Gemoedelijk, plezierig zeer leerzaam
De opleider was zeker super goed en krijgt een dikke plus. De cursus op zich, is veel te duur, en de verzorging is matig.
Heb een goede leermeester aan Jan gehad. Hij legde alles duidelijk uit en geeft rustig de verbeter punten aan. Dibo neemt de tijd voor je en overlegd als er wat veranderd moet worden.
Het was een erg leerzame dag waar ik met veel plezier op terugkijk. De mensen zijn erg aardig en er hangt een fijne sfeer, wat het plezier ook omhoog brengt. Ik had voor de rijvaardigheidscursus wel iets meer "persoonlijk advies" verwacht over je zithouding. Dat werd best snel voorgedaan en je moest vervolgens zonder enige controle dat maar overnemen. Ook miste ik nog de ruimte om eventuele vragen te stellen aan het einde. Ik had nog wel een vraag over handelen tijdens aqua planning, maar daar geen ruimte voor gehad. (Misschien ook ergens mijn eigen fout) Omdat het allemaal wel vanwege de tijd snel moest, om niet uit te lopen op de volgende groep.
Super tevreden, met een lach en een geintje door zeer vakkundige mensen mijn C rijbewijs gehaald, Erg blij mee. Kan maar 1 instructeur kiezen, maar waren meerder. Allemaal geweldig.
BE opleiding gevolgd, duidelijke instructies en met een positief gevolg.
Dibo is een fijne en professionele rijschool. Superleuke en goeie rijlessen gehad bij instructeur Jamil. Dank daarvoor!!
top
Het is super leuk samenwerken van Dibo. Bedankt
Een super goed opleidingscentrum met goede vakbekwame rijinstructeurs, die veel geduld met je hebben.
zie boven
Zeer tevreden , leuke instructeurs.
Een goede ervaring
Ik heb veel geleerd tijdens de rijlessen waardoor ik in 1 keer ben geslaagd. De instructeurs waren ook heel aardig en legden de dingen goed uit.
Prettige tijd gehad en les gehad van zeer leuke mensen die er ook echt plezier in hun baan hadden!!
alles werd goed uitgelegd en was leerzame dag
Mijn c rijbewijs gehaald bij Dibo prima instructeurs net bedrijf
Ik heb met veel plezier gelest bij DIBO! Mijn vaste instructeur was Jamil. Een hele goede, geduldige instructeur, waar ik goede gesprekken mee heb gevoerd en heel veel van heb geleerd. Ook heb ik wat lessen gehad van Eric, waar ik ook dingen van heb geleerd. De Renault Zoë was een hele goede auto om alles in te leren. Hele vriendelijke mensen bij DIBO. (Jamil staat niet in de les van de instructeurs)
Kreeg onverwacht een try-the-bike. Voor het eerst rijden op een gemotoriseerde tweewieler was spannend en toch leuk. Heb er lang over gedaan het schakelen en vervolgens de langzame manoeuvres onder de knie te krijgen. Het AVB de 1e keer gehaald en als je daarna met lessen de weg op mag, is dat een feestje. Theorie was goed te doen en al heb ik andere geluiden gehoord, het is een kwestie van aandachtig leren en prima in 1x te halen. Na voor het AVD 2x gezakt te zijn geweest - was veel te nerveus - ben ik deze week wel geslaagd. Op m'n 60e toch nog m'n A-rijbewijs, yes! Nu een motor vinden en lekker gaan toeren. Heb er zin in.
Als altijd gewoon goed geregeld, omdat het de gewoonste zaak is dat het goed geregeld kan worden.
Super geregeld qua lessen. Ook beide instructeurs waren super aardig en kon je veel van leren. Ze brachten het goed over.
Het was kort maar krachtig jullie hebben het keurig voor elkaar petje af
Plezierige cursus gehad bij jullie. Met een goede oplossing voor wat betreft tijdsplanning en het mogelijk maken van een snel examen.
goed aanbod pakket rijopleiding, overzichtelijk, prima rijlessen
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.