zorgeloos barbecueën

het vlees is naar mijn smaak teveel gekruid/gemarineerd

Perfect verzorgd

Goede kwaliteit vlees, vis en salades. Prima overleg over bezorgtijd en bezorgplaats.

Alles zeer netjes verpakt Super lekker vlees. Gaan zeker nog eens bestellen Netjes optijd bezorgt en weer opgehaald

Zeer goede kwaliteit en geweldige service

Wat een gemak dit concept. Alles vlot online besteld, netjes geleverd en terug opgehaald en een heel vriendelijke chauffeur. Voor deze prijs is het bijna niet de moeite meer om zelf alles in de winkel te kopen.

Ontzorgen

Geen gedoe. Thuis lekker genieten van vlees, brood en salades. Bbc’s zijn groot genoeg. Perfecte communicatie over levering en ophalen. Als het nog mogelijk zou zijn om drank erbij te bestellen (en volle flessen mee terug) zou het helemaal af zijn. Dankje wel.

Voldoende alleen kwaliteit minder

Wij hebben gourmet besteld . De hoeveelheid was voldoende, alles netjes in bakjes geleverd. Netjes gescheiden en ook stond de product informatie op de website, ook een plus met allergieën. De dag van leven bericht over de lever tijd per sms en mail. Werkt ook goed. Kwaliteit vonden wij tegenvallen. De pastasalades waren klef en doorgekookt. Geen lekkere dressing. Stokbrood was gebakken en ingevroren waardoor het bij ontdooien nat was. Vlees kwaliteit liet te wensen over, biefstuk was taai en konden wij zo weggooien. Leuk een keer de ervaring te hebben maar geen volgende keer voor ons.

geweldig

beter en makkelijker kan niet en hartstikke lekker

Geweldjg

Alles op en top geregeld

Dit is een geschenk uit de hemel!

Al een aantal keren besteld bij jullie, de gourmet schotels en jullie hebben er een zeer tevreden klant erbij! Van bestellen op de website tot het bezorgen aan huis en dan een paar dagen kunnen genieten van jullie heerlijke gerechten! Gewoon top!

Perfect!

Je word goed op de hoogte gehouden wanneer de spullen geleverd worden! Het vlees is van uitstekende kwaliteit en van alles voldoende dat geld voor het brood en de bijgeleverde salades en sauzen!

De medewerkster/bezorgster was erg aardig en behulpzaam. Het eten was netjes verpakt. Alles werd netjes geleverd en weer opgehaald. Ik geef een 8 omdat er wel ruimte moet blijven voor verbetering. Suggesties: kindermenu's toevoegen zodat de kleine mensjes ook kunnen genieten. Het viel mij op dat de prijzen wat om hoog zijn gegaan mogelijk heeft dit te maken met de boodschappen/gasprijzen? Volgend jaar gaan jullie weer mee op vakantie!

Verassend kwalitatief goed, gevarieerd en meer dan genoeg!

Met de hele familie vanuit het vakantiepark een gourmetmenu besteld en wij zijn zeer tevreden. Heerlijk genieten en geen afwas aan overgehouden want de bakjes en vleesschalen konden zo de prullenbak in. Alles vers met een koelbus tot aan het vakantiehuisje geleverd en het vieze bestek, borden en gourmetstel samen met kratten zijn weer netjes opgehaald. Het eten was zeer gevarieerd en kwalitatief goed en meer dan voldoende, zelfs eten overhouden voor de dag erna. Zeker een aanrader en jullie zien ons snel weer terug!

Heel smakelijk en goed verzorgd.

Zoals wij gewend zijn van A-Z was het weer goed verzorgd en heel smakelijk. Echter de tussentijdse, forse, prijsverhogingen kwamen hard aan. Als je ver tevoren een groepsprijs calculeert, om zo een groep samen te stellen en er komen dan, onverwachte prijsverhogingen schiet je, als organisator, er financieel bij in. Keurig een ingetekende platte grond meegestuurd, voor de chauffeur, hoe hij rijden moest en hij wist nog verkeerd te rijden, op de camping.

Prima geregeld

Als vriendengroep uit Limburg weekendje Zeeland gehad met door A-Z verzorgd gourmet pakket. Gewoon goed.

Goed prijs pret verhouding

Goed assortiment voor een mooie prijs alles netjes in schalen. Op tijd gebracht en goede communicatie.

Top service

Erg lekker gegeten! Fijn bezorging en op onze vragen direct antwoord. Fijn dat er met ons meegedacht werd. Zeker voor herhaling vatbaar. Op naar ons volgende feestje.

Super goed geregeld en erg lekker

Fijne organisatie, met goede service en heerlijk eten. Komt ook goede gemaakte afspraken na.

Een super goede bbq war we met volle teugen van genoten hebben.

Iedereen was uiters positief te spreken over de aangeboden bbq. Aanlevering en ophaling van alle benodigdheden is top geregeld en wordt zorgvuldig gecommuniceerd. Kwaliteit en smaak van een hoog niveau.

Voor een familiefeest een bbq pakket besteld bij A-Z Barbecue. Goede service en lekker eten. Een aanrader om hier te bestellen.

100% geregeld!

TOP Service

Netjes en goed geregeld!! 'S Morgens ales afgeleverd in onze vakantie accomodatie en zelfs in koelkast gezet. Goed verzorgd en lekker gegeten. Bedankt!!

Top service

Altijd meedenken met de klant en komt afspraken na!

goed verzorgd

Goed uitgebreid pakket netjes verzorgd

Alles ging super soepel

Heerlijk om na mn verjaardag snel klaar te zijn met opruimen en het was ook heerlijk eten.

Fantastisch geregeld en zeer compleet!

Keurig op tijd aangeleverd. Zeer uitgebreid en allemaal super vers. Het feestje was een succes!