Echt (bijna) al het werk uit handen
Barbecue voor iets meer dan 30 personen. Communicatie verliep helder en vlotjes. Wijzigingen kunnen tot korte tijd van te voren nog aangegeven worden. Wij hadden gelukkig al een offerte met specialist en moet zeggen..... WAUW!
Het is dat we het fatsoenlijk vonden de bbq specialist even te helpen met uitladen en opbouwen, maar anders hadden we echt geen hand hoeven uitsteken. Opbouw, bakken, afbouw, opruimen. Alles werd geregeld. Als ik een nadeel moest verzinnen, dan zou ik zeggen, jammer dat hij het niet op je plekje komt brengen haha
Echt tip top.
Ik had aangegeven dat half 6 eerste stukje vlees klaar mooi zou zijn qua richtlijn voor starttijd. En, je raadt het al, half 6 riep de bbq specialist dat we de eerste ronde konden opscheppen.
We hadden 1 vegetariër in ons midden, hij overlegde met diegene wanneer ze wat wilde eten. Dus ook voor haar ontbrak het aan niets. Normaal bestek en stenen borden, zoveel prettiger dan wegwerpspul.
Helaas helaas helaas zijn jullie nu gestopt met de bbq specialist. Daardoor is aanraden bij mensen die zelf niet willen bakken wat minder van toepassing. Maar kwaliteit van eten was super. Dus zal het zeker aanraden bij de minder luie kennisen.
(toch hoop ik dat jullie er mee doorgaan, geeft echt de extra plus!)