Lekker en vers

Eigenlijk hoef je alleen drinken te regelen. Heel goed geregeld en lekker. Alles is vers. Na afloop kan je de borden en bestek in de kratten doen. En klaar om opgehaald te worden.

Prima geregeld. Eten in overvloed

Spullen netjes en op tijd geleverd en weer opgehaald. Kwaliteit prima en salades en sauzen in overvloed. Zeker een aanrader. Al meedere jaren klant en ga er zeker weer naar terug

Super lekker gegeten!

Wij hadden met het bedrijf gekozen om te gaan gourmetten. 1 dag van tevoren nog gebeld om iets aan te passen, dit was geen probleem! Super flexibel. Het eten was - net zoals vorig jaar- super lekker. Het was alleen minder vlees dan we hadden verwacht. Verder super geregeld!

Vlotte service en hoge kwaliteit

Barbecue de Luxe voor 16 personen: Zowel vlees als vis van hoge kwaliteit. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Tussentijdse wijziging vlot en simpel afgewikkeld. Jammer dat het laatste (nog) niet via internet zonder inschakeling klantenservice mogelijk is.

Super tevreden

Wij waren super tevreden . Levering was goed, vriendelijke bezorger, alles netjes gekoeld en verpakt. Kwam op de afgesproken tijd . Het ophalen was ook zoals afgesproken .We hadden voor 10 personen besteld en er was ruim voldoende vlees. Wel had er wat meer salade bij gemogen. Dit was er niet voldoende. Vandaar de 9. Anders was het een dikke 10 geweest .

Het vlees, vis en de vegetarische producten zijn een dag voor de bbq keurig op tijd afgeleverd. Alle verse producten (ook brood, sauzen en salades) zagen er goed uit en goed van smaak. Ook een goede hoeveelheid! Contact met het bedrijf zowel telefonisch als per mail prettig verlopen. Zeer tevreden en zoals afgesproken werd de vuile vaat de volgende werkdag weer opgehaald. Bij een volgende bbq komen we zeker weer bij dit bedrijf voor de bestelling!

Top geregeld alles voldoende.

Meer dan genoeg iedereen heeft genoten.

In een woord geweldig en wat een service en alles smaakt heerlijk en de aardappelsalade was heel populair ,eigenlijk was alles populair geen een negatieve reactie alleen maar lof.

Perfect geregeld.

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie over bezorgen en afhalen. Veel variatie in pakketten, voor ieder wat wils. Volledige service met stokbrood, salades en sauzen, je hoeft er zelf niet meer alle winkels voor af. Het zou een pluspunt zijn wanneer je zelf salades en sauzen kunt kiezen, maar begrijp dat dit logistiek een andere uitdaging is.

Echt heel relaxt bbqen

Geen zin om na te denken over boodschappen voor x aantal mensen eten. Dit werkt echt top! Het was meer dan genoeg, lekker en gezellig. De organisatie erom heen is ook fijn. Duidelijke communicatie over wanneer er spullen worden gebracht en opgehaald.

Een geweldige bbq op schoolkamp

Bij aanvraag van de offerte en de medewerkers aan de telefoon denken ook echt mee. Tijdens de bbq heeft iedereen heerlijk gegeten en het nam ons heel veel werk uit handen.

Elke keer prima

Wij hebben meerdere malen bbq's besteld en ditmaal een gourmet. Steeds voor ongeveer 10 personen. De diversiteit van het vlees is geweldig, de sausjes en salades prima. De hoeveelheid is zeer goed, we kwamen nooit tekort. De prijs-kwaliteit is perfect, zeker als je de spullen gewoon weer terug kunt geven.

goed maar niet helemaal volgens afspraak

Was allemaal goed verzorgt, maar ik had 30€ betaald om te laten bezorgen tussen 15 en 18.00 uur. chauffeur belde mij om 13.45 u dat hij er om 14.00 uur kon zijn. Ik moest toen iemand regelen om ter plekke de lokatie te openen, er was toen nog niemand. Wij hebben dus de 30€ te veel cq voor niets betaald, omdat er niet binnen de afgesproken tijd bezorgt is, Dat was dus jammer

Super goed geregeld

Super wij hadden voor 14 personen bestelt alles keurig verzorgd en er was ruim voldoende iedereen heeft genoten,dankjewel jullie wel en dat geld voor iedereen binnen de organisatie van A-Z.

Perfect!

Alles keurig geleverd en de kwaliteit was top!

Goede kwaliteit vlees en vis

Het vispakket was top van kwaliteit, verse vis en garnalen, lekkere marinades. Het vlees was ook prima van kwaliteit en versheid. De communicatie is zeer prettig, je ontvangt nog een bericht met het tijdstip van leveren, dit heeft tijdsslot van een uur. Je mag de borden en bestek en bbq ongewassen teruggeven dus dat is ook erg fijn.

Alles zag er netjes uit, vlees was goed verzorgt. Salades en sausjes heerlijk. Top service.

Net als de vorige keren ," prima"

Heerlijk gegeten door iedereen. Er was genoeg, lekker vlees sauzen en salades. Lekker stokbrood. Leuke borden. Halen en brengen keurig op tijd.

Geweldig concept

Heerlijk eten en ideaal dat je geen afwas hebt

Altijd super geregeld.

Wij bestellen al jaren bij A-Z Barbecue en Gourmet service zowel voor onze jaarlijkse buurt bbq als voor Familie weekenden en ook gewoon particulier. We hebben door de jaren heen diverse pakketten besteld en iedere keer is het weer super geregeld en is alles van goede kwaliteit.

Super service, Goed assortiment

Afgelopen zondag familie BBQ gehad op een vakantiepark. Levering aan huisje en ophalen ook geen probleem bij receptie. Alles voldoende aanwezig (ook vegetarisch) en geen stress over de afwas. Bestelling via hapjesaanhuis.nl en als verrassing geleverd door AZ. AZ kende ik al van een aantal eerdere evenementen/gelegenheden. Dus wist dat het goed zat.

Van A to Z fantastisch!

Fantastisch BBQ avond gehad door gebruik te maken van de diensten van A-Z. Snelle en vriendelijke levering/weer ophalen. Werkelijk aan alles is gedacht. De producten zijn van hoge “slagers” kwaliteit. Ik ben echt heel enthousiast over dit bedrijf.

Betrouwbaar en Superefficient geregeld

Voor heerst bij A-Z besteld omdat mijn eigen leverancier na 22! Jr geen vervoer had om te brengen en ophalen. Had AZ al 2 maal geadviseerd gekregen. Binnen tihdsbestek van 2 uren gebracht en oogehaald voor de deur! Ik was er niet. Geen probleem voir AZBBQ. Het eten was voortreffelijk. Allemaal goed verzorgd, schoon en meer dan genoeg. Bedankt

goed verzorgd, grote variatie

alles goed geregeld. Ophalen zou eerder kunnen, nu vanaf vrijdag vuile vaat staan...

Heerlijk,

Goede levering. Hadden voor 2 personen minder besteld en nog ruim over. Waldorfsalade is niet gegeten. Zonde.