Prima verzorgd, op tijd bezorgd.

Uitstekend verzorgde BBQ, op tijd geleverd en ruim voldoende. Iedereen (12 personen) zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar. TOP.

Goed geregeld

Goed geregeld en ook goed verzorgd. En alles even lekker

Goede service, ook met het omwisselen van adressen, makkelijk bereikbaar via mail en telefoon. En het belangrijkste genoten van het eten!

Bbq georganiseerd als verrassing voor mijn man en zijn maten. Was geweldig en lekker

Gewoon geweldig!

Na eerdere goede ervaringen hebben we dit jaar opnieuw bij A-Z genoten van een gourmet met de hele familie. Het was keurig verzorgd en verpakt en het smaakte prima. Ook de informatie per SMS en per email i.v.m. iets latere levering en het ophalen getuigen van een prima service. Kleine probleempjes bij het invoeren van de bestelling, maar die werden telefonisch keurig hersteld. Voor het volgend familieweekend gaan we zeker weer bij A-Z bestellen. Hier is de klant nog echt koning!

Alles goed verpakt, en genoeg aanbod. Heel fijn dat er geen afwas is.

Al jaren trouwe klant van jullie. Helemaal fan wat je allemaal krijgt, erg gevarieerd en lekker! Beveel jullie overal aan.

Helemaal TOP kan en klaar

Alles was deze keer weer helemaal TOP. levering, de BBQ zelf en de op haal services

Altijd top verzorgt

We zijn altijd zeer tevreden over jullie servies en eten een echte aanrader

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

Top geregeld, heerlijk vlees, salades etc. De Barbecue zag er goed, schoon en degelijk uit. Alles zo weer inleveren, helemaal fijn! Iedereen (zo’n 30 man) was zeer tevreden!

Grandioos. Super netjes verzorgd

Als zeer goed ervaren

Prima service. Zelfs in de provincie Zeeland geleverd.

Heel bijzonder dat t op vakantiepark bezorgd werd

Ben erg tevreden over jullie! De bezorging en ophaling gingen erg voorspoedig!

Altijd goed!

Makkelijk bestellen, duidelijke afspraken, goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes verzorgd en vriendelijk personeel.

Goed verzorgd, heerlijk, perfecte service

Lekker maar te weinig groenten en pasta

Verzorgd en lekker maar de verhouding vlees/ groenten klopte niet...veel te veel vlees en te weinig groenten en pasta....

Altijd optijd bezorgt altijd lekker vlees e

top

dit is de 3e keer dat we hebben gegeten via AZ BARBECUE het zag er weer prima uit netjes verzorgd en het eten was heerlijk ga zo door!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, flexibiliteit, gemak en duidelijke communicatie!

Telefonisch een winter bbq pakket besteld. Alles heel erg goed bevallen en niks te klagen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, flexibiliteit in aflever/ ophaal moment en mogelijkheid tot wijzigen order. Erg gemakkelijk en een heel duidelijke communicatie over oa. het logistieke deel! Gemakkelijk met betalen (Aan bezorger of vtv via betaal link). En niet teveel verpakkingsmateriaal (milieuvriendelijk)

Goede service, compleet en zeer smakelijk

Genoeg keuze uit pakketten, prima informatie over de levering. Zeer goede kwaliteit van het eten en voldoende. Bbq en toebehoren in goede staat en handig te gebruiken. Ophalen ook perfect. Zeer tevreden

Heerlijke gourmetschotels

Wij hebben genoten van de gourmetschotels met alles erop en eraan. Het was ruim voldoende en de kwaliteit was erg goed. Complimenten voor de bezorgers want wij zaten op een vakantiepark en het was niet makkelijk te vinden. Maar ze hebben alles keurig afgeleverd bij het huisje en weer opgehaald bij de receptie want wij moesten al weg.

Makkelijk en lekker

Gourmet besteld. Fijn dat ze alles halal hebben en was meer dan voldoende. Minpuntje vind ik het fruit. Bij bestelling van 7 personen vond ik bakje fruit wel weinig

Geweldig !!!

Dit is dan ook echt van A tot Z , compleet van heerlijke soorten vlees tot en met de sauzen en het stokbrood met kruidenboter. En dan de heerlijke salades niet te vergeten !! We doen dit al enkele jaren, bbq en gourmet maar ik raad het iedereen aan ! Extra dikke service is het inleveren van je vieze bbq en vaat !!

Waarom moeilijk doen. Als het makelijk kan. Goed assortiment. Vers en voldoende. Geen gesjouw. Berichtje sturen en hoppa SMAKELIJK ETEN.

Super!!

Makkelijk te bestellen, fijne communicatie en vriendelijke mensen. BBQ was zeer goed verzorgd, heerlijk vlees, meer dan voldoende bijgerechten. Veel dank!