Meer dan fantastisch

Werkelijk fantastisch. Alles perfect in orde de producten ogen vers en zijn dat ook!! Zeer de moeite waard. Prima service door prima mensen.

Super!

Heerlijk gegeten zowel met kerst en oud&nieuw!

GEWELDIG

de gourmetvlees was heerlijk en uitmuntend hebben er van genoten ook de salades waren zeer goed Afgeleverd zolas in de mail stond wbt tijd TOP Dus het is zekers voor herhaling vatbaar

Het was zoals altijd Top

Wij hebben met het gezin heerlijk gegeten. Het brengen en ophalen is prima geregeld.

Helemaal goed, toppie

Prima geregeld

keurig verzorgt en lekker

waren met 10 personen <kinderen en kleinkinderen> Hebben er de hele avond over gedaan. Het was lekker en meer dan voldoende. Goed verzorgd.

Hallo we hebben al heel vaak van a-z gourmet gehad,ik kan het iedereen aanbevelen ziet er keurig uit goede kwalietijd van het vlees netjes op tijd bezorgd,en hele vriendelijke chauffeurs kijken alles meteen met je na,dus voor herhaling vatbaar. Gr Nelly Nistelrode.

Onze ervaring met AZ is goed zowel met de BBQ als Gourmet party service

Het gesprek met de klantenservice was perfect. Het probleem werd meteen opgelost.

Het was grandioos.

Het was weer prima verzorgd en mooi op tijd gebracht. we hebben ervan genoten.

prima!

Alles was ruim aanwezig, heerlijke salades en goede kwaliteit vlees. We misten houten spateltjes en er ontbraken 2 afsluitdekseltjes. Stokbrood hebben we maar klein beetje van gebruikt, 2 zou ook voldoende zijn geweest. Bezorging was ook prima. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top! Heerlijk gegeten.

Voor het eerst eten besteld voor de kerst. Wat een heerlijke ervaring. Alles netjes geleverd, vooraf een berichtje hoe laat ze komen. Eten, gourmet in ons geval, zag er heerlijk uit en smaakte ook heerlijk. Alles voldoende aanwezig. Niets geen bakplaten of gourmetstellen schoonmaken, alles mag zo weer in de kratten en wordt netjes opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

Veel te weinig vlees

Wij waren aan het barbecuen met onze monteurs en binnen een half uur ben ik naar de supermarkt gereden om vlees bij te halen en naar de cafetaria om friet en frikandellen bij te halen. Dit terwijl ik voor 1 persoon extra besteld had. Erg jammer, want alle andere keren dat we bij jullie besteld hebben was het meer dan voldoende.

Altijd prima verzorgd.

Keuze uit veel verschillende schotels, vlees en vis altijd lekker. De borden, bestek, enz altijd netjes .

Zoals altijd top verzorgd!!

Vaker dan eens BBQ en gourmet bij jullie mogen bestellen en altijd even tiptop in orde! De hoeveelheid van het eten, de kwaliteit van het eten, de bijgeleverde materialen, borden, bestek enz., de levering/afhaal, de vriendelijkheid en stiptheid van de bezorgers. Écht niets op aan te merken, vooral zo doorgaan!

Snelle levering, Alles heerlijk vers! En alles weer opgehaald. Zeker een aanrader!

Eten is prima, jammer van verroest gourmetset

Ben altijd erg tevreden. Nu 2 gourmeystelletjes gehad die verroest waren. Kan niet op je tafel

alles was oke!!bezorgen,eten en afhaal!!

Doen we volgende keer weer!echt heel gemakkelijk en heerlijk gegeten!!

Heerlijk

Het was zeer goed verzorgd meer als voldoende eten . Zeker weer een aan rader voor de volgende keer top.

Geweldig eten

Voor 2 de kerstdag besteld eten was geweldig ze hebben genoten. Was ruim voldoede wat we hadden besteld. Alleen jammer dat er 2 lepels bij zaten die niet goed schoon waren . Maar dit mocht het eten niet verpesten.

Was heel lekker.

Ik heb voor de 2e kerstdag courmet besteld Wat zoal altijd goed verzorgt was engel lekkeren opties geleverd was en opgehaald was. Ik zou zeggen tot de volgende bestelling. Groetjes Nico Goossens.

Altijd Prima

Al meerdere malen een bestelling gedaan, en altijd zeer tevree. Er is ruim voldoende, en een goede service. Zowel met t bezorgen, als met t ophalen van de spullen. Volgende keer zijn wij weer van de partij!!

Gourmet heel goed verzorgd,fijn alles op tijd. Vlees en vis en salade genoeg en netjes op en in schalen Aan te raden voor volgende feestjes.

Gewoon toppie !

Al vele jaren trouwe klant voor zowel de BBQ als de Gourmet. Bezorging altijd keurig op tijd en retour halen ook, het gewoon makkelijk en prima verzorgt.

Geweldig!

We hebben genoten en er was meer dan voldoende eten! Super geweest!

Zowel voor barbeque als ook Gourmet ben je hier aan het juiste adres

Altijd levering op tijd en kwalitatief ook altijd super. Na het eten alle vuile vaat gewoon in de kratjes en voila. Wat ons betreft volgende keer weer