Perfect geregeld allemaal.
geweldige ervaring,,,opleiding zeer positief,,en begeleiding top
ok
Zeer leerzaam cursus
Prima halve dag gehad, waar je wat aan hebt in de praktijk
Bij DIBO m'n motorrijbewijs gehaald. Les gehad van verschillende instructeurs, maar wel allemaal behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Ze geven goede tips en gaan pas naar de volgende stap als je er zelf klaar voor bent en als zij het gevoel hebben dat je het onder de knie hebt. Daarnaast is de communicatie goed. Lessen worden goed ingepland. Mocht er iets veranderen, dan houden ze je goed op de hoogte of vragen netjes of je een andere tijd kunt lessen. Daarnaast word je er op gewezen om examens etc. op tijd aan te vragen en te regelen. Alles prima geregeld en een fijne rijschool!
Zowel voor AVB als AVD goede instructeurs gehad. Beide heren, te weten Jacob (AVB) en Ton (AVD), namen rustig de tijd voor een duidelijke uitleg. De manier van uitleg was ook met rustige en onderbouwde woorden, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Hierdoor ook gedurende mijn motor rijlessen met plezier gereden. Tevens inhoud van de lessen van goede kwaliteit.
je durft dit nu toe te passen in de praktijk
Zou niemand anders hebben gewenst als instructeur dan freddy prins 👌 zelfs de discussies heb ik vele geleerd.
Vriendelijke mensen die me hebben geholpen met het behalen van mijn rijbewijs helaas duurde dit wat langer ivm theorie maar ben dr uiteindelijk wel in1 keer voor geslaagd met praktijk door een top instructeur
Lessen van Freddy en de ondersteuning van Jolanda en Ellen waren erg fijn en behulpzaam.
was een leerzame dag. zou standaard moeten zijn voor de code 95
Freddy had veel geduld en gaf mij het gevoel dat ik het ook echt kon.
Goede instructies van Ton Nikkelen, prima brommers.
Top team!! Zeer professioneel en eerlijk!!
We zijn zeer relaxed door deze spannende dag heen geloodst. Met dubbel succes.
Duidelijk uitleg Ontspannen Goed geregeld qua lunch
Leerzaam.
instructeur vriendelijk, geduldig en ruime kennis
Prima ontvangst, en leerzame opleiding.
Een goede rijschool, echt een aanbeveling voor iedereen. Betrouwbaar en duidelijk. Veel mogelijkheden.
De instructeur geeft een goede uitleg. De praktijk is een zinvolle ervaring.
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.