Alles naar wens

Alles snel besteld keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Enige minpunt dat je de pakketten per 4 personen moet nemen.

Alles perfect volgens afspraak geleverd!

Top ervaring, echt van A tot Z, geweldig lekker!

Goed eten!

eten was uitstekend en ruim voldoende. Levering en service was prima!

Zeer goed en netjes

Netjes geleverd smaakte goed ook de vegetarisch eten

Erg goed geregeld en lekker

Laten bezorgen in Wallonië België.

Heel god

Prettig om zaken mee te doen, alles goed geregeld. Producten van goede kwaliteit. Mijn enige minpunt deze keer, deksel van de pastasalade zat er niet goed op, heel veel onder de olie/dressing.

Goed verzorgd en lekker

Goede communicatie over aanpassingen die ik voorstelde, waarbij ze ook aangaven dat het via een andere aanpassing met hetzelfde effect goedkoper zou zijn. Goed verpakt. Op tijd geleverd. en we hebben lekker gegeten.

Alles prima in orde!

Goed en makkelijk!

Supergoed geregeld

Barbecue pakketten ruim voldoende en lekker

De eerste keer besteld bij A-Z

Het vlees,vis en de salades waren prima, Alleen jammer dat er zo weinig kruidenboter bij zat.Dat heb ik zelf nog bij moeten maken. 1 barbecue hebben we eerst schoongemaakt omdat hij het niet deed, maar dat hielp niet. Toen bleek dat de knoppen het niet deden dus die hebben we met touwen vastgezet tot ze het wel deden, ik heb hiervoor gebeld, ik zou een terugkoppeling krijgen wat tot nu toe niet is gebeurd, jammer. Maar verder was alles prima.

Een goed verzorgde bbq!!!

Super verse producten. En de tortelini salade was zelfs zo goe in de smaak gevallen dat we die "te kort" kwamen. T enige puntje wat ik kan meegeven, ik had nl een vispakket besteld. En al de vis was gemarineerd. Dit geld ook voor het vlees!. Soms is t ook lekkerder om niet alles gemarineerd te hebben

Ontzorgd, genoeg en lekker!

Communicatie goed, voldoende en lekker vlees, salades enzenz. Men komt wanneer men zegt dat ze komen en zetten alles op de juiste plek. Super-ervaring - tot de volgende!

Alles was tiptop in orde. Alle communicatie was oke en de afgesproken tijdstippen werden stipt nageleefd. Vlees was zeer lekker net als de groentjes en de sauzen en zeker voldoende.

Fantastisch

Super lekker, super klantvriendelijk, super accuraat en attent! Echt top!!

Top geregeld

Alles keurig verzorgd en vriendelijke medewerkers.

Zeer geslaagde BBQ dankzij A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Het was een top BBQ. We zijn netjes op de hoogte gebracht via mail en sms wanneer het BBQ pakket gebracht werd en uiteraard het zelfde voor het ophalen. Alles was keurig verpakt van het vlees tot sauzen en salades. Het is gewoon compleet overweldigend zoveel en zo goed het is. Het is superhandig dat alles kant en klaar word geleverd van BBQ met gasfles tot borden met bestek, je hoeft alleen nog maar te genieten en dat lukt zeker met zo'n mooi BBQ pakket. Het vlees was ook top, er zaten zelfs broodjes bij de hamburgers. Ook de stokbroden waren zeer lekker, alles was perfect!

Super verzorgd

Wij hebben nu al meer keer besteld bij A-Z en we zijn zeer tevreden. De BBQ is compleet verzorgd, meer dan voldoende en van goede kwaliteit. Het is zeker niet de laatste keer en zijn ook erg benieuwd naar de gourmet

Kan niet beter

Voor herhaling vatbaar

Altijd goede service!

We bestellen al 6 jaar met de Burendag vlees en BBQ via AZ BBQ je bevalt ons zeer goed. Vlees, salades is er altijd in overvloed. De service en klantvriendelijkheid zijn uitmuntend. We kijken uit naar het volgende BBQ seizoen! En wie weet deze winter lekker keer gourmetten Gr Mirjam 30622010

Super geregeld

Al vaker besteld maar we vonden nu de salade en voornamelijk de kruidenboter aan de krappe kant. Verder was t helemaal top

Het vlees en de salades waren prima. De bbq had wel zijn laatste tijd gehad. We hebben onze eigen bbq uiteindelijk gepakt.

Prima geregeld en lekker gegeten

Het bedrijf komt zijn afspraken na. Prima eten. En geweldige service.

geweldig

Elk jaar met burendag bestellen wij diverse pakketen en elk jaar is het weer smullen. Echt een aanrader, goed assortiment en de salade's en sausen zijn altijd over heerlijk

Perfect!

Al meerdere malen van jullie diensten gebruik gemaakt en elke keer is het meer dan prima. Nu voor een groep mensen die jullie nog niet kenden en ieder van hen was even enthousiast over het concept en de kwaliteit van het eten.

Alles tiptop in orde

Zoals altijd weer alles volgens afspraak verlopen. Alles lekker en ruim voldoende, niets op aan te merken.