaal hoeft mee te slepen. AZ bedankt!

Goede service en kwaliteit

Gemak dient de mens, dus daarom via A-Z bbq alles laten komen. Wat is het toch fijn dat je nadien niet met de afwas en met een smerige bbq blijf zitten!! Enigste minputje, dat opgerolde stukje worst op een stokje was niet te narsen. Ja smaken verschillen.. maar dat kan er wat mij betreft wel uit.

Kwaliteit en gemak

Heel prettige ervaring! Makkelijk om in contact te komen, vlees van prima kwaliteit en meer dan voldoende bijgerechten.

Zoals altijd uitstekend verzorgd!

Vanwege een familieBBQ met 35 volwassen en een aantal kinderen gekozen voor A-Z barbecue. Net als altijd alles weer tot in de puntjes geregeld: levering (en ophalen) op tijd, de juiste aantallen en prima kwaliteit van alle producten. Het heeft zeker bijgedragen tot een geslaagd feest, iedereen heeft met smaak gegeten!

Weer heerlijk gegeten en meer dan voldoende.

We hebben met een grote groep genoten van de bbq. Met voldoende keuze aan sauzen en salades als bijgerechten.

Alles top geregeld

Fijne manier van bestellen. Duidelijke site. Heerlijk om zelf niet veel meer te hoeven regelen. Zelfs de vuile vaat mee geven.

Doen wat afgesproken is!

Volgens afspraak geleverd, als vanouds lekker tegen een redelijke prijs en geen afwas, wat wil je nog meer.