Ben zeer tevreden over de lessen die ik gekregen heb. Echt een dikke pluim ervoor!
Positieve en duidelijke uitleg, 100% gericht op de praktijk!
Geweldig snelle service, en ontzettend flexibel qua inplannen..
Enorm veel kennis, kunde en humor aanwezig bij instructeur Harm Helder. Deze instructeur heb ik gehad bij zowel de motorrijlessen als de RMT training en enorm veel van opgestoken en als enorm prettige dagen ervaren.
Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Arnoud. De rijlessen waren erg leuk en ik kon goed praten met hem. Ik heb een leuke tijd gehad en ik zal Arnoud wel missen.
Was een prima dag( halve middag) instructeur wist waar hij over sprak en hoe hij op een leuke manier ons het een en ander kon bijbrengen! Zal zeker dibo aanbevelen bij vrienden/kennissen!
Mensen met kennis van zaken die je stap voor stap het plezier van motorrijden op een prettige manier bij brengen.
Prima uitleg gehad bij de try the bike les en vervolg opleiding is prima uitgelegd.Goede instructie met uitleg.
Zeer leuke dag gehad en erg veel van geleerd
Zeer tevreden. we hebben geleerd wat we wouden leren.
Goede begeleiding, veel herhalen van informatie, blijft goed hangen.
Ik heb eerst les gehad van Ton en daarna van Harm, beide hebben ze hun eigen manier van lesgeven en beide heb ik als positief ervaren. Beide zijn ze erg rustig en even gewoon rustig staan praten over wat er beter kan en daarna weer een poos mijn eigen fouten laten maken om er dan later op terug t ekomen is een uitstekende werkwijze.
Het was een zeer leuke ervaring nu mijn zoon die blind is ook eens met de auto en de vrachtwagen heeft kunnen rijden. Ik ben de naam van de instructeur vergeten maar het was iemand die met veel geduld uitleg gaf en zeer vriendelijk was. Dus nog eens bedankt dat dit kon
Ik noem Harm Helder, maar doe Ton Nikkelen dan tekort. Beide instructeurs hebben mij met enthousiasme en vertrouwen begeleid naar het motorexamen. Heren, mijn dank voor uw vertrouwen en geduld!
stapgewijs leer je met een auto een noodstop te maken, waarbij je controle houdt over de auto. Ook het rijden in de berm geeft niet direct een schrikreactie.
dat het ook heel gezellig was en een goeie duidelijke uitleg en begeleiding kreeg
Ik heb me laatst aangemeld voor een motorrijles omdat ik een keer motorrijles wilde, Harm Helder mijn instructeur was erg positief, en bejegende me echt heel goed. gaf me vertrouwen. was echt zenuwachtig nog nooit op zon stalen ros gezeten. maar heb dankzij Harm de dag van me leven gehad. Dank je voor het vertrouwen dat je me gaf. echt top gozer ben je.
Er was deze dag voldoende tijd voor alle onderdelen : niets werd snel, snel, snel gedaan.
Leuke middag gehad!
Ervaren instructeurs en flexibel met rij tijden.
Goed geregeld Alle mensenbij ons in een keer geslaagd
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.