Alles was keurig afgeleverd, vriendelijke .We hebben er weer heerlijk van gegeten. Ik zou zeggen tot de volgende keer

Het was allemaal prima.bezorging.het eten en de afhandeling

Prima.voor herhaling vatbaar.

Heel lekker

Voldoende behalve de kouwe schotel dat mocht wat meer zijn voor 8 personen

We hebben heerlijk gegeten! Alles was super. Geen afwas, geen gesjouw met boodschappen! Heerlijk

Top geregeld !

Lekker eten, goede prijs, prima service !

Lekker geeten netjes voorbereid Alles fijn op tijd . Heel tevreden. Heerlijk geeeten Complimenten ps stokbrood was lekker

Top!!

Van bestelling plaatsen tot het ophalen van de spullen het loopt allemaal gesmeerd en het eten is heerlijk!

Heerlijk binnen BBQ op de grillplaat

Heerlijk vlees lekkere salades en toebehoren. Netjes gebracht en weer opgehaald

Zo gemakkelijk!

Omdat ik met de feestdagen moest werken gemakshalve gourmet besteld. Levering volgens afspraak. Alles wat je nodig hebt. Ruim voldoende eten. En de afwas halen ze gewoon weer op. Prijs/kwaliteit is goed.

Heerlijke gerechten en prima haal en breng service

Prima breng en ophaal service, de gerechten zijn heerlijk zowel het vlees, de salades als de vegetarische gerechten

Was lekker en makkeijk. Ontzettend fijn om zo gezellig met familie te gourmetten zonder overal aan te moeten denken qua voorbereiding.

Uitstekend, goede kwaliteit en perfect geregeld

Dit was voor ons de eerste keer, maar hadden al goede berichten van vrienden gehoord. Het Kerstgourmet was goed van kwaliteit en het bezorgen en ophalen uitstekend geregeld. Zeker ook door de bevestigings- mails en smsjes.

Perfecte kwaliteit als altijd, zowel levering als ophalen op afgesproken tijdstip. Kortom: SUPER

Goede kwaliteit en ruime keuze. Afspraken wat betreft leveren en ophalen werden nagekomen. Voor herhaling vatbaar!

Het was weer top!

Wat was het weer heerlijk en goed geregeld. Onze kerstgourmet was top! Spullen zijn netjes afgeleverd op de afgesproken tijd. Het menu was ruim voldoende en er is zoveel keus. We hebben weer genoten van fruit, salades, vlees, vis, pannenkoekjes. Voor herhaling vatbaar.

Makkelijk en prima eten

Het gemak van AZ is elke keer super: komen afspraken na en hebben heel vriendelijk personeel. Het eten lijkt weinig maar is elke keer weer voldoende. Omdat je niet weet welk vlees wat is, maakt dat het toch beetje onprettig. Een velletje erbij met wat wat is kan helpen.

Super en lekker geregeld door A-Z BBQ, TOP!

Reeds via vrienden en mijzelf al enkele keren de een BBQ arangement via A-Z BBQ geregeld. Alles is super geregeld , op tijd en met veel service. Wat mischien wel het belangrijkste is, is dat het vlees van erg goede kwaliteit is. De geleverde sauzen en salades zijn ook van top kwaliteit. A-Z BBQ is de aanbeveling meer dan waard. In 1 woord ....SUPER.

Service top, vlees net iets weinig

Super service qua levering en ophalen. Tip: het zou handig zijn als bij de omschrijving staat dat je echt maar van alles 1 gourmetvleesje per persoon krijgt. Met grote eters wil iedereen toch wel graag een 2e biefstukje of een 2e slavinkje. Ik heb een schaal vlees bij de supermarkt bijgehaald toen ik het uitpakte. Stokbrood een dag eerder ontvangen is niet handig; hebben we ergens anders bij opgegeten. Op dag zelf nieuw stokbrood afgebakken. Sauzen miste een whiskey- of bbqsaus variant. Zat een bak mosterdsaus bij die niemand hoefde. Na afloop alles weer vies in de kratten kunnen zetten en snel op de bank kunnen ploffen was wel echt ideaal

Goede afspraak nette aflevering goede afhandeling

Van het eten tot de service top!

Jullie website is erg handig maar ook bellen is geen probleem. Het brengen/ophalen altijd door vriendelijke medewerkers Het eten is ruim voldoende en altijd perfect.

Net even anders dan anders!!!

We hadden een winter BBQ pakket besteld waar we zeer tevreden over waren!! Het vlees was deels net even anders dan anders maar de service en het gemak als vanouds. Alles keurig bezorgd en gehaald, top!!!

Was weer helemaal top‼️

Alles top geregeld, netjes op tijd geleverd en afgehaald, eten was super en compleet!! Ga zo door!!

Wéér heerlijk gegeten!

Zo compleet. Heel handig dat alles erbij zit! Welke combi we ook al hebben besteld, tis allemaal heerlijk. Zowel de gourmet als de bbq

Heel gemakkelijk!

Bbq op 1e kerstdag. Alles goed geregeld. Hoeveelheid meer dan genoeg. Levering op tijd, ophalen van de spullen ook keurig op tijd. Je hoeft niet thuis te blijven, maar mag alles aan de deur zetten.

Zeer goede kwaliteit zoals altijd

Nette bezorging, vriendelijke en leuke jongen, goede kwaliteit