Hele gezellige middag gehad met collega's en sympathieke instructeurs en medewerkers van DIBO.
Vriendelijke instructeurs met kennis en humor. Veelzijdig terrein. Ontspannen en gezellige sfeer. Niets op aan te merken!!!
Duidelijke instructie, prettige instructeurs en veel opgestoken in een halve dag.
Geweldige middag, nuttige tips gekregen om veiliger te rijden in noodsituaties.
leuke lessen, leuke oefeningen en ging allemaal erg snel voorbij.
Prima voor mekaar bij dibo
Ik ben positief over Dibo.Over de instructeur die mij les gaf ben ik minder positief.Ik wil les krijgen en mij hoeft niet de les gelezen te worden.Mijn collega's hebben dit ook zo ervaren.
Les gekregen van mensen die verstand hadden van het vak en goede tips gaven om het rijden te verbeteren.
Afgelopen vrijdag een baantraining/slipcursus met de bus op het opleidingscentrum in Emmen gevolgd. Het was een leuke en leerzame ervaring. Goede uitleg, relaxte sfeer. Prima begeleiding door Freek. Dank!
Meneer was vriendelijk
De theorie en de praktijk werd goed en duidelijk uitgelegd. Heb de praktijk met eigen auto gedaan.
zeer ervaren en behulpzame instructeurs,ook de dames achter de balie waren altijd zeer vriendelijk
Super rijschool! Willen meedenken met van alles en nog wat.
Goede instructeurs die ik heb gehad met rij-training voor de brandweer. ze geven goede adviezen en weten waar ze over praten door hun eigen ervaringen zowel Freek als zijn collega (weet zijn naam niet meer). Ik heb ze beide als zeer positief ervaren en ben van mening dat dit zeer goede instructeurs van jullie bedrijf zijn.
Super georganiseerd !! kom voor de volgende nascholing zeker terug wij hadden 3 instructeurs, Harm, Freek en de man van de VCA
Zeer leerzame dag gehad, zit met nog meer vertrouwen op de motor voor herhaling vatbaar.
Leuke cursus
lekker een doe dag ,zeer leerzaam.gezellig
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.