Super handig

Afgelopen weekend hadden we bbq besteld voor 40 pers Het contact vond ik duidelijk en goed, aantal wijzigen tot 24.00 van te voren en afrekenen bij aflevering vond ik ook prettig. Alles was keurig verpakt in folie en schoon We hebben alles meteen in een koelwagen (2gr) geplaatst want zaterdag hadden we de bbq Bij het plaatsen in de koelwagen roken we wel een vreemde (vis) lucht Vreemd want we hadden geen visgerecht besteld Verder is alles goed verlopen alleen waren er zondag 5 personen (van de 40) misselijk met wat overgeven en diaree bij aankomst waren er een paar niet fit dit waren wel andere personen om dan meteen te zeggen het komt van de bbq vindt ik dan ook niet helemaal eerlijk maar toch, andere vonden ook dat er in de koelwagen een vreemde lucht hing. Maar goed, alles verder goed verlopen bij thuiskomst de spullen netjes buiten gezet en dag erna ook keurig opgehaald

Erg tevreden over de bezorgde bbq.

Het bezorgde bbq menno was erg smakelijk. Alles verzorgd borden, bestek enz. Wij hebben ervan genoten.

Top geregeld en erg lekker

We hebben lekker gegeten en prima service.

Het vlees en de salades waren lekker en alles was op; goede kwaliteit en netjes verzorgd. De sauzen zou ik liever apart bestellen; indien mogelijk eventueel zonder sauzen. omdat men die meestal toch al in huis heeft. Ze vielen minder goed in de smaak; daarom een gedeelte moeten weggooien en dat is zonde. Verder alles prima en goede service.

Voortreffelijk

Het BBQ vlees is divers en van goede kwaliteit. Breng en haalservice prima.

Alles was prima geregeld, het vlees was uitstekend en de salades lekker en meer dan voldoende.

Heerlikk eten, goed geregeld

Alles was goed geregeld en volgens afspraak geleverd. Het eten was erg goed. Er had iets meer instructie bij mogen zitten betreffende het opwarmen.bereiden van sommige dingen. Ook bleek op de dag zelf dat we het stokbrood zelf nog moesten afbakken, hier hadden we eigenlijk niet op gerekend.

Heerlijk compleet

Heel goed verzorgd en erg lekker.

Uitstekende service en kwaliteit

BBQ voor 25 personen geregeld bij A- Z BBQ. Levering was perfect op tijd en de kwaliteit van het eten was prima. Bij een volgende BBQ gaan we hier zeker op nieuw gebruik van maken.

Top geregeld!!

Goede en duidelijke communicatie, lekker en netjes eten! Voor herhaling vatbaar!

Weer die vertrouwde kwaliteit!

Voor de zoveelste keer besteld bij a tot z. En weer die vertrouwde kwaliteit. Heerlijk mals vlees en lekkere salades met stokbrood. BBQ met gasfles erbij.... ons feest was weer compleet. Netjes op tijd gebracht en de spullen werden ook weer netjes opgehaald. Wij blijven trouwe klanten. Nooit klachten en altijd goed geregeld. Tot de volgende BBQ!

Perfect!

Hou je van lekker? Hou je van gemak? Hou je van afspraak is afspraak? Dan kies je voor A-Z bbq!

Zeer geslaagde burendag

Voor het eerst hier besteld voor burendag. De bestelde bbq pakketten zijn erg uitgebreid. Het vlees is van prima kwaliteit, de salades erg lekker en het stokbrood vers. Wij zijn heel erg tevreden.

Prima prijs/kwaliteitverhouding en komen afspraken na

Goede ervaring met A-Z Barbecue. Prima prijs/kwaliteitverhouding en ze komen afspraken na. Bezorger was ook erg vriendelijk en heeft goed geholpen met het uitladen van alle producten. Had via de mail nog wel een extra portie aangevraagd, maar daar heb ik uiteindelijk nooit een reactie op gehad. Gelukkig hadden genoeg.

Altijd kwalitatief hoogwaardige producten.

Alle salades en vleesproducten zijn geweldig. Ook de vegetarische schotel was een succes. Of je nou gourmet of bbq, het is allemaal prima geregeld. Bedankje aan jullie team!

Voor de derde keer besteld en weer was alles tiptop in orde

altijd prima geregeld

zeer goede kwaliteit van het vlees, brengen en weer ophalen van alle spullen is altijd perfect geregeld duidelijke communicatie over tijdstip van brengen en ophalen etc.

Alles goed verzorgd.

Wij vierden burendag en hebben onze barbecue uitbesteed aan A-Z barbecue op aanraden van vrienden. Wat was het ontzettend lekker. Vlees heerlijk zacht en mals. Salades heerlijk. Stokbrood na het afbakken onwijs smakelijk. Zeker aan te raden! Kwaliteit prijs ook echt top!

Weer geweldig!

Dit keer heb ik de gourmet besteld en weer was alles geweldig verzorgd ! Heerlijk vlees en ruime keuze aan bijgerechten. Echte aanrader!

Prima verzorgd

Alles was ruim voldoende Heerlijk stokbrood en prima vlees. Hamburgers en karbonade iets te zout.

Heerlijk, ruim voldoende en volledige service

Meer dan genoeg voor iedereen, lekker salades, super vlees en zat brood. Alles meegegeven, afwassen is niet nodig, zo fijn.

Super lekker en goed verzorgd

We hebben lekker gegeten en het was genoeg en keurig verpakt.

Goed verzorgd

Onze ervaring is dat de porties te groot zijn voor 1 persoon. En de sauzen te veel. Sate saus was perfect. Kwaliteit en smaak perfect. Goede service een aanrader.

Prima keuze

Goed verzorgd, zeer ruim assortiment en erg lekker. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Zowel service als producten waren fantastisch.