Perfect geregeld.

Een heerlijke bbq, en van alles ruim voldoende! Vriendelijk personeel, lekker eten en geen afwas. In 1 woord TOP!

geweldig

Het was weer super. {voor de 6 de keer} Alleen jammer dat de chauffeur niet naar binnen mocht in Heijderbos om de bestelling af te leveren bij de deur!!!!!!!!!!!! We zaten ook nog heel veel van de ingang dus moest onze eigen auto ingeladen worden. Het terug brengen van de spullen weer en toen gingen ze ook nog eens moeilijk doen bij de receptie. Hier treft A tot Z geen blaam. Komt door Heijderbos. Heel erg bedankt weer voor de top service. Annalies en de rest van de Fam.

Perfect, een kleine opmerking

Alles was perfect, zowel kwaliteit als logistiek. 1 kleine opmerking nl.: Voor België rauwkost zonder mayonaise voorzien.

super service! Erg goede kwaliteit

Aanrader!

Zeer goed geregeld

Alleen jammer dat je zoveel extra moet betalen voor een bepaalde tijd om af te leveren

Super feest gehad, gasten zeer te spreken over eten.

Super lekker gegeten. Veel complimenten van onze gasten. 2 tips. 1. Een BBQ op poten is makkelijker 2. Meer kruidenboter. Zeker 1 bakje per stokbrood heb je nodig. Wij hadden 3 kleine bakjes op 34 gasten. Dat was echt te kort. Toch zeer content over alles. Het bestellen, het brengen en het ophalen. Tot volgend jaar. Wel iets meer kruidenboter dan ;)

komen dat na wat ze beloven!

zeer tevreden met bestellen; leveren; ophalen en vooral de kwaliteit van de producten.

Goede service en uitstekende kwaliteit van het eten.

Communicatie is heel helder en snel. Bezorging vriendelijk. Eten was meer dan ruim voldoende. Kwaliteit was echt goed. Hele positieve ervaring!

Helemaal top!!

Was tot in de puntjes verzorgd.. heerlijk mals vlees en lekkere salades.. dikke tien verdiend!! Voor herhaling vatbaar!!

Super goede service en kwaliteit

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het leveren en ophalen. Zag er allemaal netjes uit en smaakte heerlijk! Hele goede ervaring en hier gaan we zeker vaker bestellen!

Iets tekort aan salades

Dikke prima, lekker vlees.

Vriendelijke bezorging, lekker vlees. Wel weinig stokbrood TOV de hoeveelheid vlees.

Goed bbq pakket

Het was super goed geregeld

Zeer tevreden het eten en de salade was top

Goede service en top kwaliteit

Wij hebben de service als goed ervaren, ook de producten waren goede kwaliteit. We hebben onze bbq op het laatste moment 2 dagen moeten uitstellen en hadden het vlees en salade in de koelkast bewaard. Maar het zag er nog steeds goed uit en het was heerlijk. Top.

Perfect! Was een heerlijke bbq die totaal verzorgd was.

Genoten van een zeer verzorgde bbq. Inderdaad van a tot z compleet!

Echt TOP geregeld allemaal!!!

Alles wat ik besteld heb (verschillende menu’s, gourmetcen bbq) is 100% topvlees en spullen compleet en okay. Ik zeg, nooit meer anders gourmetten of bbq-en.

top geregeld en heerlijk eten

alles top, iedereen tevreden!

Prima en compleet product met goede service

Handig bestellen, ruim bereikbaar, prima poducten, goede all-in formule, heldere communicatie

Een compleet verzorgde BBQ aanbod, Perfect!

Ik heb voor een feest van 36 man een BBQ geregeld. Uiteraard weer van A-Z BBQ wat ik al jaren laat komen. Alles is altijd netjes geregeld en nooit tekort aan producten. Wat zij bieden komen ze na, TOP!

Voldoet geheel aan de verwachting!

Mooie barbecue pakketten, keurige borden en bestek. Op tijd geleverd en op afgesproken tijd opgehaald. Ruim voldoende salades en sauzen. A-Z maakt de verwachtingen meer dan waar. Ben al jaren bedrijfsmatig en particulier klant.

Zoals gewend van a z

Super makkelijk én lekker

Voor een feestje in ons nieuwe huis een bestelling gedaan. Helemaal tevreden. Meer dan genoeg voor iedereen en het viel goed in de smaak. Handige service. Zowel het brengen als ophalen werd goed aangegeven qua tijd. We kunnen het iedereen aanbevelen!

Het is gewoon heel goed

Vrijdag voor 13.00 besteld, zaterdsg geleverd. Prima pakket, zeker voldoende voor iedereen.

Alles prima,behalve salades en sauzen

Alles was uitstekend geregeld,alles zat er bij en werd op tijd gebracht en gehaald.Vlees,vis en vegetarische producten waren heerlijk en van goede kwaliteit en ook het stokbrood. Wat wij erg tegen vonden vallen waren de salades(veel mayonaise/saus) en de sausen,alleen satésaus was goed.