vond het wel eng maar een hele leuke ervaring om eens een keer te doen. en ook de berm rijden samen met Freek was leuk om te doen.
zeer leerzaam, goede uitleg. super dag gehad!
Nuttige dag, met de neus op de feiten gedrukt. Erg verhelderend en leerzaam.
Keer ongeremd kunnen stoeien met een auto
Een geweldige dag voor onze afdeling, nuttig en leuk. Adviezen leiden hopelijk tot een grotere kans dat medewerkers heel thuis komen. Draagt bij aan veiligheid
Veel geleerd
Goede instructies, eye opener. Goed om ook met een instructeur mee te rijden.
Veel rondes per onderdeel
Het was erg leuk om in een gecontroleerde omgeving een auto voluit te kunnen testen.
Ik heb een leuke dag gehad met een hoop praktijk. Veel beter dan de hele dag in de schoolbanken te zitten.
Super gelest, goeie begeleiding, verstand van zaken. En alles in korte tijd kunnen regelen. Zeker een aanrader!
Je leert je voertuig beter kennen...
Via werk aangeboden gekregen voor zeer klein prijsje. Prettig kennis te maken met slip, noodstop en bermrijden. Ook update gehad qua theorie mbt bepaalde onderdelen van de auto. Bv. Bij ABS is blokkerend geluid goed, dan werkt het systeem. Fijn om in een gecontroleerde en veilige setting het een en ander te kunnen uitproberen. Dingen die je zelf zomaar niet kan doen op de openbare weg. Fijn om bijgepraat te worden door instructeur middels portofoon.
Ik heb deze slipcursus geboekt voor mijn man en familieleden. Ze zijn allemaal super enthousiast terug gekomen. Ze hadden een leerzame en goed georganiseerde cursus gehad! Dibo en Leen bedankt!
Leuke dag en keurig verzorgt.
Je merkt aan alles, dat jullie goed voor elkaar hebben. Keurig! Ik ben zelf ondernemer en weet dus hoe het werkt. Beregoed gedaan!
Gewoon een goede leerzame dag
Prima begeleiding.
Alle instructeurs komen goed over en weten op een makkelijke manier duidelijk te vertellen wat het cbr voor eisen stelt voor het behalen van het rijbewijs. Alle instructeurs verduidelijkten bij elke les belangrijke veiligheidsaspecten, tijdens de rijlessen werden situaties op de weg benoemd zodat de student na behalen van rijbewijs de gevaren op de weg gaat herkennen en hier nodig op kan anticiperen
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.