Prima verzorgde bbq

Het bestellen bij A-Z gaat gemakkelijk. En als je vragen hebt dan reageren ze snel en duidelijk. De bbq word op tijd geleverd en de geleverde producten zijn goede kwaliteit.

Super goede service, met Top kwaliteit eten. Enorm goeie communicatie over alles

Heerlijk en makkelijk...iedereen was erg enthousiast

Snel, makkelijk en lekker.

Top service!!

Heel makkelijk om te bestellen via de site en alles super netjes geleverd en opgehaald volgens de afspraken. Wij hadden diverse menu's besteld en ze waren allemaal erg lekker zowel het vlees als de salades. Volgende keer bestellen we zeker weer bij A-Z bbq

Het was super lekker, goed vlees

Wij hebben een fantastische familie weekend gehad En de BBQ was een van de hoogtepunten. Kinderen en volwassenen hebben heerlijk gesmuld !!!!

Heerlijke salades en lekker marinades op vlees en vis. Zeer goed bevallen!

Zoals de vorige keer maar ook alle andere keren was het gewoon super

Altijd keurig op tijd volgens afspraak. Meer dan voldoende vlees en sauzen. Lekker stokbrood. En dan het gemak. Alles wat je nodig hebt krijg je geleverd inclusief een goed werkende barbecue. Je mag alles gebruikt terug geven. Wordt weer keurig volgens afspraak op tijd opgehaald. Het enige wat je zelf moet doen is genieten van een overheerlijke barbecue.

Was weer top, er was genoeg en het smaakte heerlijk

Netjes afgeleverd en opgehaald en het eten was fantastisch.

Prima geregeld

Heerlijk hoe alles afgeleverd wordt, vriendelijk personeel en meegaand. Zelfs op een vakantiepark is het geen probleem. Super geregeld!

Prima verzorgd

Uitstekend verzorgd en volgens afspraak geleverd. Zoals altijd genoten van alles.

Goed geregeld

Het eten , vlees salades en sauzen waren heerlijk. Ziet er goed verzorgd uit. Was wal wat aan de krappe kant ondanks dat zich 5 personen afgemeld hadden. Verder super tevreden.

heerlijk eten, goed verzorgd.

Fijn dat op korte termijn geleverd kon worden. Alles was keurig verzorgd. Misschien zou de ingrediënten vermeld kunnen worden ergens ivm allergieën. Helaas had een van onze gasten niet in de gaten dat in de salades noten zaten. Hadden we de ingrediënten per gerecht geweten, dan hadden we haar kunnen waarschuwen. Verder was ook aflevering en ophalen prima geregeld.

Echt bijzonder goed verzorgd!

We hadden een buurt-bbq met vlees, vis en vega maaltijden. Er waren veel complimenten over de hoofdingrediënten, maar ook over de salades. Verder was alles prima in orde. 2 verbeterpunten: Doe een gebruiksaanwijzing bij de BBQ. Wij kwamen er met vallen en opstaan achter dat ook een gasbbq beter bakt als hij (dwz: al het metaal rondom) goed heet is. We zijn toen iedereen wel zo'n beetje vol zat niet volan doorgegaan met bakken, zodat we het vlees rauw aan mensen konden meegeven, en ook de salades kwamen de volgende dag wel op. Maar de stokbroden en de sauzen was lastig. Eigenlijk is 1/4 stokbrood p.p. al ruim voldoende (ipv 1/3e), gezien de hoeveelheden van de rest.

Altijd goed en voldoende

Al een paar keer besteld steeds goed, dus blijf terugkomen. Genoeg keus

Goed geregeld! Prima kwaliteit

Bedankt en hopelijk tot snel!

Alles wat geleverd is was prima verzorgd

Alleen het goede weer was niet meegekomen. Voor de 5e keer weer een prima verzorgde BBQ. Ik bestel altijd alle varianten voor pakweg 25 personen zo ook de sauzen en salade sets. Ook het ophalen van de spullen, als we niet thuis zijn is prima geregeld.

Geweldig!

Zeer prettig contact voorafgaand aan de bestelling, snelle bevestiging, er is goed rekening gehouden met de gewenste bezorgtijd. De menu’s waren ronduit geweldig. Alles perfect verzorgd en zeer uitgebreid. De kwaliteit van het eten was fantastisch. Wij hebben enorm genoten en heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect geregeld!

Voor 20 personen Halal Barbecue besteld. Het vleeswaar werd netjes op tijd in de Achterhoek bezorgd. Wij waren blij verrast dat er ook een gas barbecue, borden en bestek ook meegeleverd werden. Daar waren wij niet vanuit gegaan. Het eten was heerlijk! De volgende dag werd de afwas ook netjes opgehaald. Zeker een aanrader.

Super geregeld!

Compleet met alles erbij, we hadden genoeg! Geen afwas en klantvriendelijkheid! Volgende keer bestel ik weer.

Heel fijn bedrijf

Het eten was heerlijk en de service top! Vooraf fijn contact gehad om alles te bespreken en kort te sluiten. Echt een aanrader!

Heerlijk vlees, formidabele service!

Een pakket te weinig besteld, met 1 telefoontje en een nieuwe bevestigings mail was het gelijk geregeld. De barbecue was snel gereed om te gebruiken en het vlees was heerlijk. De spullen daarna voor het huis achtergelaten op de afgesproken plek. Op geen minpunt te betrappen, we hebben genoten!!

De BBQ was prima verzorgd

Alles netjes op tijd geleverd en ook alles weer netjes opgehaald!

Goed verzorgd en ruim voldoende porties

De bbq werd keurig gebracht binnen de vermelde tijd. Keurig verzorgde vlees- en visschalen. Voldoende groente en sausjes.

Topfeest tijdens Burendag 2022 mede door A-Z

Zoals ieder jaar nu ook weer gebruik gebruik gemaakt van de SULER SERVICE van A-Z barbeque. Levering keurig volgens afspraak en de kwaliteit was weer uitmuntend. Alle gasten waren zoals ieder jaar weer erg enthousiast. Dank jullie wel Team A-Z

Teleurgesteld.

Min punt: Bij de afrekening online opeens geconfronteerd worden met extra bezorgkosten bij diverse tijdsblokken. Toch vervelend als je vooraf de deelnemers (voetbalteam) de prijs per deelnemers doorgeeft en ook al betaald hebben. Niet netjes van AZ BBQ. Dit moet VOORAF vermeld worden bij de prijsopgave.