Vertrouwd en goede kwaliteit!

Dit is mijn tweede keer dat ik bij AZ heb besteld. Je krijgt gewoon wat je besteld. Goede kwaliteit vlees en vis, lekkere sausjes en alles op tijd geleverd. Oja, en ze zijn vriendelijk en goed bereikbaar bij vragen. Kortom, mooie ingredienten voor een geslaagd bbq feestje.

Lekker

Alles was goed geregeld. De gasten vonden het ook lekker

Zeer tevreden !!!

Bestelling kwam mooi op tijd. Kwaliteit van het eten is goed. Samengevat: Gemak, compleet en goede service.

Zeer tevreden van A tot Z goed geregeld en lekker gegeten!

Goed gegeten zeer compleet.

Keurig verzorgd maar kwaliteit eten wat minder.

Alles tot in de puntjes verzorgd keurig. Voldoende salades. Uitgebreidste pakket en dan maar twee sausjes dat vond ik jammer. ( mosterdsaus en knoflook) Miste basissauzen als cocktail en saté saus. Biefstuk en kip was niet al te beste kwaliteit

Snel, efficient, denken mee; TOP!!

Drie dagen voor de dag van de bbq nam ik voor het eerst contact op. Voor een bbq v 15 personen, 5x halal, 5x vegetarisch en 5 kids. Alles was geregeld binnen enkele minuten. Heel betaalbaar; genoeg& niet te veel. Lekker was het! Je hoeft alleen de stoelen maar klaar te zetten! Want ze leveren het heel praktisch en compleet aan.

Lekker en goed verzorgd

Bbq schoon geleverd. Vlees salades enz lekker en goede porties

Keurig verzorgd

Zoals gebruikelijk was het eten prima alleen jammer dat we € 15,- betalen voor een levering voor 13 uur en dat ze dan om 13.30 uur pas komen. We waren op een vakantie-locatie waar er dus mensen achterbleven om de spullen in ontvangst te nemen.

Prima verzorgt en super service!

Lekker vlees veel salades en brood. Heerlijk dat je niet hoeft af te wassen!

Alles voor 100 % goed geregeld en naar onze zin.

We hadden een vakantieboerderij voor 9 personen gehuurd bij de Sallandse Heuvelrug. En bij A-Z een gourmet besteld. De vakantieboerderij lag erg afgelegen op een landgoed. Daarom had ik de GPS co-ordinaten opgegeven. Toch was de levering op tijd en ook het afhalen volgens afspraak. Alles precies volgens de mailtjes die A-Z stuurde. En, uiteraard heel belangrijk, de gourmet was voortreffelijk!!

Ontzorging

X

Wat een perfect feest dankzij jullie!

In één woord: GEWELDIG!!! Wat was iedereen enthousiast over de bbq. Vlees was heel lekker, keuze genoeg voor iedereen en ook de vegetariërs waren zeer tevreden. Netjes verzorgd, de bezorging was ook keurig op tijd en het ophalen verliep ook volgens planning. Complimenten. Er was voor elk wat wils. We hadden verschillende pakketten besteld zodat er voor iedereen wel wat was wat hij/zij lekker vond. Het is bijna schoon op gegaan. Bedankt voor deze geslaagde bbq.

Goed verzorgd jammer van de biefstokjes

Alles was erg lekker maar de biefstokjes waren taai dat was erg jammer

Perfect geregeld

Alles perfect geregeld en goed vlees

Super compleet voor een groot gemak

Tijdige levering op afspraak (tegen betaling) Compleet buffet en voldoende vlees Kwalitatief beter geworden vlees, salades heerlijk en stokbrood lekker van smaak

Helemaal top

De kwaliteit en smaak was erg goed, en ruim voldoende. De prijs was voor het gebodene zeer schappelijk. De bestelling werd keurig bezorgd en afgehaald op de afgesproken tijden. Kortom: Ik ben zeer tevreden en is zeker voor herhaling vatbaar!!

Het was allemaal dik in orde!

De bestelde Gourmet spullen voor 8 personen werd netjes op tijd en volledig geleverd tot in ons vakantie huis. Veel lof daarvoor! Daarnaast werd het ook keurig op tijd alles weer afgehaald bij ons vakantie huis. Verder was ook het geleverde gewoon erg goed. Kortom een zeer geslaagde actie!

goed verzorgde gourmetschotel

Wij hebben in de zomer een bbq besteld bij jullie. Deze was goed verzorgd. Nu wilden we met de kinderen en kleinkinderen een gourmet proberen. We waren met 6 personen en twee kleinkinderen en hadden de luxe salade er bij. Er was ruim voldoende van alles. Alles zat keurig steriel in geseald. Er was voldoende van alles. Ik houd er niet van als je net aan genoeg hebt. Voor herhaling vatbaar dus.

Gewoon goed zoals iedere keer

Goede levering goed vlees en geen afwas wat wil je nog meer

Fantastisch

Dit is de 2e keer dat wij A-Z Barbecue hebben verzocht de catering te doen voor ons feestje en net als de 1e keer was het ook nu weer dik in orde. Voldoende vlees en salades. Ik ben een behoorlijk kritische consument, maar ik zou totaal niet weten wat er niet goed aan was. In een woord: "Geweldig" Mijn complimenten!

Goed geregeld

Dit weekend besteld op een vakantiepark voor een 20 man. Makkelijk, lekker en goed geregeld!

Feestje, ook voor de organisator

Alleen maar bestellen en klaar, geen boodschappen hoeven doen, niet na hoeven denken over hoeveelheden, alles is er compleet inclusief servies bestek tangen Er is meer dan voldoende brood sauzen salades en vlees of vis. Voor onze barbecue kiezen wij altijd voor barbecue.nl

Goed verzorgd, erg uitgebreid

Alles erg lekker, goed verzorgd en goed op tijd. Communicatie was prima

Net als vorige keren was het weer prima

Wij genoten al vaker van goed verzorgde bbq's, dit keer smulden we tijdens ons familieweekend van gourmet. Het bestellen ging vlot, de communicatie over de bestelling, het bezorgen en het weer ophalen was meer dan goed. En van wat we op tafel kregen hebben we gesmuld.

Alles klopte!!!!