Perfect zoals altijd

Eerste dachten wij: prijzig. Maar elke Euro waard!

goed verzorgd

ruim genoeg vlees en bijgerechten. netjes verpakt

Een feest op zich

Prima verzorgd, van bestelling tot het ophalen van de vuile vaat. Mooi gesorteerd uitstekend eten.

Voldoende bijlages naast het vlees, wat allemaal heerlijk en goed verzorgd was! Alles op tijd geleverd en compleet!!! Misschien in piepschuimbakken leverbaar? Zodat het langer houdbaar is buiten de koeling? Het was die dag erg warm weer, kon net allemaal in de koelkast Maar zeker voor herhaling vatbaar!!

Ge-wel-dig!

Wat een fantastisch concept dit! Voor een familiedag voor 40 personen gourmet besteld, en wat een succes! Alles zit erbij! Van (natuurlijk) vlees tot groente, fruit en zelfs pannenkoekmix! Alles mega vers en erg lekker! Echt een aanrader!

netjes verzorgd. genoeg voor iedereen goede communicatie omtrent bezorgen en ophalen

Gewoon goed

Wij bestellen zeker 4x per jaar bij A-z bbq met Pinksteren altijd voor heel de familie op de camping, in de zomer als we in nederland op vakantie zijn, en met Pasen en kerst, dan meestal gourmet, maar het is altijd goed, netjes geleverd en opgehaald op de afgesproken tijd en plaats. Wij zijn fan.

Een goede prettige ervaring met 1 klein puntje van aandacht.

Dit was niet de eerste keer dat ik heen gourmet bestelde. Aangezien het in het verleden ook goed was, was het een no brainer om niet weer te bestellen. De service was prima. De kwaliteit en de hoeveelheid waren ook evident. Echter... om de een of andere reden werden de pannetjes niet heet genoeg hoewel de branders volgens bijgeleverde instructie gevuld waren. Uiteraard moeten de pannetjes eerst goed warm worden, maar 15-20 minuten is toch wel erg lang. Wij hebben het vermoeden dat het met de temperatuur van de brandgel te maken kan hebben. We hebben, ondanks het genoemde puntje, lekker gegeten en veel plezier gehad.

Gourmet menu's

Wij bestellen al jaren bij A-Z Barbecue & Gourmet party service. Maar dit keer vonden we het vlees wat tegenvallen..zeker bij het Luxe menu...en ook veel minder salades dan voorheen Maar we zullen in de toekomst waarschijnlijk toch weer bestellen gewoon omdat het makkelijk en gezellig is

Heerlijk gegeten.

Alles zag er verzorgt uit en smaakte ook erg goed.

Geweldig!

Alles was perfect geregeld, bedankt voor de goede service.

Goede service en netjes

Keurig bezorgd en goede uitleg. Ophalen terwijl ik niet thuis was . Super

Ontzorgd door A-Z bbq

Voor bedrijfs bbq hebben wij onze bestelling gedaan bij A-Z bbq, dit is op tijd geleverd, vlees en toebehoren waren voldoende om alle monden te vullen! eten was van goede kwaliteit, wij zouden zeker weer gebruik maken van hun service.

Super goed geregeld en mooi en lekker vlees.

Een tip, de coctailsaus is een beetje oudbollig, en er is ook niets van gebruikt. Verander deze in bijvoorbeeld in knoflooksaus. Groet Jan Willem.

Fantastisch.

Wij bestellen al meer dan 10 jaar bij AZ onze bbq voor ons familieweekend. Terwijl wij met de familie leuke activiteiten doen of lekker bijkletsen, wordt de bbq perfect verzorgt en bezorgt.

Super service en kwalitatief goed eten

Bij de bestelling (65 personen) voor de BBQ was men zeer meedenkend en konden we veel geregeld krijgen. De levering was top. Zeer vriendelijke bezorger en alles was prima in orde. Vlees, salades en het stokbrood van goede kwaliteit. Alle gasten waren weer erg tevreden.

Prima!

Makkelijk bestellen via de website. De bbq is op tijd gebracht en gehaald. De hoeveelheid was in orde. Vlees en vis was heerlijk. Vegetarische varianten werden als 'minder lekker' benoemd.

zeer goed geregeld

Goede service. Het vlees en salades waren erg lekker.

Goede ervaring, telkens weer. Ik zou alleen graag willen dat je uit de bijgerechten zoals de salades, groenten en sauzen zelf kunt kiezen welke je wel of niet wilt. Nu worden er toch bakjes weggegooid omdat het niet gegeten wordt, en dat is zo zonde. Om deze reden dan ook 4 ipv 5 sterren.

Volledig verzorgde bbq, ook nog lekker!

Familie barbecues zijn altijd weer een uitdaging. Door A-Z helemaal ontzorgd, alles zat bij de bestelling. Brood, sauzen, vlees, vis en een vega optie zat er allemaal bij. Het was ook nog eens lekker.

Geweldig!!

De Bbq was erg goed verzorgt we hebben op onze familie dag erg van genoten. Heel erg bedankt!

Prima service, goed afgehandeld

Bestelling, levering en ophalen netjes geregeld. Super chauffeur bij aflevering.

Alles smaakt perfect ook de salades

Het geheel is prima bevallen deze keer voor 9 personen ook de salades waren uitstekend. De volgende keer wordt het voor 40 personen ik durf dat AZ goed toe te vertrouwen ben er van overtuigd dat alles in perfecte staat word geleverd

Compleet en uitstekende service

Inmiddels al diverse keren gebruik gemaakt van de fijne BBQ's met goede service van A-Z BBQ! Maakt spontane ideeën voor grotere groepen mogelijk door veel tijd en moeite uit handen te nemen voor een eerlijke prijs.

Alles volgens verwachting, kwaliteit en afspraken

Keurig gehouden aan afspraken van bezorgen en halen; kwaliteit prima, bijgeleverd bestek, fleurige bordjes en bbq als nieuw! Top !