Goeie en gezellige instructeurs
Goede uitleg van wat er verwacht wordt te kunnen, om zo het rijbewijs te kunnnen behalen. Ook met oog op veiligheid in het verkeer. Vlotte planning.
Na een aantal jaar A2 rijbewijs te hebben gehad werd het nu tijd voor het A rijbewijs. Hiervoor heb ik dibo gekozen naar aanleiding van de goede review's en de goede uitleg op de website. De lessen die ik heb gehad kwamen van een ervaren instructeur die duidelijk wist waar hij het over had en dus ook veel goede tips gaf waar ik in de toekomst veel aan ga hebben. Bedankt dibo,
Heb het prettig en ontspannen ervaren
Bedankt voor alle lessen en hulp met name Harm helder en Jolanda
zeer goed
Ben in de tijd dat ik bezig was goed geholpen. Er is mee gedacht en altijd uitgekomen En de instructeur heeft me goed geholpen echt top.
goeie plek om je rijbewijs te halen. het is gezellig maar ook serieus je leer veel en de rij instructeur geeft goeie uitleg waar je wat mee kan. tip: hier onder bij gevolgde cursus/opleiding staat geen T-reibewijs
Hans de Feber en freddy Prins bent donders goeie kerels!
Super goede ervaring en service met Dibo (kantoor) en hun instructeurs! Ik heb mijn tractor en auto rijbewijs hier gehaald..
Fijne instructeur, Nan!
Een goede en professionele rijschool, met ervaren en kritische instructeurs. Ze zorgen ervoor dat je op 120% zit, zodat je goed kunt slagen.
Zeer goed bevallen. Goede uitleg en een hele goede instructeur.
Goede ervaring. Motorrijbewijs in 1x kunnen behalen door goede uitleg, lessen en begeleiding.
Fijne instructeurs en ze weten precies wat te doen om iemand te leren rijden met een vrachtenwagen en trailer.
Super veel gehad aan de lessen van Ismael en Freddy!
Ik heb heel erg veel plezier gehad met mijn rijlessen en veel ervaring opgedaan. Erg aardige en goed ervaren rij insturcteurs.
heb enorm genoten van de trekker rijlessen met Freek. Altijd erg gezellig en behulpzaam. Freek is iemand die je erg op je gemak stelt.
ben geslaagd, dus ik ben tevreden.
van onwetenheid naar in een keer slagen,Top
Snelle reacties op mails. Flexibiliteit in de planning. Prettige rijinstructeurs die je op je gemak stellen en een coachende rol aannemen. Heb geen kritiekpunten.
Duidelijke instructies gehad tijdens de lesuren
Een goeie rijschool met een ontspannen sfeer, en je krijgt advies waar je wat mee kunt en ze denken met je mee.
Het was leuk om les te volgen bij dibo
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.