Gewoon goed geregeld en alles is in meer dan genoeg aanwezig. Echte aanrader!

fantastisch

Jullie leveren op tijd en uiterst correct, de kwaliteit is optimaal gewoon heel erg goed. kort samen gevat je hebt een hele goede BBQ waar jezelf niet veel aan hoeft te doen. Goede prijs kwaliteit De volgende keer bestellen we weer bij jullie.

fantastisch

Heerlijk gourmetten met elkaar. Goeie producten en salades enz. Dus gezellig heid ten top. Zelfs geen afwas ook dat is voor A tot Z. Tot een volgende X

Weer gezellig met elkaar aan tafel met heerlijke producten gourmetten alles dik voor elkaar.Zonder rompslomp dus ook GEEN afwas. Geweldig tot de volgende X.

Top service, eten en benodigdheden voor ons kerstdiner!

Onze vriendengroep (13) heeft op vriendenweekend in België voor ons kerstdiner gebruik gemaakt van de gourmetservice van A-Z. De service van A-Z was uitstekend! Communicatie (e-mail & SMS) en afgesproken tijden waren 'on point'. Samen met de bezorger duidelijk afgesproken hoe en wat met het ophalen van de kratten. Gehele bestelling was compleet. (Vega) vlees, salades, sauzen en overigen waren meer dan voldoende, lekker en van goede kwaliteit. Borden, bestek en gourmetstellen waren schoon geleverd. Gourmetstellen, pannetjes en brandpasta werkten perfect en instructies waren helder. Kortom, voor ons een geslaagd kerstdiner geweest! Wij zijn wel van mening dat er altijd ruimte is voor verbetering. Als verbeterpuntje hebben wij het toevoegen van een aansteker bij de gourmettoebehoren. Toevallig hadden wij een aansteker ter beschikking, dus een probleem was het niet. We kunnen ons echter voorstellen dat het vervelend is als deze niet aanwezig is in een vakantiewoning o.i.d. (wat wij hadden).

Top service, eten en benodigdheden voor ons kerstdiner!

Weer gezellig met elkaar aan tafel met heerlijke producten en alles dik voor elkaar.Zonder rompslomp dus ook GEEN afwas. Geweldig tot de volgende X.

Perfect geregeld en heel lekker

Alles keurig op tijd volgens afspraak en was genoeg en heel lekker ook het ophalen van de spullen keurig volgens afspraak. Zeker een aanrader.

Perfect geregeld en heel lekker

In een woord top.

Prijs kwaliteit goed Portie p.p. uiterlijk, smaak en diversiteit van producten goed Service, info over bezorgmoment, keuze uit verschillende menu's goed.

Producten zijn heerlijk. Het is allemaal goed verzorgd

Geheel verzorgd. Alles smaakte uitstekend en het was meer dan voldoende.Echt een aanrader. Geen gesjouw met boodschappen.