De slipcursus vond ik erg leerzaam en leuk om te doen. De instructeur was zeer goed, zowel de begeleiding als de uitleg vooraf. Ook het wachten tot de volgende keer slippen/remmen was prima, niet te lang.
Het was leuk middag, ik heb echt genoten. Ook theorie was zeer boeiende.
Leerzame cursus. Goed dat je met eigen auto kunt oefenen. Echter, wij waren met z'n 2-en. Je moet dan steeds wisselen en het maakt dat je minder oefent.
Duidelijk uitgelegde cursus voor het behalen van de vorkheftruck!
Leuke opfriscursus voor ons, chauffeurs die dagelijks en in alle omstandigheden, op de weg zijn
Vriendelijk personeel dat graag met je meedenkt en goed adviseert in de keuze die bij je past. Van Niek, Ben en Marius les gehad, alle 3 kundige instructeurs.
Ik heb een super positieve ervaring met Dibo. Van de theorie tot aan de praktijk wordt je duidelijk en professioneel begeleidt. Praktijk heb ik grotendeels gehad van Niek Hoorn, maar ook een paar uur van Freek. Beide zijn top instructeurs. Niek en Freek zijn lekker rustig en duidelijk en begeleiden je op een fijne manier naar je examen toe. Al met al heb ik het als een fijne tijd ervaren en heb ik in korte tijd veel geleerd. Dibo en met name Niek en Freek bedankt!
Leerzaam en leuk en dat in 1cursus. Volgende keer maar de hele dag slipcursus nemen..... Wij hadden natuurlijk wel de mazzel dat er sneeuw lag en dat rtv Drenthe opnames maakte. Extra bonus!
In korte tijd gemotiveerde ondersteuning ervaren die mij tot een goed eindresultaat hebben gebracht
Goeie uitleg, snelle afhandeling
Beide praktijkproeven in 1x gehaald , zegt iets over het overbrengen van de leerstof.
Ben was een goede leerar voor mijn
het was een leerzame maar ook leuke ochtend
Een halve dag is te kort. Een hele dag zou beter zijn.
doordat er VEEL TE VEEL cursisten waren krijg je VEEL TE WEINIG TIJD om te oefenen , max. aantal cursisten => 5 !
Hele leuke dag! Heel spannend en Leerzaam!
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.