Erg tevreden

Erg tevreden in het algemeen over de verzorging van de barbecue. Vlees was goed, vegetarische opties net zo lekker en ruim voldoende aan sauzen, salades en brood. Barbecue is erg goed te bedienen ook en zeker groot genoeg om 10 man te voorzien van een doorlopende stroom aan vlees! Paar kleine puntjes (te vroeg geleverd bijvoorbeeld), maar zeker niets schokkends! Bestelproces was overigens ook makkelijk en snel en heel fijn dat je op korte termijn kan bestellen.

Heerlijk en verzorgd

Voor de eerste keer besteld en het is ons super goed bevallen. Zowel de samenstelling, kwaliteit en kwantiteit was top. Je kan zien dat het pakket met zorg word samengesteld en bezorgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!!

Alweer perfect verzorgd !!!

Geleverd op de afgesproken tijd, alles weer goed verzorgd, alle gasten zeer tevreden, Bedankt voor jullie goede zorgen….

Super!

Voor ons gezin bij mijn zoon geleverd. Bezorging en ophalen keurig binnen afgesproken tijd. Verschillende menu's besteld "royal" en was ruim voldoende en in een woord "GEWELDIG" en zeker voor herhaling vatbaar! En heerlijk dat je "ontzorgd" wordt! Top!!

Goed geregeld

De bestelprocedure is gemakkelijk en duidelijk. Levering en ophalen BBQ met toebehoren etc zoals afgesproken. Kwaliteit van het geleverde vlees is goed en ruim voldoende geleverd. Ik zou wel liever zien dat je zelf een keuze zou kunnen maken uit de sauzen en salades, ook al wordt het geheel dan misschien wel iets duurder. Al met al dik tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Super goed en netjes geregeld!

Wij bestellen de buurt bbq sinds 2 jaar bij A-Z! Keurig verzorgd en op tijd geleverd! Perfecte porties en mooie keuzes in menu’s! Een aanrader!

heerlijk vlees maar matige BBQ

Alles keurig op tijd geleverd en meer dan genoeg vlees en salades. Minpunt vond ik alleen de barbecue zelf. er zat een stuk aluminium om het meeste vuil op te vangen onder het rooster waardoor veel warmte tegen werd gehouden. Hebben uiteindelijk onze eigen BBQ erbij gepakt want met de meegeleverde schoot het niet op. en ik vond het niet handig dat het een tafel model was. (ik meende dat ze vroeger modellen hadden met poten?) Ik zou zeker nog eens bestellen maar dan niet met bbq. Op de etenswaren zelf niks aan te merken. was heerlijk!!!

Uitstekend verzorgd

Wij hebben het mediterraans bbc menu gekozen met royal salade keuze. Dit was een hele goede keuze met aparte vleesgerechten en salades. Uitstekende service verder.

Alles is prima verzorgd en correcte levering

Lekker vlees en voldoende sauzen

Heerlijke bbq Enige minpunt bij het vispakket werd een rundvleessalade geleverd had iets van vis moeten zijn bij zo'n pakket

Super lekker en gevarieerd eten

Vis, vega en vlees bbq besteld. Was erg lekker. Al onze gasten waren erg te spreken over de kwaliteit van het eten. Vooral de vis en vega vielen in de smaak. Niet het standaard, maar producten die je niet verwacht en erg lekker zijn!

Snelle service, overzichtelijk site, prima Bbq

Dit was ons eerste maal. 1 woord FANTASTISCH. Heel erg vers alles. Heel goed vlees, salades en sausen. Wij hebben genoten. Breng en haal service werkt super. Prima optijd. ZEKER TOT RE VOLGENDE X!!! Bedankt ❤️

Heerlijk vlees maar jammer van het brood

Al meerdere jaren bestellen we de bbq via A-Z naar volle tevredenheid maar dit jaar waren de bijgeleverde stokbrood oud/droog en/of niet goed afgebakken. Van de 9 stokbroden is 80 % naar de eenden gegaan. Echt heel jammer maar het was echt niet te eten, weg te krijgen

Helemaal naar verwachting

De gekozen bbq was prima. Alles voldoende voor het aantal bestelde personen. Iedereen was tevreden. Zowel bezorgtijd als ophaaltijd goed gecommuniceerd en alles op afgesproken tijd geleverd en opgehaald

Gewoon geweldig

Alles goed geregeld en het vlees sausjes en salades waren heerlijk. Brengen en ophalen ging perfect chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam In twee woorden GEWELDIG BEDRIJF

Supergoed

Super geregeld. Alles heerlijk vers.

Standaard

Ik vindt het niks speciaals het is dat we de bonnen cadeau hebben gekregen anders zou ik er niet bestellen

Echt heerlijk en makkelijk

Met een wat grotere groep is het zo fijn bij jullie te bestellen. Kwaliteit is erg goed. Het scheelt heel veel werk en boodschappen doen. Bij ons was de huzaar- en aardappelsalade iets te weinig voor het aantal mensen en de overige salades teveel en hebben we weggegooid dat is jammer en zonde. De stokbroden nog even in de oven opgepiept. En alles wordt vuil opgehaald ook zo fijn. Misschien een tip: Jullie con-collega levert de spullen in piepschuim koelbakken met koelelementen. Jullie kratten hebben wij nog bij een bedrijf in de koelcel gezet omdat het tijdig geleverd was en onze koelkast geen plek genoeg had, De tijd tussen aanvang bbq en levering te lang was om het buiten de koeling te laten staan. Nu kun je tegen bijbetaling op een gunstiger tijdstip laten bezorgen maar met een budget is dat weer best veel geld.

Over het algemeen goed

Het eten was heerlijk,het stokbrood was droog. Jammer dat van de bbq er maar 1 brander werkte, vooral omdat je dan met 12 mensen maar een klein stukje hebt om vlees en vis op te leggen!

Zelfs levering vakantieadres

Tijdens onze vakantie op een vakantiepark kennis gemaakt met het bedrijf, we hebben online alles samengesteld en dit werd keurig volgens afspraak geleverd voor onze deur van het vakantiehuisje. Daar werd het ook weer opgehaald. Het vlees was lekker mals, ik heb van niemand (9 personen) gehoord dat er iets niet goed was. We hebben de dag erna nog lekker de restjes opgemaakt.

In één woord: SUPERGEWELDIG!!

We hebben SUPERLEKKER gegeten, alles was ook erg vers. De service is ook TOP! We hoeven zelf weinig meer te doen, hoe makkelijk wil je het hebben?! Wat een GEWELDIG idee is het geweest om jullie bedrijf te starten!

Eenvoudig geregeld en heerlijk gegeten.

Voor een BBQ met 14 collega’s een mix van vlees en vis besteld. Het bestelproces ging erg eenvoudig en intuïtief. Een specifieke vraag mbt de meegeleverde BBQ werd direct beantwoord door de klantenservice. Alkes volgens afspraak geleverd en de volgende dag weer opgehaald. De geleverde salades, sauzen, vis, en vlees waren van prima kwaliteit en ook in voldoende mate. Volgende keer doe ik het op dezelfde manier.

Hoge prijs voor slechte/ matige kwaliteit

Ik had voor 6 personen het de luxe bbq pakket besteld voor totaal €117,00. Bezorger was keurig op tijd en kwam 2 dozen brengen, 1 met salades en sauzen en 1 met vlees. Omdat ik geen bbq en borden nodig had kreeg ik zelfs €1,00 korting pp! Een bedrag wat mij deed duizelen. Maar goed, kwaliteit sausjes en salades was redelijk tot goed, maar het vlees krijgt een dikke onvoldoende, biefstuk taai en kipspies en hamburger niet bruin te krijgen…, het enige wat lekker was was de varkenshaas. Ik weet zeker dat als ik dit zelf inkoop ik goedkoper uit ben en de kwaliteit stukken beter is. Voor ons dus geen AZ BBQ meer.

Lekker eten, goed verzorgd, uitstekende service

Ik heb al vaker bij jullie besteld. Prima service. Ook telefonisch altijd vriendelijk en behulpzaam. Het eten is af. Echt compleet. Je hoeft zelf voor niets meer te zorgen. Iedereen vindt het lekker, en voor ieder wat wils. Totaal geen minpunten. Alles perfect

Onze buurt bbq was een groot suc6 mede foof alle heerlijkheden van A tot Z bbq. Iedereen was enthousiast en heeft genoten van het heerlijke vlees en bijgerechten. Zeker voor herhaling vatbaar.