Geweldige service op locatie

Duidelijke website en tijdig berichtje wanneer de bezorging plaats gaat vinden. Op locatie Europarcs. Bezorgen en ophalen, super geregeld. Alleen de stokbroden waren niet lang genoeg afgebakken volgens mij en daardoor erg kruimelig. Minpuntje vind ik de soort van zure groenten, soort tjap tjoy? in veel sap die als bijgerecht dient. Er was geen animo voor en konden we weggooien. Dit zou ik vervangen door bijv een koolsalade of andere salade.

In één woord: top!

Op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur, lekker (en voldoende) eten! Precies zoals aangegeven en tegen een prima prijs!

lekker en voldoende te eten en een goede service

De gourmet voldeed aan alle verwachtingen, goede levering, voldoende variatie. Makkelijk te bestellen en heel makkelijk dat alles zo weer opgehaald wordt.

prima geregeld, goed verzorgd

correct volgens afgesproken tijden, vriendelijke bezorging.

Probleem geweldig opgelost.

Barbecue besteld was op een ding na geweldig Dit gemeld en zeer snel opgepakt en probleem zeer netjes opgelost.

Toppie en makkelijk!

Ik bestel hier al jaren naar volle tevredenheid. Altijd goed verzorgd,lekker en schoon en duidelijk wanneer en waar ze brengen en ophalen. Ik kan alleen maar dit bedrijf aanraden bij iedereen, ga zo door!

Geweldig lekker! En goede service!

De gourmet was heerlijk! Zeer uitgebreid met alles erop en eraan! Zeker om aan te bevelen. Ook het bezorgen en ophalen was allemaal goed geregeld. En ook heel fijn GEEN schoonmaak en afwas! Bij de volgende gourmet/bbq wordt het zeker weer A-Z hoor!

Lekker en voldoende gegeten

Lekker en voldoende gegeten. Scheelt een hoop tijd.

Heerlijk onbezorgd genieten!

Je hoeft nergens naar om te kijken. Wordt ruim op tijd geleverd. Altijd goed verzorgd/verpakt. Geen probleem als je bij de bestelling iets anders wilt (bijvoorbeeld omdat je de pindasaus wilt omruilen tegen iets anders vanwege een allergie). En geen rommel na afloop.

Super gourmet gehad!

Wij hebben met de paasdagen (2022) een super gourmet gehad. Alles werd keurig bezorgd op ons vakantieadres en ook weer opgehaald. Het eten was heerlijk, ruim voldoende en goed verzorgd. De volgende keer gaan we zeker weer gebruik maken van jullie service!

SUPER SUPER

De BBQ was echt van A tot Z volledig verzorgd. Super vriendelijke chauffeur en klantenservice. De producten waren geweldig, tot snel!

vis was kleddernat en zompig en de verstrekte salades waren niet wat besteld was

bezorging was vriendelijk en op afgesproken tijd Prima helaas de bezorgde producten niet gecontroleerd. bij aanvang BBQ verbazing wat een vreemde salades helemaal niet wat wij wilden echt een teleurstelling (was ook niet te eten vegataries ?? zo in de kliko gekieperd echt slecht). Ook de vis zag er niet uit en hebben we eerst met keukenpapier droog moeten maken en werd op de bbq hard en taai. Nette man die de spullen weer kwam ophalen was erg verbaasd en zei dat hij dit niet eerder had meegemaakt en maakte excuses maar hij kon er ook niks (meer) aan doen onze paasbbq was wel een domper zeker niet wat wij ervan verwacht hadden en zeker niet voor wat wij er voor betaald hebben

erg goed

Het eten zag er erg goed uit ,prima verzorgd vriendelijke bezorger en spullen zijn ook weer opgehaald gaan zeker nog keer bestellen bij jullie.

Goed geregeld, goede communicatie en lekker eten!

Enorm prettig om hier een BBQ te bestellen! Alle benodigheden voor een lekkere BBQ worden als totaalpakket geleverd! Zowel het vlees als de salades zagen er goed verzorgd en lekker uit.

Super geregeld!

Prima eten, perfect geregeld met halen en brengen van de spullen!

Ik maak al jaren gebruik van Az, en tot nu toe nooit klachten gehad. Goede service, goede communicatie. Lekker vlees en bij behoren. Top

Zoals gewoonlijk genoten van het goed verzorgde pakket van jullie. Blijf nog steeds tevreden na diverse keren al gebruik van jullie pakkettten te hebben gemaakt. Bbq en gourmet top en meer dan genoeg. Weer voor herhaling vatbaar.

Familiedag met BBQ gehad met Pasen. Heerlijke vis, lekker vlees, goeie salades en meer dan voldoende stokbrood met saus en kruidenboter. Afleveren en ophalen goed geregeld. BBQ groot genoeg. Voldoende tangen bijgeleverd. Zeker een aanrader !

lekker eten, goed geregeld

we hebben nu verschillende keren besteld zowel de gourmet als barbecue. alles is gewoon supper geregeld de bezorging is tot nu toe altijd netjes in het aangegeven tijdvak en het fijnste is dat je niet hoeft schoon te maken. als ik een verbeterpuntje zou moeten aangeven is dat het stokbrood het is eetbaar maar van alle gerechten die je krijgt is dit het minste in mijn mening.

Heerlijk gegeten.

Was weer zoals vanouds goed. Leuk die gele bordjes met Pasen.

Goed verzorgd, lekker gegeten

Het eten was goed, service was top, we hadden 1 bbq voor 27 personen, dat was echt veel te weinig. Verder was alles top

Prima!!!

Hele goede en duidelijke communicatie, prima kwaliteit en ruim voldoende!

Perfecte barbecue

Dit was onze tweede keer. Alles perfect geregeld. Het brengen en ophalen van de barbecue/gourmetspullen wordt vantevoren gemeld. Ruim binnen deze tijd geregeld. Vriendelijke,leuke chauffeurs. Het vlees is heerlijk. De salades en stokbrood ook heerlijk. Kortom We gaan zeker nog een keer voor de derde.

Het was heerlijk en netjes verzorgd

Zeker bevelenwaardig

Uitstekend en goede kwaliteit

Hebben al zeer vaak besteld en het blijft steeds goed en lekker en voldoende