Al 15jaar heel goed alleen jammer dat afgelopen zaterdag (gelukkig bij de laatste hap)de bbq ineens in brand vloog

Goed vlees, lekkere salades en keurig volgens afspraak geleverd

A-Z Barbecue levert goed vlees en een groot assortiment aan salades met voldoende brood. Het is allemaal even smakelijk en van uitstekende kwaliteit. Bestel niet meer dan het aantal gasten, maar wat minder. Er is echt meer dan genoeg voor iedereen!

Super service

Zoals altijd alles netjes verzorgd alles superschoon en netjes verpakt. Lekker en voldoende eten. Volgende keer weer voor ons!

Zowel bestelling via internet als brengen en ophalen perfect geregeld. Vriendelijk personeel dus houden zo en bedankt.

Heerlijk vlees, heerlijke salades. Helemaal compleet. Geweldige service. Wij zijn super tevreden

Op tijd geleverd, goed verzorgd, Goede communicatie

Voor herhaling vatbaar

Op vakantie met gezin werd alles tot aan ons vakantiehuis gebracht en weer opgehaald. Alles ruim voldoende en lekker. Dmv SMS duidelijk wanneer jullie kwamen.

Goed vlees en genoeg aan alles en makkelijk geen afwas

Perfect geregeld!

Het is niet de 1e keer dat wij hebben besteld, omdat het de vorige keren ook perfect was geregeld komen wij graag terug!

Was weer perfect

Netjes op tijd geleverd. Vlees was ook voldoende voor het aantal personen en heel smakelijk. Salades waren ook lekker

Netjes aan huis gebracht en opgehaald. Mooi eet pakket

Compleet aanbod aan barbecuevlees en salades en bijna alle sausjes. Helaas geen knoflooksaus

Bestelling verloopt vlot, levering verloopt vlot, duidelijke communicatie! Dit kan niet beter! We hebben al meermaals bestellingen geplaatst. Dank je wel voor het lekkere eten!

Geweldig genoten

Deze barbeque is zeker voor herhaling vatbaar, ziet er mooi uit en smaakt voortreffelijk, zeker voor herhaling vatbaar !

lekker vlees en een goede service, echt een aanrader.

In eerste instantie zou er niet bezorgd worden in dat gebied. Maar nadat ik gebeld had, kon het wel. Alles werd volgens afspraak bezorgd en weer opgehaald. Men denkt met de klant mee om de klant te ontzorgen. Prima barbecues met alles erop en eraan. Heerlijk vlees en vis. En lekkere salades en sauzen bij erbij. De hoeveelheid van de salades had iets minder gemogen. Daar bleef veel van over.

Perfect geregeld allemaal

De bezorging was perfect, lekker eten, alles werd super goed gecommuniceerd en ook alles weer ophalen was perfect. Een aanrader voor een volgende keer! TOP!

Erg goed eten voor een perfecte prijs!

Wij hebben met vrienden een bbq georganiseerd in La Roche en Ardenne. A-Z heeft alles gebracht en opgehaald en alles was super geregeld! Echt een aanrader en zou zo weer een bbq arrangement afnemen.

Heerlijk

Geleverd op afgesproken tijd en plaats. Dag later ophalen was geen probleem Assortiment was genoeg en gevarieerd

Lekker en handig

Lekkere gerechten, ruime porties en goede service

Altijd top geregeld

Voor ons team de 4x, Ardennen, Twente en 2x Haarlem. Dat zegt genoeg Mvg Ron

Alles perfect geregeld en goed spul

Zeer tevreden over alles. BBQ pakket uitmuntend!

Alles keurig op tijd bezorgd. Salades en het vlees super goed en lekker!

Heerlijk gegeten!

Op onze vakantie in belgie hebben wij hier besteld. Maar dit gaan wij thuis in Nederland vaker doen. Salades zijn echt zo lekker! Al het vlees wat wij hadden was heerlijk! BBQ is ideaal. bezorging het eten echt alles is super.

Was erg tevreden

Allen de hamburgers vond ik wat vast na het bakken

Fantastisch

Heel goed verzorgd keurig ! En goede kwaliteit echt top

Voor 13 uur besteld, volgende dag al geleverd . Ze brachten het op de camping tot aan de caravan toe en de volgende dag werd alles weer opgehaald . Perfect geregeld ! Wij bestellen zeker weer!!!!

Over A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Wij vermarkten al meer dan 30 jaar barbecue- en gourmetpakketten voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland, België en de Duitse grensstreek.