5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Komen afspraken goed na, een grote keuze in assortiment, kwaliteit eten erg goed, flexibel en erg servicegericht.
29 May 2018
Heeft een totaal van 165 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
29 May 2018
Nonja
Ik bestel regelmatig een buffet bij Delight. Zij zijn altijd flexibel, ontzettend klantvriendelijk en alles is tot op heden ruim op tijd bezorgd en geplaatst. Het buffet bestaat uit prachtig opgemaakte schalen. Ruim voldoende voor goede eters, zeer gevarieerd en bijzonder lekker.
2 May 2018
Carla
Zeer flexibel. Heerlijke hapjes
2 May 2018
Elzelinde
Prima geregeld, vergeten podiumdelen werden nog op tijd verzorgd.
26 April 2018
Lex
kalf
15 February 2018
anoniem
De dames van de catering waren zeer aardig en meedenkend!
15 February 2018
Sabrina
Catering was uitstekend verzorgd en erg lekker, ter opluistering van ons 25 jarig huwelijksfeestje. Vanaf 15 uur werden onze gasten verwend met petits fours, en warme en koude hapjes. Locatie café Helmers hadden we zelf geregeld. Medewerker Koen van Delight catering was ruim op tijd aanwezig en heeft met veel zorg en flair, en met goed doordachte tussenpozen de hapjes rondgedeeld. We hebben alleen maar positieve reacties gehoord van onze gasten.
5 December 2017
Gerda
n.v.t.
13 November 2017
Maddy
Het was allemaal even lekker, en het zag er mooi uit.
8 November 2017
17 October 2017
Jeroen
16 October 2017
Jessica
Hapjes en service zijn goed
3 October 2017
Wendela
Perfecte lunch tijdens een vergadering. Heerlijke gerechten en mooi geserveerd
29 September 2017
Marit
7 August 2017
Klaartje
de medewerkers hadden complimenten over het vlees, contact verliep prima
20 July 2017
roy
op tijd, flexibel, vriendelijk en lekker eten
22 January 2017
Lydia
21 January 2017
ivan
Delight Catering verzorgt de culinaire aankleding van o.a. recepties, huwelijksfeesten, evenementen, high-teas, diners, walking dinners, koude en warme buffetten, seminars, vergaderingen, trainingen en tal van andere bijeenkomsten in de omgeving van Noord-Holland.
Asterweg 13 B
1031HL Amsterdam