Was heerlijk

Voldoende eten en alles zeer netjes verzorgd. Bezorger kwam wat later ivm file en belde netjes van te voren om dit door te geven

Alles netjes voor elkaar en goed geleverd en ook weer netjes opgehaald top

Het was weer goed geregeld allemaal!

Als we met een grote groep bbq en kiezen we altijd voor AZ BBQ. Zo makkelijk dat alles geregeld is. Vis en vlees was helemaal top. Meer dan genoeg, net zoals de salades en het brood. Wat nog een aanvulling in het assortiment zou mogen zijn is wat rauwkost (bijvoorbeeld stukjes komkommer, wortel en tomaat zonder dressing).

geweldige ervaring

Ik ben altijd een beetje huiverig met vlees maar ik moet zeggen wat een geweldige kwaliteit. Lekkere salades, goede kwaliteit vlees ,ruime keus. Ga zo door. Ook leveren en ophalen en alles wat erbij komt in 1 woord prima. Een echte aanrader

Alles is erg goed geregeld ,heerlijk vlees en salades ..de vegatarische gourmetschotel De luxe is ook echt heerlijk ! Voldoende eten voor allemaal en heerlijk dat je zelf nergens over hoeft na te denken ... Alles is top vanaf het bestellen tot het ophalen van alles .

Makkelijk, goed en lekker.

Ook de chauffeur die alles kwam brengen was een hele nette fatsoenlijke jongeman.

Super goede service en duidelijke communicatie, goede prijs kwaliteit verhouding, ideaal!

We hebben voor de familiedag van onze studentenvereniging de bbq besteld. We werden super goed geholpen met welke menu's en hoeveel we het beste konden bestellen. Levering en ophalen was ook top! Het eten was lekker, inclusief salades, sauzen en brood. Echte aanrader!

Goed geregeld!

Eerste keer voor het gemak van A-Z gekozen. Voor herhaling vatbaar.

Super goed geregeld en smakelijk gegeten

Eerste kennismaking met dit bedrijf dmv een bbq-cadeaubon. Vooraf 1x telefonisch contact gehad en daarin zijn alle vragen die ik had vriendelijk beantwoord. Goede en duidelijke e-mail en sms communicatie na het bestellen Op de (zon)dag zelf tijdig afgeleverd. Alles netjes ingepakt en schoon. Het vlees, brood en salades was meer dan genoeg, van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. En de volgende dag is de afwas volgens afspraak weer afgehaald. We hebben genoten van deze producten en service, dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Alweer héérlijk gegeten!

Alweer een familiefeest, en dus konden we opnieuw rekenen op de uitgebreide en makkelijke formule van A-Z Barbecue! We weten ondertussen dat we voor enkele personen minderen moeten bestellen en dat we dan nog ruimschoots voldoende in huis krijgen om de gasten een heerlijke maaltijd te geven! En de service en het gebruiksgemak blijven TOP! Oh... Ja... wij gaan dit zeker nog een (paar) keer doen!

man man man ... top

top service.. bijzonder lekker eten en voor een schappelijke prijs elk wat wils op naar het volgende feestje!

Alles netjes en keurig geleverd volgens afspraak

Heerlijk eten, lekker vers, voldoende salades, koude schotel en sausjes. Voor herhaling vatbaar.

Goed en veel .

Ik zou minder stokbrood p.p rekenen, 1 brood p.p is wel erg veel . En de salades waren lekker maar heel erg veel mayonaise erin , mijn man heeft er niks van gegeten en dat is jammer . De maïskolf vond ik ook niet zo lekker . Verder was het prima , zelfs te veel . Betsy Beaumont

Gewéldig !

Alles was tot in de puntjes geregeld. Vlees van zeer goede kwaliteit, Alles keurig verpakt en bij bezorging werd door de uiterst vriendelijke bezorger duidelijk uitgelegd wat er allemaal in de geleverde kratten zat. Dikke pluim voor jullie bedrijf. Wij gaan zeker in de toekomst nog een beroep op jullie doen. Één klein aandachtspuntje is wellicht het verpakkingsmateriaal. Dit was allemaal plastic. Na afloop bleef er een grote berg plastic over.

Heerlijk gegeten

Wederom was het perfect verzorgd. genoeg voor de 4 personen als besteld. lekker vlees en bij producten

Super!

Alles prima geregeld en lekker gegeten. Afspraak en tijdsplanning klopt precies.

Alles was prima geregeld;

lekker eten en uitstekende service

Helemaal TOP !!!

....dit was werkelijk mijn meest relaxte ervaring van gourmetten! Even een bestelling plaatsen....bestelling werd keurig netjes op tijd geleverd. In een mum van tijd alles op tafel, heerlijk relaxed gegeten en meer dan voldoende. Kortom ; een ECHTE aanrader ;-) wij zijn in elk geval voortaan, vaste klant!

Hoeveelheid kwaliteit prijs service uitstekend

Zeer tevreden met alle facetten rondom AZ, Top !!

Prima geregeld

Porties waren ruim voldoende en lekker vers! Enige grote mispunt was het stokbrood. Er was voldoende brood maar geen mes en plank erbij. We hadden voor 30 man besteld maar na 2 broden hakken en scheuren was iedereen er klaar mee. Het was onbegonnen werk. Ik vind dit jammer aangezien jullie aangeven alles mee te leveren. Ik zou zeggen probeer eens een stokbrood te snijden met een standaard mes welke erbij zitten.

Je krijgt wat je vraagt!

Ik had geen standaard bestelling en kon telefonisch al mijn extra wensen meteen geregeld krijgen. Lekker, goed verzorgt en ruim voldoende voor iedereen!

Helemaal geweldig

Vriendelijke bezorger de bbq is helemaal top verzorgd meer als genoeg van alles en heerlijk vlees. We bestellen gauw weer geen afwas en troep.

Heel makkelijk, goed verzorgd en lekker!

Met een vriendengroep inclusief kids op vakantie heb je al genoeg te regelen. De BBQ avond beviel erg goed, niet alleen vlees/vis/vega was volop aanwezig maar ook bijgerechten en sausen en zelfs borden en bestek. De verrassing voor de kids viel ook uitstekend in de smaak. Afleveren en ophalen verliep vlekkeloos. Top service!

Van A tot Z super geregeld !

Wat een service, en goede prijs kwaliteit verhouding.

Gemak dient de mens

Geen boodschappen doen, niets schoonmaken. Heerlijk vlees en salades, mooi kado voor moederdag.