Genoten met de familie

Voor het eerst sinds een lange tijd weer eens besteld. De producten zijn verbetert t.a.v. een aantal jaar geleden. Vlees en salades kwalitatief goed (prima prijs-kwaliteit). Kruidenboter en bestek mag de volgende keer iets meer. Genoten met z’n alle van een heerlijke bbq (de Vega’s onder ons hebben genoten van het sublieme vega bbq pakket!)

Van begin tot eind top

Vond het super

Brengen en ophalen was prima geregeld

We hadden 13 pakketten besteld, je verwacht dan dat er voor 13 personen alles bij zit . Helaas 1 bakje huzarensalade en 2 kleine zakjes saté saus dat was gewoon te weinig. Spare ribs en hamburgers waren ook ondermaats. De rest was prima , maar ik twijfel mischien toch of ik de volgende keer gewoon naar de supermarkt ga of het toch nog een keer probeer via à tot z bbq

Voortreffelijk

Goede service, alles kwam volgens afspraak op tijd en er werd van te voren gebeld dat zij kwamen. Dit zowel bij brengen als bij halen Heerlijk vlees, salades en sauzen. Alles zeer compleet en voldoende.

He-le-maal TOP!

Bezorgen en ophalen exact volgens de afgesproken tijden door vriendelijke en flexibele medewerkers! Daarnaast zijn alle producten van prima kwaliteit en erg lekker. En méér dan voldoende voor grote eters. Alle materialen schoon en barbecues probleemloos werkend!

Gewoon Top!

Al meerdere jaren maken wij gebruik van A - Z Barbeque en nog steeds erg tevreden! Via de website is het makkelijk te bestellen en prijs/kwaliteit verhouding is echt goed. Bij aankomst zit alles netjes in kratten en het vlees en salades etc. ziet er goed uit en belangrijke het smaakt heerlijk!

De bbq was mooi op tijd. Lekker vlees, salades en sauzen. Meer als genoeg. Behalve het vegetarische menu was 3 stukjes wat weinig.

In één woord Super!

Mooi op tijd geleverd, goed werkende bbq, heerlijk vlees en lekkere sausjes...we hebben een super middag gehad!! Een aanrader!!

Zijn al jaren zeer tevreden klanten. Altijd alles keurig op de afgesproken tijd bezorgt, waar ook in Nederland op ons vakantieadres. Prima kwaliteit en alles ruim voldoende. Hopen nog jaaaaaaren van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

Geweldig, mijn compliment

Heerlijke BBQ slalades en kwaliteit vlees, je kunt goede afspraken met AtotZ maken. Prijs/kwaliteit is top.

Super!!

Heerlijk vlees, alles zag er picobello uit!! Goed verzorgd. Helaas stond de chauffeur bij nr 31 aan de deur en niet bij ons op37. Waar wel op gelet mag worden is dat de chauffeurs er netjes bijlopen. Geen kapotte kleding. ( broekwas flink kapot. Achterzak voor de helft eraf gescheurd zodat ik zo tegen zijn onderbriek aankeek.

Goed verzorgd en heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten, voldoende keus in vlees en bijgerechten. Kwaliteit is uitstekend en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Goede service en goed eten!

Al het eten was lekker en de breng en ophaal service is goed geregeld!

Uitstekend!!!

Prima georganiseerd en prima kwaliteit, voor herhaling vatbaar!

Helemaal perfect geregelde BBQ

Bij A-Z is het zeer eenvoudig bestellen. Contact maken en krijgen om met iemand te spreken was een peulenschil. Het bezorgen van de bestelling en het afhalen van de spullen verliep vlekkeloos. De kwaliteit van de bbq's, het vlees, de salades, de sausen en het brood was zeer goed! Voor een volgende (grote) BBQ gaan we zeker weer bij A-Z bestellen.

Totale ontzorging en prima kwaliteit

Telkens zeer gemakkelijk en correct geleverd en opgehaald. Je hebt er geen omkijken naar. Eten is uitstekend van kwaliteit en versheid. Als we dan toch een minpuntje moeten noemen is dat de staat van de gas bbq's. Op beide bbq's die we dit keer kregen waren er "koude zones".

Altijd op en top verzorgd!

Verschillende keren besteld bij A-Z gourmetten en bbq. Altijd goed verzorgd en lekker vlees goede salades en de service is ook goed.

Goeie bezorging goed vers vlees en goeie verse frisse salades

Eerste keer besteld gewoon van A tot Z geregeld Alles goed en lekker vers

Vlees is van goede kwaliteit.

De barbecue die geleverd werd voor 16 personen is te klein van formaat. Daarbij komt nog dat de barbecue kapot was en gerepareerd was met een tyrap. Het apparaat wordt heet dus de tyrap is gesmolten. Dus de helft van de gas barbecue deed het niet meer. Zelf vast moeten zetten met ijzerdraad.

Heerlijke barbecue, geweldige service!

We hebben met bijna 80 mensen een barbecue gehad. Vega en vis apart verpakt, verder 4 soorten menu’s, voor elk wat wils dus. Keurige bezorging(kreeg half uur van te voeren telefoon, we komen eraan) én ook ophalen ging vlekkeloos. Niets dan lof over alles. Heerlijk gegeten, voldoende voor iedereen, gasbarbecues werkten prima. Kan geen minpuntje bedenken!

Alles is keurig en prima verlopen. De bestelling, ( vriendelijk afgeleverd) Het contact, De levering en het ophalen waren helemaal in orde. Het vlees, De salades, sauzen en het stokbrood waren heerlijk!!! Het was meer dan genoeg. Ook de BBQ die meegeleverd werd was top. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede salades en prima vlees, helaas slechte BBQ

Prima vlees en goede salades, helaas een slechte BBQ! Alles geprobeerd zoals ook staat beschreven maar mocht niet baten. BBQ wilde eerst helemaal niet blijven branden. Toen hij uiteindelijk aanbleef viel die steeds uit. Er stond wind maar we hebben daarvoor alles in stelling gebracht om met de BBQ uit de wind te staan maar helaas. Uiteindelijk hebben we alles wel kunnen bereiden maar daarvoor heb ik de BBQ wel een keer of twintig opnieuw aan moeten steken. Bij het ophalen van de BBQ doorgegeven aan de bezorger, maar helaas niets meer gehoord daarna. Wat ook jammer is, is dat er tegenwoordig wel voor 4 personen besteld kan worden (was voorheen 5), maar dat je dan nu ineens €15,- aan bezorgkosten moet betalen aangezien het bestelbedrag dan niet boven de €80,- uitkomt!

Geweldig genoten

Was weer heerlijk, alles zo goed verpakt en top service. Super bedankt weer.

Goede service en heerlijk gegeten

Communicatie verliep op rolletjes en het eten en de service zijn top

Goede service en lekker eten.

Zeer revredenbover de barbeque en de service