Alles correct geleverd en verzorgd.

Geweldig!

1 dag van tevoren gebeld en de volgende dag kwam de chauffeur alles perfect bezorgen. Het materiaal hygienisch en deugdelijk gesealed. Ruim voldoende eten van goede kwaliteit. Hoe heerlijk om zo ontzorgd te worden, zelfs het servies hadden we niet af hoeven wassen. Absoluut een aanrader!

Super geregeld met zeer goed vlees en goede porties

Top. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd

Goed verzorgd en uitgebreide gourmet maaltijd

Fantastische echt voor herhaling vatbaar

Wij hadden dit via via, gehoord dus de 1x keer en het was echt verrukkelijk en goed verzorgd

Zo als altijd Top.

Voor de deur afgeleverd. Goede kwaliteit en gemak.

Fantastisch!

Tip van mijn collega, hoe ontzorg je de kerst.....door A-Z goutmet te bestellen. Goede variatie, mooie vleesschotels, alles vers en top verzorgt. Stipt tussen de tijdsindicatie en ookbij het ophalen. Vriendelijke bezorgers. Ga zo door, wij hebben genoten. Een echte aanrader!

eten prima , gourmetstelletjes kan beter

het eten was prima en lekker vers . had wel iets meer gemogen . de gourmetstelletjes waren niet echt schoon , en in alle branders zat veel roest . bezorgen en weer afhalen was perfect .

Al paar jaar een traditie met kerst iedereen heeft heerlijk gegeten en was weer super makkelijk!!

Zéker voor herhaling vatbaar

Netjes verzorgd en lekker eten!

Mooie en lekkere pakketten

Heel makkelijk te bestellen. Het eten was goed en smakelijk. Levering en ophalen was perfect.

al jaren perfect

zoals gezegd was weer perfect al jaren met kerst en op mijn verjaardag bbq en al die jaren al geweldig . Langs deze weg wil ik jullie ook nogmaals bedanken voor de goede zorgen dit was namelijk wel de laatste keer voor mij[door ziekte] xxxMarjan

Zeer goed en compleet

Gourmet besteld voor tweede keer en ook dit keer zeer tevreden meer dan genoeg en netjes verzorgd . Ga vooral zo door

top geregeld

Heel compleet, levering op tijd, communicatie prima, kwaliteit goed. Erg veel saus, dus moesten veel weggooien en de Amsterdamse uit salade was bij ons geen favoriet. Ik weet natuurlijk niet of anderen dit wel erg konden waarderen. Misschien is een aardappelsalade wat neutraler. Maar echt we hebben heerlijk gegeten en er was ruim voldoende.

Keurig op tijd bezorgd, eten van prima kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Niets op aan te merken

Alles was zeer vers en smaakvol

Gewoon geweldig erg goed verzorgd

Buitengewoon.Zeker voor herhaling vatbaar.

nvt

Heerlijk en voldoende

Het was weer heerlijk alles lekker vers en salades enzovoort voldoende Zeker weer voor herhaling vatbaar Tot het volgende feestje

Heerlijk en veel!

Heel lekker gegeten met een gezelschap van 4 tm 93 jaar. (veel) meer dan voldoende. Enig minpuntje: ik kon niet 1 vegetarische gourmet bestellen bij 8 gewone. Die heb ik dus zelf moeten samenstellen.

Goede ervaring alles goed en netjes verzorgd

Wederom top geregeld

Al vaker gedaan ,en wederom was alles weer top geregeld,we hebben genoten van alles wat erweer bij zat,goed vlees,vis erg mooien de salades en stokbroden top. Fam amersfoort

Geweldig!

Met kerst bbq besteld voor 14 personen. Het vlees was lekker vers, en verschillend. Er was meer dan genoeg, we hielden zelfs nog over. Sausjes, salades etc, lekker! En veel! We komen voor een volgend feestje zeker terug. Zo fijn dat je alles in bak kan doen en er bijna geen afwas is!

Het was geweldig al een paar keer de BBQ gehad en nu de gourmet die was ook weer top . Voor herhaling vatbaar!!!