Goede leerzame training
Nuttige tips gehad , nieuwe gebouw ziet er al goed uit
Trainers veel ervaring, veel praktijkvoorbeelden, toepasbaarheid
Geweldige dag gehad met mede cursisten Zeer aan te raden om na te scholen voor code 95
Les gehad van de instructeurs Harm Helder en Jan van der Velde, beide top instructeurs ! vragen worden duidelijk uitgelegd, ook vind ik het persoonlijk fijn dat ze me het gevoel gaven dat ik het wel kan en hierdoor snel vertrouwen in mijzelf en in de motor opbouwde.. al met al DIKKE AANRADER !
Ik heb met veel plezier gelest bij jullie en wil met name Jacob en Harm bedanken, ik vond het leuk dat jullie mijn instructeurs waren!
Alles wordt ook met collega's door besproken, zodat men altijd op de hoogte is van jouw voortgang. Er wordt gekeken wat haalbaar is; duidelijk en eerlijk. Ik heb de indruk dat men er alles aan probeert te doen om jouw je papiertje te laten halen. Natuurlijk moet je het nog wel zelf doen!
2 kinderen van ons hebben rijles gehad bij dibo en 1een x geslaagd. Eind volgend jaar komt nr 3 rijlessen nemen bij jullie omdat we het een fijne rijschool vinden.
Goeie rijles en goede bromfietsen
Een fijne leerzame middag, en waar ook nog eens lang werd gereden met het voertuig. Dit zelfs twee maal. De tweede keer moest je rijden na een uitleg over het eerste rij gedrag. Dit is nuttig.
Was een leuke en leerzame ochtend. Met een aantal collega's van de Emco-groep. Cursus het nieuwe rijden.
Het was zeer leerzaam en verhelderend, zeer enthousiaste en kundige instructeur.
Ervoor gezorgd dat ik met 2 extra lessen in een keer ben geslaagd
Goeie vrolijke mensen bij dibo
Na 5 jaar te hebben gewerkt als vrachtwagenchauffeur heeft Ben toch nog een paar puntjes gevonden wat beter kan. Zeer informatieve dag gehad
Heb me C en CE en alle bijbehorende theorie bij dibo gedaan en voor alles in 1 keer geslaagd dus kan alleen maar zeggen " dikke super "
Leerzaam en geeft vertrouwen. Bijvoorbeeld even door de berm rijden; Er gebeurt dan niet zoveel en is geen reden tot paniek. Naast dat het een leuek toolbox is heeft het zelfs wat van een uitje.
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.