Weer top geregeld!

Top!

Wederom prima verzorgd!!

Ik denk dat dit voor ons de 5e of 6e keer is dat we bij A-Z bestellen. Het vlees is altijd goed. Heel lekker stokbrood bruin en wit. Goede variatie in sallades. De Amsterdamse-ui sallade vind ik iedere keer erg pittig. Dat is jammer, want daarom wordt deze minder gegeten. Maar ik kan iedereen aanraden om te bestellen bij A-Z!!

Goed verzorgd

Het was weer goed verzorgd. Ik mis alleen de saté saus. Dat is niet bbq gebonden, maar kan ook bij gourmetten. Verder was alles top!

Maken verwachtingen altijd waar

Voor de laatste dag van het jaar gourmet besteld. Alles netjes bezorgd en goed verpakt. Vlees geweldig en bijgerechten zoals sauzen perfect. Bestellen al jaren hier en zullen dat ook zeker blijven dien.

Genoten van een heerlijk verzorgde winter BBQ!

Gebruiksvriendelijke website, eenvoudig te bestellen bbq arrangementen. Hele fijne service! Vooraf duidelijke communicatie m.b.t. het bezorgen en achteraf ook weer voor het ophalen van alle spullen. Heerlijk verse producten. Voldoende ook heel belangrijk. Bestek mag wat mij betreft wel iets ruimer dan precies voor het aantal pakketten. Maar dat is natuurlijk een bijzaak.

Fantastische service

Geweldig. Meer kan ik niet zeggen. Alles tip top verzorgt. Lekker eten, deftig materiaal maar vooral een fantastische service. Een echte aanrader. Dat het maar snel zomer is. Dan bestellen we de bbq menu's.

Ideaal als je het te druk hebt.

Ideaal om een goed verzorgde barbeque te houden. Ook met oud op nieuw. Lekker eten, genoeg en verder geen omkijken.

Top service 6 sterren

Dit bedrijf heeft gewoon alles op orde. En het eten is heerlijk.

Wij hadden de winter BBQ. geweldig lekker. Eens wat anders dan de doorsnee BBQ pakketten. Lekkere salades. Prima service. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste.

Heerlijk ontzorgd door AZ BBQ

Prima gegeten en ook nog de afwas niet hoeven doen!! Bezorgers waren keurig op tijd! Ga zo door

Alles tot in de puntjes verzorgd

alles is zeer goed geregeld kwaliteit van de producten was perfect

Gemakkelijk te bestellen, levering conform afspraak, zeer goede kwaliteit en afhalen conform afspraak.

Zeer lekker en verzorgd

Alles tip top in orde, het enige kleine minpuntje was dat het toestel (bakplaat) niet geregeld kon worden. De thermostaat was volgens ons defect. Maar mits wat attentie hebben we dat kunnen verhelpen. Voorts geen enkele opmerking!

Lekker op tijd. Het eten was ook echt lekker. Ruim voldoende voor iedereen.

Super geregeld

Al 3 jaar op rij genieten wij van de gourmet dienst. Het is super handig, vooral als je ook gewoon moet werken op oudjaarsdag. Alles smaakt super lekker. Heerlijk gewoon!

Prima vlees ect.

Minpuntje: 2 branders werden niet warm genoeg, gelukkig hadden we zelf nog

Heel goed verzorgd allemaal. Ruim voldoende van alles en erg lekker..Stokbrood was verrukkelijk! We hebben altijd al BBQ van A-Z dit was de eerste keer gourmet, en dat is zeker voor herhaling vatbaar!

Fantastisch

Genoten van de gourmet! Heel erg lekker en genoeg! Absolute aanrader!!

1e maal zeer tevreden lekker eten verzorgt Uitstekende levering en afspraak ophalen Een grote aanrader AZ bedankt voor de service

Super!!

Heel verzorgd, alles lekker en opgehaald! Zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel

Het was Top!

Zag er verzorgd uit!!

Heerlijk geen zorgen, goed eten. En daarna word alles opgehaald, Onbezorgd oud en nieuw gehad dankzij jullie

Top kwaliteit, uitstekende service !

Enkele menuutjes besteld voor eindejaar, we hebben dit laten leveren in ons vakantiehuisje in Durbuy. Alles is vlot verlopen, stipte levering, kwaliteitsproducten, porties zijn ruim voldoende. Wij kijken zeker uit naar ons volgende feestje waarbij we jullie nogmaals kunnen inschakelen. Top team!

GOED VERZORGD

was goed verzorgd en we hadden deze keer de Gourmet party. ook deze viel goed in de ""smaak""

Top geregeld

Met recht van A-Z goed geregeld. Geen 1 minpuntje. Tot de volgende keer!!!