Het was een zeer uitgebereide barbecue

Makkelijk. Alles wordt voor je gedaan. Boter had iets meer gemogen.

Super geregelde bbq

Wat een fijne service biedt AZ! Van bezorgen tot ophalen, in 1 woord super! Wij baalden wel dat er geen knoflooksaus bij zat, maar we waren blij verrast met de satésaus

zoals gewoonlijk zeer goed verzorgd

zeer fijn hoe AZ alles mooi en netjes komt brengen en ook weer komt ophalen.

Heerlijk eten, betaalbaar pakket en super service

Het complete pakket wordt gebracht. Je hoeft eigenlijk niets te doen. Alles op tafel incl barbeque, borden en bestek en beginnen met dat heerlijke vlees, sauzen en frisse salades. Feestje. En daarna.....eigenlijk hoef je ook niks af te wassen en wordt alles zo opgehaald.

Helaas is het ons minder goed bevallen dan verwacht.

De spullen zijn op de stoep gezet en binnen 1 minuut was de chauffeur weer weg zonder goed uitleg te geven wat er allemaal bij zat. Verder bleek er erg veel vocht in de schaal met vis te zitten en de schaal was niet goed afgesloten waardoor de gehele koelkast en onze woning naar vis rook. Er zitten geen poten bij de barbecue, het vlees was net voldoende en de ‘gangbare saldades’ zoals aardappelsalade, koudeschotel en pastasalade waren van ieder enkel 1 bak aanwezig voor 13 personen.

Kwaliteit eten is oké

Goede/snelle communicatie. Jammer genoeg te weinig borden en bestek gekregen.... Kwaliteit eten was oké.

Goed verzorgd en prima service

We hadden de mixed grill bbq menu besteld. Alles is keurig op tijd geleverd en zag er verzorgd uit. Het was lekker. Mooie BBQ en makkelijk te bedienen. Ophalen was ook goed geregeld. Je kan het op een afgesproken plek neerzetten en hoeft er niet voor thuis te blijven.

Goede keuze, duurzaam?

Levering en communicatie erg strak. Geen koelbox, dat zou een mooie optie nog zijn. Materiaal, vlees en salades waren top. Heerlijk van gegeten. Wel gigantisch veel plastic bakjes. Staat niet op welk soort plastic dit is. (Hier kunnen we 2 en 5 inleveren voor de club) Ook op de site kon ik daar niks over vinden. Zou ook nog een verbetering kunnen zijn. Tot zover mijn geklaag! ;-)

1e keer hier besteld

Het werd keurig op tijd geleverd, zag er prima uit, smaakte allemaal goed. Dus we zijn erg tevreden.

Goede kwaliteit, op tijd en ruime porties.

Alles heel schoon, in gesealde verpakking en gekoeld aangeleverd. Best veel verschillende vleessoorten, goede sausen. Goede communicatie en netjes op tijd afgeleverd.

Alles was perfect, de bestelling gaat heel gemakkelijk, ruime keuze. Je moet zelf zitplaatsen regelen en A-Z doet de rest. Menu’s zijn groot genoeg en lekker. Beveel het zeer zeker aan.

Alles dik in orde

Alles dik in orde, enkel de BBQ die wij hadden had zijn beste tijd gehad en gaf veel te weinig warmte. Voor grotere BBQ zijn grotere saus- en groentenbakjes zeker geen luxe. Maar gezegt en geschreven was het voor de rest prima.

Kan gewoon niet beter!

Alles weer prima verzorgd. Wat ook hoog meetelt voor ons is de soepele communicatie. Heel prettig!

Het was weer fantastisch

Alles was lekker. Veel complimenten over het vlees. Natuurlijk was het weer genoeg voor iedereen ondanks dat ik toch wat krap had besteld. Het werd op een fijne tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Zelf zou ik een keer een proeverij van alle menu's willen. :-). Dan is de keuze van een menu niet zo moeilijk.

Geweldige service en heerlijk eten

Laatst met onze vrienden A-Z Barbeque voor de eerste keer geprobeerd! Echt een aanrader geen voorbereidingen nodig want hun regelen alles, borden, bestek, bbq en benodigdheden, sausjes, stokbrood en het heerlijke vlees! Zodat jij lekker kunt genieten!

Goed en lekker vlees, erg gemakkelijk en snel besteld

Ik heb voor 9 mensen besteld, het vlees was gewoon goed, we hebben lekker gegeten. Het witte stokbrood was erg droog en taai, niet lekker, het meergranen brood was lekker vers. Communicatie is heel goed en bezorgen en ophalen verloopt prima.

Wat hebben wij genoten van de bbq. Dit mede door de smaakvolle salades en vlees. Hygiënisch verpakt. Super!!!

Was top!

Erg lekker gegeten, mals vlees en lekkere salades, super service en duidelijke communicatie

Alles was super geregeld!!

Contact - afspraken maken - eten alles was perfect. Hadden voor de vereniging besteld, en een ieder was zeer tevreden.

Zeer goed!

Verjaardag gegeven voor 30 mensen. Alles was perfect en erg lekker! Door het warme weer was er weinig honger, dus de menu's waren wat te groot, maar de volgende dag gewoon weer de bbq aangezet en alles opgemaakt. Helemaal top!

Lekker en makkelijk

Alles netjes en snel geregeld en de kwaliteit was uitstekend

Lekker en goed verzorgd

Wij hadden afgelopen weekend een buurtbbq , en verschillende menupakketten besteld,iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit van de menupakketten ,was zeer lekker maar ook de salades waren lekker en goed,compliment voor jullie en de goede services,en we gaan het dan ook zeker vaker gebruiken.

Weer super lekker gegeten!

Het is zo heerlijk dat alles, maar dan ook alles bezorgd wordt. Je hoeft voor de bbq niks meer te doen.....perfect! De volgende dag klekjesdag is standaard waneer jullie geweest zijn zowel bbq als gourmet!

Het afleveren is op de afgesproken tijd Het eten is heel lekker en voldoende Geen plastic borden en bestek, fantastisch. Het ophalen is ook prima geregeld