in een woord geweldig!

een zeer complete en zeer goede gourmet met alles erop en eraan!

Fantastisch

Met de kerst gourmet besteld. Goed verzorgd. Ruim assortiment. Zeker voor herhaling!!

Top verzorgd

Kan niet anders zeggen dat het goed verzorg was voor 6 personen. We hebben heerlijk gegeten. Goede service vriendelijke bezorger. Optijd geleverd.

Prima eten , met uitstekende service

We hebben heerlijk gegeten, de geitenkaashapjes en cheesnuggets vielen een beetje uit de toon

Zeker voor herhaling vatbaar!

We wisten niet wat we konden verwachten. Maar het heeft ons zeer verrast. Vers vlees, smeuïge salades, lekkere sauzen en alles ruim voldoende. En ja, er valt altijd wel ergens commentaar op te geven. Maar dan moet je ver zoeken. Kortom een aanrader.

Heerlijk gegeten

Levering zou vanaf 14.00 zijn, maar alles werd om 11.00 gebracht, konden gelukkig alles op de grond in onze niet verwarmde bijkeuken leggen. Als je alleen een koelkast hebt, is dat wel een probleem, past er nooit in. Het pasta/tortelline bakje is gaan lekken w.s. andere bakjes waren aan de onderkant ook vettig geworden Vet ging door het papieren rode tafelkleed, nu verschillende vlekken in mijn houten tafel getrokken. Verder hebben we allemaal heerlijk gegeten, ruim voldoende, top!

Mijn complimenten,jullie doen je naam eer aan. Werkelijk van A tot Z verzorgt ,mooi verpakt en genoeg en voorale erg lekker.

Geweldig goed

We hadden voor het eerst besteld omdat we uit eten zouden gaan helaas door lockdown ging dat niet door Het eten was voldoende de biefstuk waren een beetje dikke brokken maar verders super De kleinkinderen hebben zitten smullen trouwens iedereen klasse

Het was weer fantastisch.

Goede nette service, heerlijk eten en genoeg voor iedereen. Het was weer een heerlijk gourmetavondje.

Ik ben zeer tevreden, alles was heerlijk en goed verzorgd.

Goed vlees, de salades en vis vielen tegen.

Het vlees was van goede kwaliteit en erg lekker. De gebakken aardappeltjes waren top!. De zalm was erg zout en viel tegen en de burgertjes waren wel oké. De spiesjes waren wel overheerlijk. De salades waren wisselend, de ene was wel lekker en de ander net niet. De rode bieten salade was erg zuur en de pasta salade was wel te doen. De rest is niet of nauwelijks aangeraakt.

Service is super. Het bakje met tortellini had helaas gelekt, op veel bakjes zat daardoor olie, maar dat mocht de pret niet drukken. Van alles wat, top kwaliteit zowel het vlees als de salades en brood. Ontzettend bedankt weer, wij hebben een heerlijke 2e kerstdag gehad.

Erg goed en zeer goed verzorgd!!

Geweldig en is zeker voor herhaling vatbaar

super gegeten

Het was heel lekker we hebben ervan genoten als vers en netjes bereid

Heerlijk gegeten (gourmet)

Na een aantal keren barbecue hebben we dit keer voor gourmet gekozen. Ook dit beviel goed!

Goed verzorgd!

Wij hebben voor de eerste keer besteld. Het zag er allemaal erg goed verzorgd uit en het was ruim voldoende. Het vlees, de salades en sausjes, ook de stokbrood was er goed. Een minpuntje de salade met tortellini is waarschijnlijk tijdens de reis gaan lekken (olie/azijn).Helaas ook op onze houten tafel (door het kleed gelekt!). Maar wij hebben heerlijk gegourmet! Zeker aan te bevelen.

Goed en erg veel en keuze Wij hebben er 2 maal van gedaan Ook altijd op tijd geleverd

heerlijk

Echt een aanrader. Netjes gebracht, en meer dan genoeg! We hebben er echt van genoten. Volgend jaar zeker weer.

Mooie er goed uitziende smaakvolle en verse ( bijv. Het fruit) producten

Helder en transparant in kosten en bezorgtijd

Goed verzorgd, meer dan genoeg ( ook al denk je van niet), heerlijk vers. Top.

Erg goed eten

De eerste keer bij jullie besteld. Eten was van goede kwaliteit. Prima ook de hoeveelheid was goed. De bezorging kon beter. In plaats van tussen16.00 en 18.00 werd het om 14.30 bezorgd. Gelukkig iemand thuis. Zonder een woord te zeggen vertrok de bezorger weer. Misschien lag het aan de kerstdrukte. Verder zijn we dik tevreden.

Alles verzorgd en heerlijk gegeten

Zeer aan te bevelen

Zoals ik gewend ben: grote klasse

Inmiddels ben ik een redelijk trouwe klant en ook nu was het weer allemaal meer dan prima. Het vlees was heerlijk en ook alle bijgerechten zijn meer dan lekker. Het stokbrood knapperig, precies zoals het hoort te zijn. Ook werd alles op tijd geleverd, met keurig een telefoontje of het goed was dat het wat eerder was. Tuurlijk, prima. Echt, een aanrader als je thuis wilt gourmetten en je het jezelf makkelijk wilt maken.

Niet helemaal wat we in gedachten hadden

Ten eerste leverde de chauffeur alleen stokbrood af en geen vlees en sauzen en salades Hebben moeten bellen Chauffeur kwam terug stond aan verkeerde deur We misten sausjes En hebben bakjes gehad die we niet gebruikten ik vind de royal tegen vallen Het vlees was van goede kwaliteit dat weer wel Maar volgende keer beter kijken wat we krijgen wat we bestellen

Heerlijk en zeker voldoende.

Heel compleet en ruim voldoende. Erg lekker! Ook op het afgesproken tijdstip bezorgd.