Halverwege de cursus ging de bus kapot en er was geen vervangende bus, alleen een bestelbusje. Naar mijn idee zou dat eigenlijk niet mogen bij een bedrijf als DIBO
Prettige rijles gehad 👍🏻
Goede instructeur
veel wetenswaardig heden in theorie en geweldige ervaringen praktijk gedeelte.
Gastvrije ontvangst, goed onderbouwd theorie gedeelte en ruim voldoende tijd om het geleerde in praktijk te brengen. Defensive driving in optima forma
Prima locatie, prima cursus (Defensive driving). Prima lunch. Alleen de instructeur (dikke man met grijswitte baard) mag zich wel wat meer in de groep verplaatsen ipv als een kleuterjuf mensen toe te spreken. Kritiek als opbouwend brengen ipv over de vingers te tikken.
Ik heb veel rijinstructeurs gehad, maar heb heel veel kunnen leren en ben eindelijk van mijn angst af
Tijdens het lessen bij Dibo heb ik de eerste tijd gelest met Jannes, hij heeft mij altijd hele goeie lessen gegeven! Mijn laatste lessen heb ik gedaan met René Borgman, hij stelde mij heel erg op mijn gemak en gaf mij zelfvertrouwen! Hij was ook ontzettend aardig en het was gezellig om met hem in de auto te zitten. Klein minpuntje: tijdens mijn lessen werd mij aangeraden om een tussentijdse toets te doen in plaats van examen, hierdoor moest ik meer geld betalen voor rijlessen nog weer en tussentijdse toets, ik kon hierin helaas niet geld een paar dagen later betalen. Misschien kunnen jullie in de toekomst daar nog iets flexibeler in zijn als klanten krap bij kas komen te staan ineens.
Fijne lessen. Duidelijk zonder teveel druk op je te leggen. 4 instructeurs gehad. Das wel veel... Niek Freek John Marinus Cijfers schommelen voor instructeurs tussen 5 en 3.5 sterren
Waardevolle en maar vooral een zeer leuke ervaring! Naar mijn idee extra waardevol wanneer eigen auto gebruikt wordt.
Zeer goede begeleiding en doelgericht.
Gezellige en professionele instructeur en alles weer goed voor me geregeld.
Ik ben zeer tevreden over de hele dag
Afgelopen periode op een positieve manier mijn E rijbewijs toegevoegd aan het rijbewijs. De aanmelding en ondersteuning waren positief toen bleek dat de procedure van het CBR af liet weten. Duidelijke uitleg, goed instructie tijdens de lessen en het op gemak stellen van een ietsie pietsie zenuwachtige kandidaat bij het examen, blijft toch een dingetje....waarvoor dank!!!! Na het autorijbewijs (net zonder E) minimaal 35 jaar geleden bij DIBO gehaald, motor pas 10 jaar geleden bij DIBO nu ook de aanhanger gehaald bij DIBO.... Voor de vrachtwagen kom ik zekers terug bij DIBO....
Goede uitleg door een zeer ervaren instructeur.
Goede duidelijke begeleiding, je voelt je lekker op je gemak en gaat in goede stappen vooruit!
Goede rijschool
Een hele ervaring. En een mooie dag gehad.
De begeleiding was erg goed, je word op je gemak gesteld zodat je ontspannen bezig bent met je rijles. Zeer professioneel team.
Fantastisch
Alles is prima geregeld
Naast BE-instructie vond ik het opfrissen van verkeersregels ook erg handig
niet altijd ingedeeld bij dezelfde instructeur. In begin zelfs 5 verschillende, dit is later weer opnieuw en goed ingedeeld. Lastig dat de lessen niet per week ingepland kunnen worden. Was lang van tevoren ingepland. Dan niet altijd haalbaar ivm eerst nog onbekende rooster van school. Als er een keer afgebeld moest worden was inhalen heel lastig en zat er soms weken tussen. miscommunicatie met nota van proefexamen. Zou met lessen verrekend worden en is niet gedaan. Naast Freddy ook veel gelest bij Carla. Beiden naar volle tevredenheid.
Rijvaardigheidstraining begon met een stukje theorie; remweg, abs, etc. Goede toelichting. Daarna mochten we in de praktijk de theorie testen. Dit begon met een noodstop (eigen auto) en een stukje bermrijden (gelukkig niet met de eigen auto). Dag eindigde met een stuk glijwerk op nat wegdek. Goed om eens te ervaren hoe een auto op dit alles reageert!
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.