Goed verzorgd.

Alles was heel lekker. Vlees en salades prima van smaak. Op tijd gebracht en ook weer opgehaald. Misschien nog een tip, stokbrood kan je kiezen (bruin/wit) is er ook een mogelijkheid om de sausjes te kiezen. Wij vinden de knoflooksaus bijvoorbeeld heel lekker maar die zat niet bij het gourmet pakket.

prima,niks op aan te merken. ga zo door

alles smaakte heerlijk, en er was zat voldoende

Heerlijk gegeten

Met zijn vieren gourmet standaard en voor mijn moeder extra portie vis bij besteld maar vond het wel duur voor 3 kleine stukjes vis €7,95. Maar het smaakte wel erg goed, maar niet in verhouding prijs met de gourmet.

Alles prima geregeld alles op tijd gebracht volgens afspraak super service

Het was geweldig

Het was voor het eerst bij a-z dat we gourmet namen. De BBQ hadden we al een paar keer gehad. Ook uitstekend. De volgende keer weer A-Z. Top.

lekker compleet

Fijn dat alles erbij zit, het vegetarische pakket vind ik matig, vlees en vis was goed

Super lekker, we hebben gesmuld!

Gemak dient de mens en daar maken jullie veel werk van! Alles conform afgesproken Super verzorgd. Kwaliteit van het eten en de service op hoog niveau! Het is wat duurder, maar daar heb je ook wat voor! Top, op naar het volgende feestje

Alles vers, prima vlees, schone borden, lepels, messen. Kortom, dit doen we meer

Goede service en kwaliteit

Wij zaten op een vakantiepark. De chauffeur belde netjes toen hij er was en kwam toen naar het huis rijden. Voor het ophalen konden we de afspraak maken dat ze het in de achtertuin op zouden halen, aangezien wij al weg waren. Goed geregeld dus en heerlijk gegeten!

geweldig

op tijd geleverd en weer opgehaald echte borden en bestek (dus geen plastic - fijn!) heerlijke producten en genoeg geleverd

Echt een geweldige ervaring met dit bedrijf!

Heel goed smakelijk vlees en salades.

Helemaal top geregeld

Top geregeld en super kwaliteit!

De Gourmet was goed verzorgd. En heerlijkvlees en salade Het bezorgen en ophalen was ook keurig geregeld. Het was een geslaagde dag.

Heerlijk eten en super makkelijk en snel contact!

We hebben genoten, contact liep soepel en de service was perfect.

Super goed gegeten

Super makkelijk dat je alle benodigdheden binnen krijgt samen met super lekker eten! Wij zijn heel tevreden. Wij hebben met 9 man lekker genoten van het eten zonder dat we daarna met heel veel afwas zaten. Heerlijk!

Met een woord TOP

Werkelijk de naam doet alle eer, van A tot Z geregeld. bestellen via de site levering de dag van bestelling, kwaliteit vlees was heel goed. Wat geresulteerd heeft in een gezellige avond Gourmetten met collega's. Reeds opnieuw besteld voor kerstavond

Super fijn geregeld! Bestellen was een makkie. Heerlijk gegeten en was meer dan genoeg! Heerlijk dat borden bestek en alles erbij zit en je niet hoeft af te wassen daarna. Gewoon de spullen weer terug in t krat en klaar! Top geregeld

Geweldige ervaren !

Meer als genoeg… top kwaliteit vlees . We hebben heerlijk gegeten ! Zeker voor herhaling vatbaar !

Prima verzorgd.

De gourmet werd netjes aan de deur afgeleverd en opgehaald. Geheel compleet, porties waren prima. Vlees en salades waren erg lekker.

Goed verzorgd

Het eten was prima verzorgd en heerlijk. op afgesproken plaats na telefoontje bezorgd. Was alleen jammer dat een gourmetstel kapot was en kortsluiting veroorzaakte waardoor we een monteur van centerparcs moesten laten komen en met maar één gourmetstel verder moesten.

Geweldige service

Alles op tijd geleverd en wederom goede kwaliteit.

Lekker genoten

Een gezellige avond aangevuld met goed eten

Het was zoals gewoonlijk weer helemaal geweldig, alles was heerlijk vers en goed verzorgd, goede kwaliteit vlees, salades en sauzen.

Heel goed

Keurig verzorgd, voldoende vlees , veel bijgerechten ! Netjes geleverd op de afgesproken tijd . Al dikwijls besteld en dit was zeker niet de laatste keer !

Geweldig!, Wat een top service.

Alles keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Waren met 15 personen en 13 porties besteld,was meer dan voldoende en vooral heerlijk.