Fantastisch geregeld!

Erg duidelijke communicatie, goed en lekker vlees. Stokbrood was ook heerlijk. Zelfs het bruine stokbrood was met zaadjes er overheen. Alles mag vies mee terug en het was ook meer dan voldoende! Bedankt!!

geen goede ervaring en geen 2e keer meer

We hadden DeLuxe bbq en Royal salade pakket Biefstuk taai niet door te kauwen Hamburger en opgerolde saucijs niet lekker en melig van structuur Varkenhaas was wel lekker Kipspies was ook goed Bietensalade was dunne drab en dreef van je bord geen salade maar meer een saus Tortellini salade vonden wij niet lekker, erg zuur Rundvlees salade en Parelcouscous was goed Bloemkoolcurry niet kunnen ontdekken wat het was. Ook een dunne drab leek meer een saus Vispakket was redelijk. Voor ons allemaal een tegenvaller en veel weggegooid helaas. Voor ons nooit meer.

Met gemak lekker bbq-en

Alles kant & klaar! Satésaus ff opwarmen, en dan aan de bbq met z'n allen. Klaar, spullen in de kratjes en daags erna wordt alles opgehaald. Top!

Prima eten en service

Het zat allemaal prima in elkaar: duidelijke en frequente communicatie, keurig bezorgd op ons vakantieadres (vanuit Venlo in de kop van Noord-Holland !!) en heerlijk eten. Kortom: voortreffelijk.

Uitstekende kwaliteit en goede levering.

De extra kosten om hety risico van een te vroege levering te voorkomen, vinden we niet van deze tijd. De afspraken van levering en ophalen zijn verder prima en worden goed gecommuniceerd.

Super geholpen en heerlijk eten.

Goede service, prima breng en haalservice maar vooral heerlijk eten.

perfect

Op afgesproken tijd geleverd en opgehaald. alles netjes in orde dus perfect

Eten was goed

Er is volgens afspraak geleverd en ook weer opgehaald. Echter hadden we een veel te kleine bbq voor 25 personen. Verder zijn de kosten per persoon 3 euro duurder dan bij Brabantland catering die ook nog eens de schalen prachtig opmaken en buffettafels broodmessen etcetera gratis erbij leveren. Kwaliteit is wel goed.

Super!!

We hebben weer genoten,alles tot in de puntjes geregeld,de bbq de borden het bestek en zelfs servetten zaten erbij !!Alles vers geleverd de salades het vlees het fruit,sausjes, stokbrood en de kruidenboter Zo fijn dat je geen afwas hebt en de bbq niet hoeft schoon temaken(heb daar zo hekel aan) Het was een heerlijke bbq avond!!

Perfect geregeld, prima eten en top verzorgd.

Ook de communicatie rondom brengen en afhalen en de after commune is helder.

Ik bestel al jaren bij A-Z en nog steeds prima service. Goede afspraken qua brengen en halen, meer dan genoeg vlees, salades en brood. Zelfs de buren op het vakantiepark nog mee laten genieten dus meteen een beetje reclame gemaakt voor A-Z En hoe lekker is het dat je geen afwas hebt....

Goede kwaliteit en goede service!

Ik kende A-Z bbq nog niet, maar de eerste ervaring is zeer goed. Gemakkelijk, goede kwaliteit en goed geprijsd.

Prima prijs kwaliteit verhouding met een goede service

Er is een ruime keuze aan pakketten vlees en sauzen. En ook extra los bijbestellen is goed geregeld. Afleveren tot aan de caravan op de camping was ook geen probleem. Gezellig gekleurde borden ipv standaard wit was ook een verassing. Een minpuntje: je moet een minimaal aantal pakketten met dezelfde sausen bestellen en als je dat niet gedaan hebt kun je de bestelde sausen niet wijzigen zonder eerst ook de bestelling vlees te wissen.

In een woord geweldig

Iedereen heeft genoten van de barbecue alles was heel erg lekker en vers wij raden het iedereen aan om het bij u te bestellen wordt netjes gebracht en op gehaald

Top service en goede kwaliteit

Bestellen ging gemakkelijk en snel. Zelfs op het laatste moment. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het eten wordt gebracht en wanneer alles wordt opgehaald. Alles netjes en goed verzorgd. Heerlijk eten! Hoorde ook van de gasten terug: A-Z valt nooit tegen! Kortom: aanrader!

Uitstekende kwaliteit en service

Bestelling ging heel makkelijk en snel. Zowel het eten als de service zijn uitstekend. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super geregeld

Alles volgens afspraak geregeld en het zag er verzorgd uit en was erg lekker

Geweldig vlees, goede service

Voor de familie-BBQ alles bij A-Z besteld. Super geregeld, heel mals vlees en zowel vlees als sauzen en salades ruim voldoende.

Kwaliteit voedsel prima , leiding van dit bedrijf waardeloos .

Deze BBQ was voor mij om persoonlijke reden erg belangrijk Het eten werd prima op tijd bezorgd , maar de bezorger kreeg een ongelukje met de meegeleverde BBQ en had een diepe wond onder zijn knie . Daar zit je op zaterdag kwart voor vijf met een twintig jarige jongen die zeer begrijpelijk geschrokken is . Hij was anderhalf uur rijden van huis en de knie moest gehecht worden . Gelukkig voor hem hadden mijn schoonzus en ik nog niets gedronken en hebben hem naar de eerste hulp post gebracht en hebben zo een klein uurtje van een gezellig familie feestje gemist . Heel vanzelfsprekend dat je als ouder zo' n jongen helpt . Maar zijn leiding gevende vond het allemaal maar normaal , geen bedankje voor de moeite, niets. Hij vond de bezorging die nog in de bus stond belangrijker , dat was de indruk die wij kregen . Ik weet niet of het andere mensen ook op gevallen is , maar die BBQ is vlijmscherp en als hij uit je handen glijd , kun je jezelf flink open snijden . Eten was perfect , bezorger zeer vriendelijk , leiding erg ongevoelig en onbeschoft . Ik moet nog wel zeggen dat er iemand gestuurd zou worden om hem op te halen uit het ziekenhuis . Mijn schoonzus had de volgende dag gebeld hoe het was met de jongen en zijn been was inderdaad gehecht . Ik zou gebeld worden de volgende dag , maar heb niets gehoord .

Heerlijk

Heerlijk gegeten Ruim voldoende Nette service Prima contact

Ons feest hebben we een paar keer uit moeten stellen in verband met Covid en dat was geen enkel probleem. Bestelling, levering en ophalen ging perfect. Communicatie prima en alles keurig geregeld. En het allerbelangrijkste....met ruim 50 man heerlijk gegeten. Zeker niet te weinig (zacht gezegd). Als ik iets zou moeten noemen ter verbetering: misschien iets andere sauzen.

Fantastisch

Geen zorgen meer. Alles compleet en tijdig geleverd. Zeer goede kwaliteit.

Super geregeld

Alles was super geregeld, kwam netjes aan en zag er heerlijk uit. We hebben heerlijk gegeten helaas was de helft van de biefstuk heel slecht omdat deze vol zaten met zemen. Voor de rest was het fantastisch!

prima concept, daar kun je het zelf niet voor doen

Supersnelle communicatie en afspraken. Tot op de dag zelf: ondanks goed besproken hebben wat er te doen viel bij aflevering ging het daar (bijna) mis. Geen SMS ontvangen, wel 9 keer gebeld terwijl ik had aangegeven niet bereikbaar te zijn...Daar zit een verbeterpuntje. Verder erg tevree, zeker aan te bevelen. inhoud van het bbq pakket was meer dan voldoende. Mischien iets minder mayo in dresssing zou best kunnen, al snap ik de keuze ivm houdbaarheid ook best. Bovenstaand klinkt mss niet allemaal positief, maar zo is het niet bedoeld. Wij zijn al met al erg blij met de keuze en boeken graag een volgend keertje weer bij jullie.

Hele goede service, heerlijk eten en zijn flexibel met wegbrengen en ophalen. Super fijn!