Flexibel, lekker en klantvriendelijk

Last minute de bestelling moeten annuleren ivm covid. Dit was geen enkel probleem. Vriendelijke klantenservice, BBQ ruim op tijd geleverd, goed vlees en lekkere salades. Aanrader!

Gewoon weg super

Heerlijk vlees en salades. Alles is er gewoon voor je. Je hoeft alleen maar te beginnen met genieten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Mijn complimenten aan het team. Als wij willen barbecuen komt vanzelf de keuze A-Z. Geweldig

Compleet, netjes, aanrader!

Al tiental jaren is deze partij een bekende voor onze familie en kennissen. Nu ook voor mij! Je weet wat je besteld, je weet vooraf de kosten, je krijgt wat je besteld en alles exact volgens afspraak. Vlees/Vis/Vega/Etenswaren zijn zeer netjes op schalen opgemaakt die ook nog eens geseald zijn, waardoor er niets meer bij kan komen totdat je het openmaakt. Salades en Sauzen zitten in goed afgesloten bakjes en is meer dan voldoende. De aanvullende opties die je er nog bij kan kiezen zijn er ook volop. Bijgeleverd stokbrood leek net uit de oven te komen zo lekker ruikend en vers! Groot voordeel is dat de BBQ, bestek en borden worden meegeleverd, ook deze zijn geseald en maakt het zeer hygiënisch. Enige puntje dat ik persoonlijk liever anders zag is dat de aantal borden en bestek exact de aantal is van de aantal gasten die opgeeft. Er is geen extra of reserve meegeleverd. In ons geval hebben we meerdere borden en meer bestek uit ons eigen assortiment moeten gebruiken. Bijvoorbeeld vanwege rauw vlees / scheiden van kip en vis met andere soorten etc.. Kinderen die zo'n knoeiboel maken dat er een ander bord of bestek nodig is etc. Het tafel model gas BBQ voldeed prima voor onze groep van 15 volwassenen en 3 kinderen. Per mail kregen we ook nog uitleg en een linkje naar een filmpje hoe deze te gebruiken. Perfect! Het brengen en ophalen ging uitstekend. Alles netjes binnen de aangegeven tijden en volgens afspraak. Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden vanaf je bestelling tot aan definitieve afmelding dat alles is opgehaald en als compleet is beschouwd. Borden en BBQ gewoon zo mee terug geven zonder zelf eerst de afwas te moeten doen of de BBQ te schrobben is een grote plus! Kortom: Deze partij is nu ook onze favoriet!

Al verschillende keren bij jullie besteld zowel voor bbq als gourmet geweldig zeer goed vlees en ook de bijgerechten zijn lekker. Wordt thuisbezorgd en altijd keurig op tijd

Prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Prima vlees en goede salades.

Lekker, goed verzorgd en op tijd geleverd!

Lekker bbq terwijl je alles kant en klaar krijgt. Voor herhaling vatbaar!

Tòp

Goed verzorgde, smakelijke bbq met mooi servies en goede service

Heerlijk gegeten, zeer goede kwaliteit

Altijd voldoende keuze. Vers en goede kwaliteit vlees en salades. Ik bestel al jaren bij A-Z en ben altijd zeer tevreden!

Zeer tevreden bbq voor 18 personen, vlees voldoende, salade voldoende, sausjes voldoende, stokbrood meer dan voldoende, kwamen al hun afspraken zeer netjes na, alles bij alles is dit wel een aanrader, zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Alles was prima geregeld en werd mooi op tijd bezorgd

Alles smaakte goed was ruim voldoende en werd mooi op tijd geleverd

In één woord fantastisch!

Bbq geboekt voor afdelingsfeestje met 12 personen, mix gemaakt van vlees, vis en vega. Alles zag er geweldig uit, ook de salades en de sauzen. Ruim stokbrood bijgeleverd (4 grote). Borden en bestek erbij, top! Barbeque op gas deed het prima. Bestellen, betalen, bezorgen en ophalen ging allemaal snel en soepel. Ze regelen echt alles van A tot Z. In principe hoef je niet eens af te wassen maar omdat er 3 dagen zaten tussen brengen en halen hebben we de borden en bestek netjes afgewassen. We zijn supertevreden en zoeken nu naar een excuus om nog een keer te kunnen bestellen!

Lachertje

Voor 11 man besteld nou kan wel bij gaan halen salade 1 bakje van alles als je met 10 man bent bestel dan maar voor 15 nooit meer beter naar slager

Heerlijke vegetarische bbq

Tijdens onze vakantie in de Ardennen hebben we een vegetarische bbq besteld voor 5 personen. De kwaliteit was heel goed en er was ruim voldoende voor iedereen. Veel keuze ook, ook in de salades. Precies afgeleverd en opgehaald op de aangegeven tijd. Voor herhaling vatbaar!

Prima, goed verzorgd.

Heerlijk vlees. Goede salades Beetje teveel saus. Beetje teweinig fruitsalade voor 20 personen. Goede bestelservice. We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lekker en gemakkelijk!

We stonden op een camping en kregen bezoek, hoe regel je voor iedereen eten? Bestel bij A-Z, je hebt echte borden en bestek en lekker en voldoende eten! We deden dit 2x waarvan de eerste keer het standaard menu en de tweede keer de royal variant omdat het dan weer andere salades waren. Jammer dat de bestel lijst niet toestaat dat je 3 en 3 neemt, we kwamen er niet door, we moesten er minimaal 4 nemen van een van de twee.

Het was heel goed verzorgd en voldoende. Netjes bezorgd en ook weer opgehaald en binnen de tijdslimiet.

Kan dit iedereen aanbevelen

Door een vriendin getipt. Wij hebben een familie BBQ gehouden voor 15 personen. Vanaf het plaatsen van de bestelling tot het ophalen van de spullen is alles prima verlopen. Goede en snelle communicatie. Dag voor de bezorging een appje ontvangen met de verwachtte bezorgtijd. Voor het ophalen van de spullen met de bezorger afgesproken waar we deze neer zouden zetten zodat we hier ook niet thuis voor hoefden te blijven. Oja en niet geheel onbelangrijk, het eten was heerlijk. Ruime hoeveelheden.

uitstekende service en zeer vriendelijk personeel

Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel. Dat laatste begint steeds meer op te vallen in een wereld waar vriendelijkheid steeds vaker te wensen overlaat.

Goede service en lekker eten

A-Z barbecue heeft goede service verleend, vriendelijke en behulpzame bezorger en heerlijk vlees!

Heel erg lekker

Goede service en uitstekend vlees en vis

Super!

Heerlijk vlees, top service, goed geregeld! De pastasalade en pindasaus had iets meer gemogen. Verder meer dan voldoende! Nu al aangeraden bij andere mensen :)

fantastisch

Alles was perfect verzorgd.

Vlees, vis en salade zijn prima, de gas bbq was nogal een domper op de feestvreugde.

Zoals gezegd was het eten prima. Bestek e.d. helemaal goed. Bezorging ook dik voor elkaar. Helaas was de gas BBQ ons niet goed gezind. Alles geprobeerd zoals ook staat beschreven maar mocht niet baten. BBQ wilde eerst helemaal niet blijven branden. Toen hij uiteindelijk aanbleef viel die steeds uit. Er stond wind maar we hebben daarvoor alles in stelling gebracht om met de BBQ uit de wind te staan maar helaas. Minimale stand max. Stand. 2 min. Wachten, mocht allemaal niet baten. Uiteindelijk hebben we alles wel kunnen bereiden maar daarvoor heb ik de BBQ wel een keer of twintig opnieuw aan moeten steken. Bbq zelf buiten beschouwing dan zeg ik aanbevelen maar met dit pech apparaat beveel ik hem uiteraard niet aan.

Toch niet te geloven, zo goed!

Wauwww, zoon 18 en een feestje met vrienden! Wat nu? VLEES met bier moet het zijn. Al jaren stelt u ons niet teleur; keurig vlees, schone BBQ, borden en overig gerei. De sauzen waren op, de salades bleken té gezond voor de heren; dus deze hebben wij mogen opeten. Heerlijk! Ook het ophalen van de spullen keurig verzorgd. Dank voor de onbezorgde BBQ

Onbezorgd een geheel verzorgde barbecue

Aflevering op de afgesproken tijd, bestelling compleet en verzorgd uiterlijk. Barbecue groot succes, heerlijk vlees, variatie in salades. Geen gedoe met schoonmaken en verspilling door wegwerpborden en bestek. Stevige bakjes voor salades en sausjes en daardoor makkelijk voor hergebruik. Verbeterpunten: - Hoeveelheid stokbrood, sausen en salades bij grotere groepen wel erg veel. - Inname van het plastic voor hergebruik???