• Lestijden N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Het is de beste rijschool

• Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Negatieve dingen bestaan er hier niet over

goede service, goed behandeld

We hebben als bedrijf slipcursus gehad en iedereen was positief goede uitleg en alle ruimte om vragen te stellen en van mening te wisselen!!! PS het eten was Prima

• Ervaring met: Slippen met de vrachtauto|Nascholing code 95
  • Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Ik had geen negatieve ervaring.

goede service, goed behandeld

de begeleiding is heel goed, ik heb goede tips gekregen en DIBO heeft veel voor mij geregeld bij mijn theorie examen.

• Wie was uw instructeur? Instructeur niet in deze lijst opgenomen
  • Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Het zonder overleg veranderen instructeur vond ik erg vervelend. daardoor werd ik erg onzeker, en het werd beter toen ik weer terug ging naar mijn oude instructeur, maar met 1 melding werd dit voor zover mogelijk veranderd. al met al goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in korte tijd eerst mijn motorrijbewijs gehaald en vervolgens mijn busrijbewijs. Ik heb beide opleidingen bij Dibo als plezierig ervaren. De medewerkers zijn vriendelijk en kundig.

• Ervaring met: Motor rijles|Bus rijles
  • Wie was uw instructeur? Marius Kroone
  • Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Ik heb tot op heden geen negatieve ervaringen gehad met Dibo.

goede service, goed behandeld

Erg leuk om te doen! Goede begeleiding en daardoor ook nog leerzame ervaring die zorgt voor een nog beter bewustzijn bij het nemen van risico's en de consequenties die daar het gevolg van zijn.

• Advies N.v.t.
  • Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring De ochtend was voorbij voor je het in de gaten had. Is eigenlijk positief maar relatief veel wachttijd. Mag van mij wel intensiever met meer aktie.

goede service, goed behandeld

Ik heb altijd goede advies gekregen als ik een foutje maakte, en als ik wat goed deed werd dat ook gezegt! Ik heb een prima tijd gehad met betrekking tot rijlessen, vandaar dat ik mijn AM en B rijbewijs gelijk in 1x heb gehaald.

• Wie was uw instructeur? Arnoud Oudshoorn

voldoende, een redelijke ervaring

Na de eerste keer BE ben ik gezakt, binnen een week mocht ik er voor de tweede keer ervoor, en dat is toch wel snel geregeld.

• Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Mijn slechte ervaring is Petra, gewoon mij verkeerde dingen aangeleerd, en verkeerde afgeleerd. Ze is persoonlijk erg aardig hoor, maar kan me nog steeds ontzettend kwaad maken om haar. Ze is gewoonweg niet eerlijk geweest. Ik moest me dingen afleren wat ik achteraf wel moest doen, dan was ik in 1 keer geslaagd. Freek is wel veel rustiger, maar veel zakelijker, en in een klein uurtje vooraf aan het examen met Freek ben ik nog veel meer te geweten komen over hoe en wat ik moet verwachten tijdens het examen dan een hele dag met Petra.

goede service, goed behandeld

snelle reactie bij vragen. deskundigheid/vakmanschap personeel

goede service, goed behandeld

Prima rijschool, flexibele rijtijden en een goede begeleiding van Ton en Harm. Ik ben niet voor niets bij beide examens de eerste keer geslaagd. Hartstikke bedankt!

• Wie was uw instructeur? Ton Nikkelen
  • Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring onbekend

goede service, goed behandeld

Aanvankelijk was ik gaan lessen bij een rijschool die meer bij mij in de buurt lag. Het bleek dat deze rijschool nog maar net met motorlessen was begonnen en dat was te merken. De kracht van zowel Harm als Ton was voor mij de rust die beide heren uitstralen naar de leerling. Uiteraard beoordeel ik dit zoals dit bij mij het geval was. De bereikbaarheid en het simpele feit dat je op "eigen terrein" de voertuigbeheersing kunt leren is een enorm pré. Voor mij als 'oudere' was de prettige ervaring met de instructeurs die ik leerde kennen van groot belang. Enige vorm van moed inspreken kan zeker geen kwaad en dat deden ze, met goede afloop tot gevolg. Ook de dames achter de balie waren een prettige ervaring, al ben ik in deze misschien niet geheel objectief, want dames vind ik al gauw aardig en in het echte leven heb ik moeten ervaren dat dat zeker niet altijd zo goed blijkt te zijn. Dit laatste heeft overigens niets met de dames van Dibo van doen, haha. Ik zal misschien niet zo heel veel mensen ontmoeten die gaan leren motorrijden, maar in zijn algemeenheid zal ik ze zeker in uw richting sturen. Moeten jullie natuurlijk de heren Harm en Ton nog wel een jaar of veertig in dienst houden!! Ik kom binnenkort OP DE MOTOR een keer bij u allen langs om te bewijzen dat ik geheel 'eigenhandig' van Nieuw Weerdinge naar Emmen ben gereden!!

• Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Het feit dat ik in eerste instantie een totaalpakket had 'gekocht' bij de eerste rijschool en vervolgens ben overgestapt naar Dibo heeft mij veel extra geld gekost. Uiteraard heeft voorgaande opmerking niets te maken met Dibo als rijschool, al vind ik dat het tegenwoordig wel een zeer dure aangelegenheid is om een rijbewijs te verkrijgen. Verder kan ik weinig negatiefs bedenken en trouwens als je het gaat bedenken dan is het vast niet waar! Oh ja, toch nog iets: tijdens de les via een invaller, omdat Harm was gevallen, zat ik op de motor met voor mij onbekende handvatverwarming aan. Is eerst heerlijk, maar niet als het zoooo heeeeet wordt en je geen idee hebt hoe je dit onderweg (het was ook donker) uit moet zetten. Ach, een annecdote waar je achteraf lekker om kunt lachen.

goede service, goed behandeld

Een goede uitleg , goed geschoolde en uit ervaring sprekende instructeurs. Goede planning en correcte begeleiding naar de examens toe. Je resultaten en planning staan duidelijk omschreven in je "eigen" inlogsysteem. Personeel houdt ook wel van een grapje, maar is ook zeker serieus mbt tot de lesstof/ het rijden.

• Wie was uw instructeur? Ton Nikkelen
  • Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Het gebouw waar we les in kregen is wel aan vervanging toe. De klimaatverschillen ( temperatuur warm/koud) zijn in de winter erg groot. De hoge kwaliteit van de lessen en goede naam staat niet in verhouding met het aanzien van het gebouw.

goede service, goed behandeld

goede instructeurs en instructrice,duidelijke lessen en een goede planning.

• Wie was uw instructeur? Petra van den Hende
  • Omschrijf uw negatieve ervaring geen

Enthousiast team!

goede service, goed behandeld

zeer goed ook met de Instructeur,knmv, anwb, uw eigen instructeurs, begonnen met h.rijbroek. wij hebben altijd met motor ,solo,en met zijspan mee gedaan ,nu ook met auto. vrg E&N.

• Ervaring met: Slippen met de motor|Slippen met de auto
  • Wie was uw instructeur? Jan Kremers
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

voldoende, een redelijke ervaring

Zeer tevreden over instructeur (Arnoud Verwer). Legt alles goed uit, maakt het naar je zin en probeert je altijd te gemoet te komen

• Wie was uw instructeur? Instructeur niet in deze lijst opgenomen
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Moeilijke planning

goede service, goed behandeld

Was een leuke dag en je leert er ook nog veel van. Ik heb de slip cursus gedaan met mijn eigen auto en daar leer je dan het meest van

goede service, goed behandeld

Goede en prettige manier van lessen volgen. Af en toe een lolletje wat zorgt voor een beetje ontspanning. De voorzieningen zijn goed en de planning efficiënt. In relatief korte tijd het rijbewijs A behaald. Top!!

voldoende, een redelijke ervaring

Alles tot beschikking en goede begeleiding

• Website
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Veel te veel lessen gevolgd, bij een ander was ik slechts de helft van het geld kwijt geweest. Dit komt waarschijnlijk omdat jullie het hoge slaginspercentage willen halen.

• Ervaring met: Nascholing code 95

goede service, goed behandeld

Wij hebben via de Schans een rijvaardigheidstest gedaan met onze nieuwe bus.Ik vond de praktijk les m.b.t. remmen met abs op een natte weg en het remmen in een natte bocht erg leerzaam.

• Omschrijf uw negatieve ervaring geen

Goede en rustige begeleiding

• Ervaring met: Slippen met de auto|Nascholing code 95

goede service, goed behandeld

alles in een ongedwongen goede zweer

• Ervaring met: Nascholing code 95

goede service, goed behandeld

• Ervaring met: Vrachtauto rijles|Vrachtauto en aanhanger rijles|Slippen met de auto|Nascholing code 95

Karel Doormanstraat 15

7825VS Emmen

Over Opleidingscentrum DIBO

Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.