Compleet, netjes, aanrader!
Al tiental jaren is deze partij een bekende voor onze familie en kennissen. Nu ook voor mij! Je weet wat je besteld, je weet vooraf de kosten, je krijgt wat je besteld en alles exact volgens afspraak. Vlees/Vis/Vega/Etenswaren zijn zeer netjes op schalen opgemaakt die ook nog eens geseald zijn, waardoor er niets meer bij kan komen totdat je het openmaakt. Salades en Sauzen zitten in goed afgesloten bakjes en is meer dan voldoende. De aanvullende opties die je er nog bij kan kiezen zijn er ook volop. Bijgeleverd stokbrood leek net uit de oven te komen zo lekker ruikend en vers!
Groot voordeel is dat de BBQ, bestek en borden worden meegeleverd, ook deze zijn geseald en maakt het zeer hygiënisch. Enige puntje dat ik persoonlijk liever anders zag is dat de aantal borden en bestek exact de aantal is van de aantal gasten die opgeeft. Er is geen extra of reserve meegeleverd. In ons geval hebben we meerdere borden en meer bestek uit ons eigen assortiment moeten gebruiken. Bijvoorbeeld vanwege rauw vlees / scheiden van kip en vis met andere soorten etc.. Kinderen die zo'n knoeiboel maken dat er een ander bord of bestek nodig is etc.
Het tafel model gas BBQ voldeed prima voor onze groep van 15 volwassenen en 3 kinderen. Per mail kregen we ook nog uitleg en een linkje naar een filmpje hoe deze te gebruiken. Perfect! Het brengen en ophalen ging uitstekend. Alles netjes binnen de aangegeven tijden en volgens afspraak. Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden vanaf je bestelling tot aan definitieve afmelding dat alles is opgehaald en als compleet is beschouwd.
Borden en BBQ gewoon zo mee terug geven zonder zelf eerst de afwas te moeten doen of de BBQ te schrobben is een grote plus!
Kortom: Deze partij is nu ook onze favoriet!