Fantastisch lekker eten!

Op tweede kerstdag een gourmet besteld. Goede service, lekker vlees en heerlijke salades! Bedankt!

Top geregeld, veel en lekker.

Gewoon goed geregeld. Alles volgens afspraak en absoluut waard voor het geld.

Goed geregeld!

Netjes geregeld, leuk gedaan, veel eten.

Alles goed verzorgd

Goed geregeld voor het bezorgen en afhalen. Veel keuze en meer dan genoeg vlees. En ook de bijgerechten waren top.

Geweldig!!!

AZ ontzorgt je van alle stress rondom het kerstdiner. 1 telefoontje, 1x de deur openen, alles aanpakken, op tafel zetten en genieten, dat was alles wat er nodig was om een onbezorgd, verzorgd en gezellig etentje te hebben met Kerst.

Super!!!

Alles was keurig geregeld, contact, levering en weer ophalen van de spullen. En de gourmet met alle toebehoren was werkelijk heerlijk en ruim voldoende.

Geweldige kwaliteit en service.

Alles mooi op tijd geleverd en opgehaald. De producten voor de gourmet zijn van erg goede kwaliteit. We hebben genoten zonder er zelf iets voor te hoeven doen! Dankjewel.

Zorgeloze kerst, voldoende eten en perfecte service

Het eten was ruim voldoende, perfect op smaak en communicatie was ook top. Alles is weer netjes opgehaald dus ook geen afwas. Al 6 keer AZ besteld met kerst en er is nog nooit wat tegengevallen :)

Goede kwaliteit.

We hebben heerlijk gegeten er was ruim voldoende. Duidelijke website .makkelijk te bestellen bezorgen was heel goed geregeld en ophalen ook .we gaan zeker nog een keer bestellen.

het is super

al een paar keer gehad aktyd super goed

Heerlijke winterbbq!

Goede communicatie over de bestelling! De bestelling was snel en makkelijk te plaatsen. Keurig bezorgd en weer opgehaald. Alles was van goede kwaliteit en zat keurig verpakt. Echt een aanrader, dit was zeker niet onze laatste winterbbq!

Optimale combinatie van lekker en gemakkelijk

Enorm gemakkelijk te bestellen. Goede kwaliteit vlees en bijgerechten. Ruime keuze om nog andere gerechten mee te bestellen. Uitstekende communicatie over leveren en ophalen. Suggestie: mogelijkheden om een menu helemaal zelf samen te stellen zowel voor vlees/vis/vega als voor de bijgerechten.

Heerlijke bbq

Een heerlijke bbq en goede kwaliteit en een snelle en uitstekende levering.

Zeer uitgebreid, hoge kwaliteit

Het werd keurig op tijd bezorgd, en het eten was van uitmuntende kwaliteit. En zéér veel ook. Toppers!!!!!!

Super!!!

Onwijs goed vlees en salades, echt een aanrader. Borden netjes geseald, niets kapot. Echt top!

Goed verzorgd en heerlijk

Alles was goed verzorgd, lekker en meer dan genoeg

Lekker eten en netjes verzorgt

Meer als voldoende eten

jullie weten hoe om te gaan met de klanten

Grandioos, De bezorging,het eten,het ophalen,echt top! De communicatie was super,kunnen veel bedrijven iets van leren! Dank!!

Helemaal top !!!!

We hebben genoten van AZ gourmetten service. Alles was top, zoals het bestellen, bezorgen, het eten in een woord SUPER, goed verpakt, genoeg, enz... En dan ook nog niet te hoeven afwassen, alles keurig opgehaald.

Het was zorgeloos de kerst in.

Alles werd netjes op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman. Er was meer dan genoeg en voor iedereen zat er wel wat bij. Het was gewoon goed.

Top service, top eten!

Al jaren klant en nog niet 1 slecht ding kunnen zeggen, het eten is altijd heel lekker en goed verzorgd en de service is super!

Op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger, veelzijdig, vers, ruime hoeveelheid

Van a tot z perfect geregeld!!

Van website en telefonisch contact tot bezorging en ophalen.....alles was in orde. En niet onbelangrijk, ook het vlees en de bijgerechten waren helemaal goed. Ik heb al heel veel mensen verteld over barbecue.nl

Heerlijk vlees, alles zit er bij

Het wordt netjes thuisbezorgd en opgehaald Je hoeft niet meer af te wassen (doe ik toch) Alles is van goede kwaliteit

Fantastisch

Altijd lekker eten en prima bezorgd.