Bbq was top, goed verzorgd!

De bbq was heerlijk. Veel variatie van vlees en heerlijke salades. Alles er op en eraan.

Handige bezorgservice,goede kwaliteit vlees en salades. Voldoende eten. Echt een aanrader

Jammie, heerlijk gegeten.

Alles toppie! Goed (gekruid) vlees, heerlijke salades en sausjes en vers stokbrood!

Perfect geregeld en top kwaliteit

Niet de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van A-Z Barbecue. Wederom alles perfect geregeld en producten van top kwaliteit. Ruime keuze uit vlees, salades en ruim voldoende brood erbij. En last but not least: afwassen is niet nodig en das best lekker na een BBQ met 40 man. Volgende keer gaan wij zeker weer gebruik maken van de producten en service van A_Z Barbecue!

Uitstekende service en prima producten.

Wij maken inmiddels ruim 12 jaar gebruik van A-Z Barbeque & Gourmet. Nog nooit reden gehad om te klagen. De klanten / service desk is goed bereikbaar en lost evt wensen goed op. Zoals gezegd van A tot Z alles prima geregeld.

Super goed in orden

Een klein min puntje was dat ze niet optijd gezien hadden dat afgesproken was dat ze een half uur van te voren moesten bellen als ze het kwamen ophalen. Dichte poort en nog eens terug moeten komen. Maar 5 sterren waard super verzorgd en alles ruim voldoende. Iedereen was tevreden.

Altijd betrouwbaar, top.

Meerdere keren besteld en altijd alles volgens afspraak.

Helemaal top!!

Zo soepel hoe het gaat. Heb datum moeten verzetten,totaal geen probleem. Eten was helemaal top en overvloedig. Op tijd gebracht en weer opgehaald. Chapeau!!

Altijd goed verzorgd

Bezorging was deze keer erg laat en de wijziging vd route (tel afgesproken dag ervoor) was niet terecht gekomen bij de bezorger, waardoor deze laat arriveerde. Maar verder alles weer goed verzorgd, gemakkelijk en lekker eten. Hebben er twee dagen van gegeten omdat de porties echt goed/groot zijn. Wij zullen zeker nog een keer bestellen!

Top, niks mis mee!

Goed eten, goede service

Top geregeld!

Volgens afspraak geleverd en opgehaald tijden een familieweekend in de belgische ardennen. Kwaliteit van het eten is goed en meer dan genoeg!

Helemaal top!

Goede service, communicatie en kwaliteit. Echt een aanrader!

Goed geregeld!

We zaten op een vakantiepark in een huisje. Alles werd voor de deur afgeleverd. Er was meer dan voldoende. Netjes gecommuniceerd over aflever en ophaaltijden.

Het was gewoon goed en goed van smaak.

Verzorging prima. Mooi op tijd. Goed van kwaliteit. Ophalen ook. Een puntje, een ideetje Miste houten spateltjes. Voorkomt beschadiging baklaag van de pannetjes. Aan te bevelen

Zoals al jaren lang: prima service met prima eten :-)

Onze jarenlange ervaring laat ons ook dit keer niet in de steek: Dit keer op een vakantiepark voor 15 personen gourmet laten komen. Wederom geen enkel probleem. Ook het ophalen (we waren al weg en hadden de spullen bij het huisje laten staan) is prima verlopen. We werden netjes voor het afleveren en na het ophalen geïnformeerd door A-Z barbecue. Tot de volgende keer!

Goede service. Goed eten

Werkt prettig en wij hebben lekker gegeten.

Weer een heerlijk gourmetavondje net kinderen en klein kinderen

Alles was heerlijk! Goed vlees, lekkere salades en ruimschoots voldoende

Perfecte prijs-kwaliteit

Alles geleverd en achteraf opgehaald volgens afspraken. Ruime hoeveelheden, fris gekoeld, verse groentjes, lekker vlees. Voor herhaling vatbaar !

Een goede kwaliteit. Duidelijke communicatie

Geweldig geregeld.

Heerlijk vlees lekkere salades alles top geregeld.

Keurig verzorgt en heerlijk vlees en salades

Van levering tot eten tot ophalen is perfect geregeld. Het eten is heerlijk alleen miste ik de knoflooksaus.

Elke keer weer genieten

Wij bestellen altijd als wij een weekend of week in een bungalow in Nederland zitten de gourmet.schotels. En elke keer weer prima levering, lekker eten en goeie service! Veel verschillende smaken voor een redelijke prijs. We eten er altijd meerdere dagen van en genieten volop! Een echte aanrader!

Boven verwachting

Prima communicatie ( zowel telefonisch als per mail), betaling ging goed, brengen volgens afspraak, eten was heerlijk en de afhandeling ook weer keurig: TOP

Steeds TOP

Graag neem ik even de tijd om AZ te beoordelen want elke keer terug krijgen we een topservice. Snelle levering, makkelijk te bestellen, steeds op tijd geleverd en zeer lekkere gerechten. Gewoon 100% correct

Goed bedrijf met een goed product

Netjes geleverd en alles aanwezig en voldoende