Ik heb het goed bij DIBO ervaren, leuk personeel doen het echt met passie. Genoten van mijn lessen bij jullie meer heel blij om nu de vrijheid in te gaan met m’n motor. Bedankt!
Hele goede begeleiding, goede lessen en een goed vertrouwen
Het wachten tussen de les en examen was te lang konden ze beter inplannen. Theorieles was langdraadig en onduidelijk. Praktijkles was acceptabel Scooter staat niet bij de gevolge cursus/opleiding
Heb het zeer prettig ervaren, met het lessen tijdens het motor rijden, en het is gelukt in 1x te slagen voor AVB, 5x theorie en 1x AVD, heb het A rijbewijs behaald.
De instructie en instructeurs waren goed. Deden goed hun werk. Prettige communicatie tijdens het rijden. Nan mag wel meer benadrukken wat je goed doet en als er iets fout gaat ook uitleggen wat er fout gaat. Met name na de rit de evaluatie beter doen van de rit. Hier leer je het meeste van, bij Nan kan dit veel beter.
Opleiding top. Vind alleen niet netjes dat je 2 maanden van te vooren met betalen met bij behorende aanmaningen. Verder goed voor elkaar.
Fijne telefonische vlotte contacten. Fijn dat de lessen zo snel mogelijk ingepland konden worden. Eerst de theorie in 1 x gehaald. Nu na het fijn snel paar x in de week lessen ingepland te hebben binnen een maand het tractorrijbewijs gehaald. Het was fijn hoe 2 instructeurs ook als je iets niet goed deed of als iets beter kon, dan uitlegde hoe je het moest doen of hoe je het beter kon doen. Het waren prettige lessen super bedankt!
De lessen waren goed in te plannen en als er een probleem was kon dit in overleg opgelost worden. Alle lessen waren leerzaam en ik heb alles in een keer gehaald! Hele fijne rijschool
Altijd vriendelijke, beleeft en bereidwillig voor persoonlijke Attenties.
Veel van geleerd, en zeer nuttig voor in mijn dagelijkse leven.
Mijn C1 rijbewijs gehaald in 1 keer. Bennie Broekman / Freek Strootman bedankt voor de goede zorgen en het resultaat.
Goede rijlessen en tips voor het examen! Je word altijd vriendelijk ontvangen!! Fijn bedrijf om te lessen
Ik heb bij deze rijschool mijn theorie en praktijk gedaan. Een snelcursus theorie is zeer aan te raden, de uitleg is erg goed en je word echt klaar gestoomd voor het theorie examen, deze heb ik ook in één keer gehaald. Praktijk is goed, de lessen zijn duidelijk en je weet wat er van je verwacht word. Ik heb 2 instructeurs gehad, beide aardige en vriendelijke mannen.
Meerdere instructeurs gehad voor mijn C-rijbewijs vanwege de vakantie periode en van elke instructeur goed kunnen leren. Zeer tevreden.
Hele goede begeleiding gehad . En heel veel geleerd . Ikzal DIBO zeker aanraden . Gr Lukas.
Het verschilde per instructeur of je tips en tops kreeg.
Leerzame, gezellige lessen gehad van Eric en Marius!
Voor de eerste keer in mijn leven in een keer geslaagd zowel voor theorie als de praktijk
Hele fijne ervaring met DIBO. Enige minpuntje: ik heb 3 rijinstructeurs gehad
Communicatie kan beter vooral in het begin van het proces. Theorie dubbel betaald, er is nooit gezegd dat je bij CBR dat juist niet moet aanklikken. Online lessen theorie SUPER! Er in houden! Scheelt super veel reistijd. Rij instructeurs: Ik kreeg alleen maar positieve feedback van onze dochter! Volgens mij zat er ook een slipcursus bij in het pakket, echter niets van gehoord. Theorie Freddy! Dikke prima Instructeurs jamil en rene ! Toppers
Dik in orde
Fijne instructeurs, leuke sfeer en snel geholpen met alles.
Tijdens de BE dagopleiding was er voldoende tijd om alle onderdelen van het examen te behandelen en vertrouwd te raken met de combinatie. De rijinstructeur was zeer kundig en had voldoende ervaring om mij juist te begeleiden.
Mijn tijd bij Dibo heb ik als erg prettig ervaren, vooral de lessen met Jacob Reilman, Hans de Feber en Freddy Prins waren altijd een feestje! Het plezier in motorrijden staat hoog in het vaandel! Zeker een aanrader!
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.