Gewoon als vanouds geweldig.

Duidelijke communicatie over de bezorging en ophalen van de bestelde spullen. Het eten was goed verzorgd en voldoende, het was erg lekker.

Was top

Was van a tot z top.

Zoals altijd uitstekend!

Een heerlijke kerstgourmet van AZ gehad. Prima producten voor een eerlijke prijs. Ruim voldoende, nagenoeg geen verspil. Een uitstekende service. Al jaren bestel ik met veel plezier mijn zomerse bbq en/of gourmet in de winter bij AZ. Succes verzekerd!

het was weer helemaal af lekker gegeten

jammer dat plaat niet werkte , gelukkig hadden we er zelf een dus toch nog genoten

Keurig geregeld

Heerlijk eten, voor ieder wat wils en ruim voldoende! Keurig op tijd geleverd.

Gewoon Perfect

Zoals altijd alles netjes bezorgd! Het eten was wederom overheerlijk en vers

voortreffelijk

We bestellen steeds en elke keer is het prima verzorgd

Gewoon super goed

We bestellen al jaren bij jullie en het is altijd goed!

Prima service, heerlijk gegeten

Voor ieder wat wils, netjes verpakt, op tijd geleverd en opgehaald. Alles vers. Top!

Tevreden

Wij hebben met kerst gegourmet. Het is prima verzorgd door jullie zowel het brengen als het ophalen. Een tip misschien. Wij vonden de bij producten erg veel en dat is zonde omdat er dan toch veel wordt weggegooid. Verder was alles heerlijk. Bedankt en tot een volgende keer.

Weer geweldig.

Makkelijk bestellen, goeie afspraken. Voor de 5de keer helemaal top

uitstekend

altijd goed

Perfect geregeld!

De bestelling via internet was simpel te doen. Van te voren tijdstip doorgeven wanneer er op de afgesproken datum geleverd gaat worden. De hoeveelheden waren ruim voldoende. En weer netjes op de afgesproken tijd de spullen weer opgehaald.

Het was gewoon goed!!

Service, kwaliteit, hoeveelheid, variatie . Alles tiptop in orde . De website mag iets duidelijker. Keuze's voor soort gourmetstel en stokbrood waren niet prominent zichtbaar.

Geweldig!

Gourmet is prima verzorgd . Communicatie mbt levering perfect. Ook het ophalen wordt netjes gecommuniceerd ! Wij zijn FAN!

het was weer uitstekend

We hebben al eens eerder een babequepakket besteld en nu met de Kerst een gourmetpakket. Het was weer prima verzorgd. Het leveren en ophalen gebeurde op de afgesproken tijd.

alles goed en voldoende

zoals vanouds weer genoten van al het lekkere eten alleen de stokbroden werden wel erg snel droog als je deze in stukken had gesneden.

Alles was top geregeld, goede kwaliteit, allemaal heerlijk gegeten

Alles zeer goed geregeld met duidelijke informatie en comminucatie Alles zeer compleet geleverd met goede producten en meer dan genoeg van alles Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar

uitstekende service, keurig verzorgd, prima bevallen!!!

Top ervaring ect waar!!! alles was goed verzorgd en er was voldoende keuze ,zowel, vlees, vis en vegetarisch. Netjes op tijd bezorgd en volgens afspraak ook weer opgehaald, nogmaals echt top!!!

Heerlijk, veelzijdig en ontzettend uitgebreid. Helemaal top!

Voor ons een volgende gelegenheid weer....kan het iedereen aanraden! Heerlijk gevarieerd eten en een topservice

Super georganiseerd

Goed geregeld, genoeg per persoon. Kwaliteit. Gevarieerd. Nog 2 borden te weinig geleverd, deze kwamen ze binnen een uur brengen. Top

Geweldig verzorgd

Heerlijk smaakvol eten. Gewoon geweldig. Voldoende van alles.

Zoals altijd, ook nu met kerst weer heerlijk gegeten.

De spullen waren goed. Wel erg veel brood. De boter was niet in orde spetterde de pan uit.

Zeker nog eens te herhalen. Verschillende genomen dat was fijn. Jammer van het vele brood dat over was. Voor ons was het brood erg veel. Ook de boter om te bakken leek wel verkeerd het spetterde de pan uit. Dus maar eigen boter genomen.

uitstekend geregeld

uitstekend geregeld