Het was een leuk een leerzaam middag. Bedankt.
Niet al te schools/belerend, wat helpt bij het absorberen van de overgedragen kennis en ervaringen.
Het was een super dagje weg!
Goeie uitleg en nemen de tijd voor je . Ook het financiële stukje is zeer duidelijk en overzichtelijk . De dibo rijles app is zeer handig
Ik werd snel ingeroosterd om aan de spoedcursus deel te nemen.
Goede uitleg en hulp als ik iets fout deed
Ik krijg goede hulp met alles . Ze hebben genoeg geduld voor alles :)
Ik vond de rij-opleiding bij DIBO zeer prettig. De lessen konden makkelijk veel worden ingepland, wat mij heel goed uitkwam. Dit in tegenstelling tot veel andere rijscholen, waarbij ik van andere vrienden heb vernomen dat lessen vaak te weinig konden worden ingepland. Ook de communicatie met het bedrijf is zeer goed bevallen. Over het algemeen werd er altijd heel snel op mijn mailtjes gereageerd, en ben ik dus eigenlijk ook nooit tegen problemen aan gelopen. Ook de lesauto en de instructie waren zeer prettig. Als laatste was ik blij met de flexibiliteit van DIBO, qua het verzetten van lessen e.d.
Ik vond het super fijn om bij dibo rijles te nemen want ze leggen alles goed uit. Bereiden je goed voor. Zowel voor de tussentijdse toets als het examen. Ze laten je pas het examen doen als je er ook echt klaar voor bent. En zijn eerlijk als ze vinden dat je er nog niet helemaal klaar voof bent. Door al deze hulp en voorbereiding kan ik zeggen dat ik in 1x ben geslaagd!!!
zeer goed
De instructeur ging 3 x in mijn tijd tanken,de instructeur nam 3 x in mijn tijd een rook pauze,bij 1 les van 2,5 uur begon de instructeur gewoon een half uur later.de instructeur viel bij 3 lessen in slaap en tot slot bij de meeste lessen was ik een kwartier eerder terug bij Dibo geen wonder dat je dan 3 x zakt dus wat mij betreft nooit geen Dibo meer.
Zeer betrokken en meedenkende mensen bij DIBO. Was een leuke ervaring om bij DIBO rijles te hebben gehad.
Geweldige mensen bij dibo. Ik kon maar 1 instructeur kiezen maar wil marius kroon ook even een pluim geven!! Verder allemaal hele fijne mensen. Gedurende de opleiding voelde het als een warm thuis
Veel lessen in een korte tijd, waardoor ik snel mijn rijbewijs heb gehaald. Daarnaast vind ik de duur van de lessen goed, omdat je op deze manier meer kan leren en niet na het herhalen van de vorige les als weer bijna klaar bent.
Goede communicatie en een fijne rustige instructeur.
Hele relaxte sfeer tijdens de rijlessen.
Duidelijke feedback
Goede rijschool je leert snel en als je examen hebt ben je er echt zeker klaar voor. En alle credits naar Freddy prins top instructeur gezelig gehad en veel en snel alles geleerd
Ik kon snel tussen alles door ingepland worden. En heb voor mijn dead-line mijn rijbewijs weten te behalen. Een dikke duim voor dibo
Leuke ochtend en veel opgestoken door alle oefeningen regelmatig te herhalen. De uitleg van alle oefeningen waren duidelijk en begrijpelijk waarom het zo gedaan moest worden.
Wim Hoge gaf op ene rustige manier les. Wat bijzonder goed beviel. Dit is, naar mijn mening, hoe je les zou moeten geven.
Goede rijschool alles goed voor elkaar en ze zijn persoonlijk met jou bezig.!
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.