Goed verzorgd en ruim voldoende ,Lekker vlees en mijn gasten waren uiterst tevreden.chapeau

Zeer goede verzorging en ruim voldoende ,chapeau

Heerlijk was het!

Ruim voldoende vlees Ruim voldoende salades en saus ( veel over helaas) En 5 stokbroden over helaas!! Gasten waren erg tevreden

Snel geregeld, top geleverd & goed assortiment

Prima dienstverlening; vrijdag gebeld, zaterdag offerte, maandag voor 13.00 besteld en dinsdag 13.00 geleverd. Prima assortiment. De collega's waren allen erg tevreden en een geslaagde BBQ gehad,

Heerlijke bbq, service is top!

Bbq service is prima. Vlees is ruim voldoende en alle extra’s (salades, stokbroden etc.) ook. Zeer zeker aan te bevelen. Bezorgtijd mag wel wat specifieker. Van 15.00-18.00 is na onze mening nog te ruim.

Ben goed tevreden

BBQ was heel goed verzorgt ook de bezorging was goed geregeld . Alleen te weinig kruiden boter voor 6 stokbroden

goed verzorgde BBQ. Het vlees was uitstekend

1 min puntje, kruidenboter was erg weinig voor 6 stokbroden

zeer goed

heb vaak besteld voor meer dan 15 personen.werkt super,hoef niet te afwassen,maar ik lever het ook weer schoon terug.en als er nog vlees over is kun je een dag erna nog eens de bakpan aanzetten.super bedankt voor de goede service.

Kant en klaar, goeie service!

Goeie communicatie, prijs-kwaliteit voor totale ontzorging prima. Vlees zou wel in betere koelomstandigheden mogen geleverd worden, etiketten op alle verpakkingen zou handig zijn. Zeker opnieuw!

Netjes en overheerlijk

Een goed verzorgde bbq

Heerlijk eten!

Aardig bezorger. Alles was zeer goed verzorgd. Vlees en bijgerechten waren heerlijk!

Goede service en heerlijk eten

Goede service,eten was heerlijk. Alles was schoon en goed verpakt Vele complimenten gekregen van onze gasten over het eten

Goed geregeld, goed verzorgd.

Goede kwaliteit, voldoende voor iedereen. Alles goed verzorgd, vers. TOP!! Een klein tipje: misschien toch eens koelboxen overwegen. Desnoods als optioneel te huur. Niet overal is voldoende koeling.

Goed geregeld, goede kwaliteit

Heerlijke BBQ. Het prettige is dat alles erbij zit. Het stokbrood, borden, bestek. En het wordt opgebracht en weer opgehaald.

Wat een heerlijk luxe gevoel! Totaal ontzorgd op een fantastische manier.

Echt snoepen geblazen!! Zowel vlees, vis als alle salades waren heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

goed geregeld.

Alleen de kipsate was wat slordig aan de stokjes geregen, ik had regelmatig losse stukjes op het blad.

Prima de luxe

Ook deze keer was weer alles uitstekend verzorgd!

Duidelijkheid en zonder zorgen bbq'en

Goed georganiseerd concept. Je weet wat je krijgt en als je vragen hebt zeer toegankelijk en bereikbaar. Veel variatie in vlees, vis vega en bijgerechten. Allemaal smakelijk met een grote uitzondering: de pulled pork is echt een hele grote flop. Niet doen...

Alles volgens afspraak geleverd en opgehaald. Zeer smaakvolle barbecue.

Zeer de moeite waard om te doen. Smaakvolle barbecue en nergens omkijken naar.

Alleen maar goeie reacties

Keurig binnen het tijdsblok afgeleverd door een zeer vriendelijke dame. Het vlees en de rest was volgens mijn gasten heel erg lekker. En ruim voldoende. Bij een volgende feestje weet ik het wel. Weer A-Z!

Fantastisch

De Hervormde Gemeente Poeldijk houdt elke twee jaar een gemeentedag, dit jaar ook weer. Een BBQ regelen voor 60 personen is een fluitje van een cent met A-Z Barbecue. Lekker eten, meer dan genoeg per persoon, schoon servies en bestek. Alles werd op de afgesproken tijd bezorgd en opgehaald. Voor de volgende BBQ schakelen wij A-Z Barbecue in.

Heel erg goed

Netjes geleverd en heerlijk van smaak

Zeer complete en heerlijke bbq

Vlees was heerlijk en voldoende. Qua aantal personen zelfs teveel aan salades, sauzen en stokbrood. Dit kan mogelijk iets minder. Daarentegen hadden we wel iets meer kruidenboter kunnen hebben. Smaak van alles prima. Misschien als tip: de bakjes stickeren met wat het is. Makkelijke en nette verzorging qua borden, toebehoren etc. Goede service qua mailcontact en tijdstip levering.

Voor herhaling vatbaar

Heerlijke barbecue en alles was ruim voldoende

Altijd top verzorgd!!

Overal in het land, op huisjesparken, thuis, bij de scouting alles goed bezorgd. Kwaliteit prijsverhouding prima in orde. Gemak dient de mens!!

Keurig en lekker

Goed verzorgd, duidelijke communicatie en lekker vlees incl salades